Airpods pro hakkinda ne dersiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (352. sayfa)

-
-
Aslında Airpods pro 2 alacaktım ancak benim için hem telefon (ios) hem de pc (windows) için sorunsuz kullanabileceğim bir kulaklık gerekiyordu.
Dediğim gibi 2 katı para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum, ayrıca Linkbuds S mikrofon konusunda daha iyi diye biliyorum Airpods Pro'ya kıyasla.
Ekleme: Jabra Elite 7 Pro'ya da bakabilirsiniz. Ben ikisi arasında kalıp Sony tercih ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 9 Nisan 2023; 19:48:28 > -
Sipariş verdim hocam, umarım memnun kalırım, tüm ücretler dahil 760 TL'ye denk geldi, ayrıca Amazon ile iletişime geçtiğimde üründe 2 yıl Amazon garantisi olduğunu öğrendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 9 Nisan 2023; 20:41:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de şimdi aynı ürünü sipariş verdim hocam, üründe 2 yıl Amazon garantisi varmış, sizde henüz kargo konusunda bir gelişme oldu mu?
Hayırlı olsun. Bende capsule 3 den memnun kaldığım için 1 adette mini pro hs den sipariş geçtim. Mini pro hs yi sporda kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkürler hocam.
Merhaba,
Bende müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Yorumlara bakarak seçimi mi iki modele kadar daralttım. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim?
SoundPEATS H2 Knowles (100 TL extra indirim var)
-
Soundpeats Capsule 3 Pro'nun çift cihaz desteği var mı?
-
Bende ikiside var. Yeni bir telefonunuz varsa Ldac destekleyen, capsule 3 alın. Yazılım desteği, anc ve pil avantajıyla daha mantıklı. Çift cihaz desteği yok yalnız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzZyLLa -- 10 Nisan 2023; 12:39:7 >
Teşekkürler.
-
Poco X3 Pro'nun Ldac desteği vardır inşallah, internette var diye okudum ama bir sürpriz olmaz umarım.
Var diyyorsa sıkıntı olmaz. Birde yazılımını yükleyip eq ayarından bass boost seçersen ses baya farkediyor. Güncellemeyide yoksay dedim bilgin olsun.
çift cihaz desteği olsa honor x3 lite' ı bir süre kadara ayırabilirdim, mikrofon konusunda da başarılı buldum youtube videolarında
-
Capsule 3 Pro son 2-3 gün içinde sipariş edenler Mayıs'tan önce teslim alamayacağız galiba. Soundpeats ile iletişime geçtim "indirimden dolayı çok fazla sipariş oldu, 28 Nisan'da yola çıkacak" diyor. Sipariş verirken yazan 3-8 Mayıs tarihi doğru muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 11 Nisan 2023; 10:48:35 >
amazon tektek satıcı saundpeats siparişimi iptal etti 10 gün kargoya vermedi para iadesi içinde 7 gün bekleticek sildim bi dahada almam amazondan birşey boşuna prime üyesi yapıyorlar zorla bide
ürünü alırken gümrük paralarını kafalarına göre yazıyorlar zaten aynı ürün 270 diğerine 130 tl gümrük parası vs
garantide olmuyor alınan ürünlerde amazonla uğraşmayın türkiyedeki satıcılardan alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam müşteri temsilcisi ile görüşün en azından kupon vermeleri lazım mağduriyet açısından, inşallah bizimki de öyle olmaz.
Bir çok android cihazda "geliştirici seçenekleri" menüsünden açılabiliyor.
Bu arada ben de Capsule siparişi verdim, bir hafta oldu ne yola çıkan var ne bir şey. İşin kötüsü Cuma günü teslim görünen yurtdışı siparişim ülke ülke geziyor, daha Türkiyeye giremedi bile :) Mayıs başında teslim ederlerse öpüp de başımıza koyalım.
-
Bende 31 Mart günü soundpeats capsule 3 pro siparişi verdim. Siparişin teslim tarihi 27-28 Nisan olarak gözükyürdu. Siparişim bugün iptal edildi. Ben sipariş verdiğimde ürün toplamda 760₺'ye geliyordu. Fiyatı bir hayli artmış. İptalden kaynaklanan mağduriyet için de hesabıma 20₺ kupon tanımlamışlar. Umarım siparişinizde bir aksaklık yaşamazsınız.
-
Hocam iptaller artıyor muhtemelen bizimki de iptal edilecek diye düşünüyorum, Amazon da müşteri ile dalga geçiyor, 20 TL nedir ya?
capsule 3 pro alabilen yok sanırım aramızda, youtube videolarında fiyatının üzerinde bir müzik ve mikrofon performansından bahsediyorlar, umarım enes' in eline geçerse yakın zamanda inceler.
Bu arada uzun zamandır araştırıyorum, tahminimce üretilen en iyi mikrofon perfromansına sahip kulaklık ELEVOC TRUE , ancak hiçbir yerde satışı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X