Bildirim
A4Tech Bloody B120 Turbo Gaming Klavye Aldım!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kullanan sensin bence biz sana sormalıyız -
quote:
Orijinalden alıntı: E.Cullen
kullanan sensin bence biz sana sormalıyız
daha gelmedi kargoda ama -
Hayırlı olsun. Inceleme kokusu geldi sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WatchGuard
Logitech g103 ve A4Tech Bloody B120 Turbo arasında gittim geldim a4 dü aldım sizce nası klavye
Hocam bende o klavyeyi almayı düşünüyorum memnun musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kral-pc
quote:
Orijinalden alıntı: WatchGuard
Logitech g103 ve A4Tech Bloody B120 Turbo arasında gittim geldim a4 dü aldım sizce nası klavye
Hocam bende o klavyeyi almayı düşünüyorum memnun musunuz
Çok fena bi klavye üstad çok iyi öneririm -
Bende 4 gün önce satın aldım. Klavye gerçekten çok rahat ve sessiz. Led aydınlatması güzel fakat parlaklık olarak sonuna kadar açsanız bile az gelebilir. Klavye ile bir sorunum yok. Tavsiyemdir -
kalite konusunda en ufak tereddütünüz olmasın b120 ile ilgili. son derece şık ve kaliteli. kastırdığınızda çatır çutur ötmüyor. gayet ağır.
ışık seviyesi ne kadar dik açıyla bakarsanız o kadar iyi görünür. eğer monitörünüzün önünde ve yakın mesafede duracaksa, aydınlatması özellikle monitörde beyaz ağırlıklı görüntü çıktığında yetersiz gelebilir. ama normalde gayet yeterli.
ses açma kapama tuşlarının ayrıyetten yer almaması önceki k360 klavyemden alıştığım düzeni değiştirmeme neden oldu. ama onu da performance mx faremin üzerindeki navigasyon tuşlarına atayarak çözdüm. multimedia tuşları sol üstten başladığı için fonksiyon tuşunun sol kısımda olması daha iyi olurmuş.
aynı anda 3 tuşu algılayabildiği yazsa da sağlıklı şekilde 5 tuşu, bazı kombinasyonlarda üzerini de algılayabiliyor. -
Klavyenin mekanik olması bizim gibi oyuncular için çok iyi tuşlara bastığınız zaman gömçürmüyo içeri taş gibi klavye ve w,a,s,d tuşlarının tırtıklı yüzeyi parmaklarınızın kaymaması için yapılmış olması bi harika led ışığı bana biraz az gibi geldi %100 olsa bile ama herşeyiyle mükemmel bi klavye steelseries kinzu v3 mousemle harikalar yaratıyolar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X