2.el sistem toplama rehberi - Bütçe max 6-7k
Herkese merhabalar,
Ofis işlerinde kullanmak ve arada da cs.go , forza gibi oyunları 1080p de 50-60 fps oynatacak 2.el sistem ihtiyacım bulunmakta,
Tahmin ediyorum ki bu ekonomik şartlar altında birçok kişinin de böyle bir ihtiyacı var, onlar içinde yardımcı olur diye düşünüyorum,
Donanım anlamında ileri seviye bilgim olmasa da sizlerin bu çerçevede tavsiye edebileceğiniz anakart, işlemci, gpu, ram, kasa tavsiyleriniz ne olur,
Bu arada araştırdım 2.el sistem toplayan bir web sitesi ya da app bulamadım, aslında burada da ticari anlamda bir açık var :)
Sarı sitede baktım genelde 6k civarına 1050ti - i5 3450 li sistemler toplanmış, acaba bunun yerine amd mi tercih edilmeli vs.
Bilgi birikimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim , hem başlığın güncel kalmasını da sağlarız
2016 polo geri görüş kamera + park sensörü
IMEI KLON MESAJLARI HAKKINDA(ÖNEMLİ)
Arkadaşlar merhaba,
Gördüğüm kadarı ile çok fazla kişinin cep telefonuna 'imei numaranız klon olarak kullanıldığı tespit edilmiştir' mesajı geliyor.
2 gün önce bana da aynı mesaj geldi, 3 yıl önce HB üzerinden Telefonal satıcısından 'Huawei P9 dual sim' telefon almıştım. Firma ile iletişime geçtim, klon olarak belirtilen imei numarası, tc kimlik no ve cep telefonunu vermem halinde halledeceklerini belirttiler.
Kendileri yardımcı olmaya çalıştı ancak tc kimlik numarasını vermek bu anlamda güvenilir mi bilemiyorum
E devlet üzerinden imei sorgulama yaptım kopyalanmış imei uyarısı aldım.
Bu durumda ne yapmalıyız? 1 ay sonra telefon kapacak, Firmaya tc kimlik no ile beraber imei numarası vermek doğru mu? Telefonu yasa çıkmadan çok önce almıştım, nasıl oluyorda bu uyarı geliyor?
Birçok kişi bu soruyu soruyor ve maalesef cevap bulamıyor, Konu hakkında sizlerin görüşleri özellikle telefon işi ile uğraşan arkadaşların fikirleri bizler için çok önemli,
Teşekkür ederim
1000TL bütçe / 2.el / internet, Dizi, pdf / Hangi İpad?(Retina)
|
ÇİFT SİM/3.5mm GİRİŞ/KAMERA+/BATARYA+/3500TL
|
MACBOOKPRO İÇİN TEMİZ GÖRÜNTÜ F/P MONİTÖR TAVSİYESİ
|
MACBOOK İÇİN 2K F/P MONİTÖR TASİYESİ
|
MACBOOK PRO RETİNA SD KART OKUYUCU
|
Parola Korumalı USB/Harici Bellek
|
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
JCK STORE |
JCK STORE. |
JCK STORE |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.786
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.056
Konularının görüntülenme sayısı: 23.515 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 334 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El