Şimdi Ara

Bloody b930 mekanik klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar indirim gayet güzel mekanik klavye arayışında olanlar için

www.amazon.com.tr
    Bloody B930 RGB USB LK Mekanik Q-Türkçe Oyuncu Klavyesi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B079HM7D95/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kablolu
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Kablolu olacak zaten kablosuz mu olacaktı kablosuz modeller 2 katı fiyat var ayrıca kablolu her zaman daha iyidir oyuncular için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 22 Ocak 2020; 16:19:13 >
  • 200 tl olsa alırdım 400 tl çok buna

corsair falan almak daha mantıklı 500 liraya varsa
  • satıcı + fiyat belirtirseniz konu başlığına iyi olur kanaatindeyim.

• Hem Bluetooth hem red switch hem de tenkeyless valla 300olsa alırım da bu para buna çok. Bunu yurtdışında hangi marka yapıyorsa ya da alternatif varsa haber verir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dedikleriniz 500+ için evet mantıklı ama bu fiyata alınır normalde 500den aşağı yok bu ürün o yüzden açtım konuyu sizede iyilik yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 22 Ocak 2020; 16:50:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 30TL'ye MS Comfort Curve 3000 klavye almıştım fi tarihinde, iki tane tez yazdım, baya oyun oynuyorum (tamam e-sport profesyoneli değilim), günlük kullanıyorum.

Bir klavyeye 400TL vermenin manasını sanırım hiç anlayamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

Yaklaşık 30TL'ye MS Comfort Curve 3000 klavye almıştım fi tarihinde, iki tane tez yazdım, baya oyun oynuyorum (tamam e-sport profesyoneli değilim), günlük kullanıyorum.

Bir klavyeye 400TL vermenin manasını sanırım hiç anlayamayacağım.
    oyun oynamayan anlamaz zaten.
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    markası güven vermeyen bi klavye 400 etmemeli bence. o parayı vereceksen işin içinde olanlardan almak daha mantıklı.

he mekanik hevesi varsa alide düşük seviye bir sürü klavye var daha ucuza.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Güven vermeyen mi bloody mi güven vermiyor millet buraya rampage atıp kıyaslama yapıyor yemin ediyorum komedisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 22 Ocak 2020; 20:0:1 >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    rampage linkini ben koymadım, a4 klavyeye 500 tl vereceksen buyur ver tutan yok :)
  • Bloody için fazla bir fiyat gibi..
    Hele asus k7 yı 480e almışken.
    Msi ın 400e güzel bie mekanik klavyesi mevcutken..
    A4 tech güzel denilebilecek bir marka ama bi seviyeye kadar
    O fiyat eşiği aşılır ise başka klavyelere mouselara bakılmalı.

• A4tech markasını bilmeyen tayfa küçümsemeye başlamış.Adamların yaptığı herşey sapa sağlam.Ne gibi bir dandikliğini gördünüzde nu paraya etmez diyorsunuz?Markaya para vermeyin kaliteye para verin

• bloody çöp cidden. mouse alıyorsun bak kardeş makrosu var 3-5 dolar ateşle de verem diyor klavyesinde de allah bilir bak a tuşuna bastın b ye de basmak istersen 2 dolar ver der
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

A4tech markasını bilmeyen tayfa küçümsemeye başlamış.Adamların yaptığı herşey sapa sağlam.Ne gibi bir dandikliğini gördünüzde nu paraya etmez diyorsunuz?Markaya para vermeyin kaliteye para verin
    G800 t50 gibi ürünlerini kullandım. Yılan desenli 15 sene öncede 3 sene kadar bir mouseunu kullandım.
    G800 10 senesini doldurdu hala taş gıbı duruyor. ve t50 ilk çıkığı zamanlar almıştım hala kutulu durur köşede. Macrolara ek ücret istediği için g300s almıştım. Oda hala duruyor..
    Kimsenin çöp diyeceği rampage gibi markalarla kıyaslayacsgını sanmam. Ama belli bir fiyata çıkacaksınız bu a4tech olmamalı.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    logitech g413 vardı sanırm 400 küsür liraya. A4 kaliteli olabilir ama henüz bi klavyeye 500 TL isteyecek marka olamadı daha.

Xiaomi gibi düşün, ucuzken tercih edilir, rakipleriyle aynı fiyata satılmaya çalışınca pek tercih edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Ocak 2020; 21:40:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Herkes böyle derse olmaz tabi Örneğin Logitech beş para etmez ürünler üretiyor reklamı iyi yapıyor.Evimde herşey logitech sağlam olan tek şey 5+1 hoparlörü klavye mause hep bozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

oyun oynamayan anlamaz zaten.

Alıntıları Göster
    Tekrar oku yazdığımı hocam.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Logitech bozuluyor diye diğerleri pahalı satılmayı haketmiyor bence :) bende de x7 A4 maus var da yine de 400 500 vermem klavyesine :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.