Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar tartışacak neyi var anlamadım ki bu konunun. Herkesin kişisel zevki farklıdır. Onu geçtim her serinin birbirine üstünlük kurduğu güzel yönleri vardır. Atıyorum One Piece in işlenişi, bleach in dövüşleri, narutonun çevre edinmek için verdiği mücadele tarzı şeylerle bambaşka tad veriyor 3 üde. Bunun için birbirini kırmaya gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sen ne anlatıyorsun yaa böyle havalı havalı smiley destekli felan??

one piece kurgusu çöp ha??

Çok über bir adammış gibi de salvolar yapıyorsun yok cevapları yok sayıyorum vs vs....

Naruto ne anlatıyor anlat da bilelim??

O eleştrileri bir yaz bana ben cevaplamaya çalışayım...
  • Benim icin Naruto.Gözümüzün önünde büyüdü kerata :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Bleach'e başladım 5 bölüm izledim bakalım ne zaman vites atacak anime.
  • 16. bölümden sonra aksiyon başlıyor hocam.Sonra ilerledikçe daha da güzelleşiyor zaten
  • Bana göre en iyi shounen hunter x hunter.

• hunter x hunter 3 ünden de iyidir.hiç birini izlemeyenler ilk hunter x hunter dan başlasınlar bölüm sayısı az ama güzel hisoka gibi efsane bir karekteri bünyesinde barındırır.
  • 3'de güzel anime fakat hepsinde çok boş sahneler var, dövüşün çoğu konuşmayla geçiyor helede One Piece'de.
  • Narutoyu 1.5 yıldır izlemiyorum benim sıralamam şu şekilde One piece = Bleach>Naruto .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

Yaşım 30 dur. (Belirtmemin sebebini yazdıklarımdan anlayacaksınız artistlik olsun diye değil).
    Animeye 90'lı yılların ortalarında başladım ben, Dragon ball'a. Sonra türkiyede yayından kalktı. İnternet herkeste olmadığı için izlemekte mümkün değildi.
    İçimde hevesti o anime. Sonra OP yayınlanmaya başladı yine 90 lı yılların sonuydu sanırsam. Deli gibi izlemiştim onuda. 15 senedir aktif anime izlerim.
    Op yi 3 defa baştan başlayıp izledim biriksin diye bölümler. Bleachi de 3 defa. Arkadaşım narutoyu önerdi hiç önyargımda yoktu ismini bile ilk defa duymuştum önerdiğinde.
    50 bölüm izledim yada izlemedim dönüp bir daha bakmadım bile. Eğer ben bir sıralama yapıcaksam DB=OP=BLEACH derim. Yani hepsi eşittir benim için. Bleachte tek sinir olduğum bazen saçmalıyorlar güç konusunda. Büyük ihtimalle animede oyüzden bu kadar erken bitti. OP ise mümkünse ben ölmeden bitmesin ama arclar biraz daha seri ilerlese fena olmaz. . Zevkler ve renkler farklıdır gerçi. Herkes kendi fikrini söyler.

OP televizyonda yayınlandı mı? Ya da ben mi yanlış anladım

Yayınlandı. 90ların sonu olması lazım. Star tvdeydi. Hatta ismi de one piece değil lastik adamdı. One piece'in o zamanlardan kalma türkçe dublajlı bölümleri var hala internette.

• Narutoyu sırf çevirmenler yüzünden izlemeyi bıraktım. OP' de de 1 senedir gündüz neredeyse yani çok uzun bir girişi var. Yarısı boşa gidiyor. Konu güzel kurgu güzel uzun olması da güzel fakat aynı yeri 1 senedir anlatması ve detayların değişmemesi saçma geliyor. Mecbur izliyoruz güzel animelerin çoğu Max 25 bölüm bitiyor kalıyor güncel çok yok öyle.
  • one piece 40 bölüme kdr zor geldim. bi savaş sahnesi bu kdr gereksiz uzatılır arkdş. ilerleyen bölümler ne olur bilemem ama baydı bıraktım :D
    narutoyu kardeşim izliyordu ondan gördüğüm kadarı ile anlatmak gerekirse. naruto çok sızlıyor ağzının ortasına vurasım geliyordu. hatta fight'ın ortasında gereksiz fail ler yapıyordu. bana çocukça geldi açıkçası. ama teknikleri falan gzl.
    bleach baştan sona izledim. anime karakterler çok hoşuma gitti, urahara kisuke, ulqiorra, toshiro, grimjow ve özellikle byakuya. savaşlar gereksiz uzatılmıyordu. gereksiz pek muhabbet yoktu. konu olarak one piece kdr iyi olmayabilir. ama en çok hoşuma bleach gitti. mangalar animeye dökülsede izlesek tekrar :)
  • One piece yi azıcık beyinle izlerseniz seviceğinize eminim gençler... ( kurgusu çöp diyen uçuk kaçık yorumlar var yukardada o kişilere lafım ) Daha One Piece kadar GİRİFT bir kurgusu olan anime yazılmadı neyin derdinde bu kurgusu çöp diyen tipler kaç bölüm izlemişte konuşuyor... Pöh ...
  • Bleach iyi hoş ama kılişelerden geçilmiyor. Yinede hoş.
    Naruto güzel bir hikayesi var karakterin büyümesini izlemek harika bir şey.
    One piece hiç izlemedim çizimleri itici geliyor biraz.

• Bleach savaşlar hoş ama konu yok

One Piece olaylar güzel ama çok uzuyor

Naruto İsmi-Lazim-Degil dirilene dek gayet güzeldi.

• Birkac farklı acidan bana carpan.OP izlemedi. bisey diyemem.bleach ve naruto için direk naruto.bleach i tutturan şey muhteşem karakter cizimidir zaraki urahara ozellikle byakuya bambaska.sonra hollow ichigo maske şekil. Cizimler 10 numara

Bleach ölme yok .savaslar genel olarak teknik acidan zayıftır ichigo zaraki saolsun.

Karakter analiz bleach yetersiz
    Geldi ama guncel deilim.

Güc dengesi mevzu bleach saçma

Herneyse uzatmayım.ben saglam naruto sever olarak kusur bulamıom .fealerlarını dahi seviyorum.

Bir savaş animesi olarak en önemli şey tekniklerdir bence narutoyu gececek göremiyorum.

Yazma gereksinim duydum OP nasıl daha iyi olabilir şaşıyorum.fma fairy hunter yaklasamaz.

• Tankobon satışları, anime ratingleri, SJ Anketleri ve en önemlisi şu an Sadece OP nin devam ediyor olması ile herkes hangisinin en iyi olduğunu anlamıştır umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3unude izlemis biri olarak.

İlk naruto
    Sonra bleach
    Sonra one piece
    Guven bana.

• Narutonun dövüşleri iyidir( son hariç), one piece genel hikaye kurgusu yönüyle iyidir. One piece in bazı arcları sakız gibi uzatması ve mangakanın karakterlerine kıyamaması yönüyle biraz narutodan eksik ama hikayenin bir yerlere gittiği, tahmin edilememesi ve güç dengesi sayesinde önde götürüyor. Bir de fma animesini bu büyük shounenlerle karşılaştırılması saçma, fma bu üç animeyi hikaye anlatım yönüyle parçalar. Hunter x hunter da dövüş konusunda narutoyla kapışır diğerlerini eziyor zaten. Bleachi hiç söylemedim, fanları kusura bakmasın ama çöp bildiğin.
  • Genel olarak çoğu yorumu okudum ve insanların nasıl düşündüğünü anlamaya çalıştım fakat hala anlam veremediğim bazı arkadaşlar var. Sırayla yanlış, gereksiz ve saçma olan yargıları, düşünceleri bir araya getirdim.

İlki şu, Naruto'da çok filler var izlenmez animeyi berbat etmiş.
    Dostlarım bir animeyi finansal yönden eleştirmek mantıksızdır. Adamlar böyle bir satış tekniği geliştirmiş ve araları fillerlarla doldurmayı düşünmüşler. 2002 yılından beri Naruto'yu izleyen birine bittabi hak verebilirim. Fakat şuan yıl olmuş 2016. Kimse fillerları izlemek zorunda değil. Fillerları izlemeyeni kesmiyorlar. Adamlar öyle bir yazmış ki sanki boyunlarına soğuk bir hançer dayamışlar ve o şekilde aylarca filler izletmişler. Böyle bir saçmalık olamaz. Naruto yapım ekibinin fillerları hiç çıkarmadığını düşünün. Dünya daha güzel bir yer mi olurdu? Sorunun yanıtı ise hayır. Bu önünüze sunulmuş bir seçenektir. Fillerları ister izlersiniz ister izlemezsiniz. Filler olmasaydı fillerları izleme gibi bir seçeneğinizdi olmayacaktı. Filler olmayınca her sezon daha kısa sürecek ve izleyenler yeni sezon için daha çok bekleyeceklerdi. Fakat bu da bir animenin kötü olduğu anlamına gelmez. Hakeza Sherlock da senede 3 bölüm yayınlanıyor fakat bu Sherlock'un kötü bir dizi olduğu anlamına gelmiyor.

İkincisi şu, Naruto düşük yaş grubunu kapsıyor adam akıllı bir konusu yok. Ayrıca diğerlerinin arasında Naruto'yu izleyen kitle daha genç tabiri caizse çocuk.
    Bu yorumu yapan arkadaşlara; be adam dünyadaki her anime izleyen bireyi arayıp "Alo sen Naruto izliyor musun, kaç yaşındasın?" sorusunu mu sordunuz diyorum. Ayrıca böyle bir anket varsa eğer- ki anketler de asgari bir insan kitlesini hedef alarak yapılır, bilimsel değildir ve çoğu zaman yanıltıcıdır- memleketimizde kurtlar vadisini izleyen bir sürü çocuk da var fakat bu o dizinin bu çocuklara ithafen yapıldığını ve onların kavrayabileceği bir içeriğe sahip olduğu anlamına gelmiyor. Hemen beni eleştirip bana bok atmaya çalışacaklardır eminim. Ben 21 yaşındayım ve Boğaziçi Üniversitesinde Makine Mühendisliği okuyorum. Naruto bir düzgün bir içeriğe sahip değil diyen insanlar ya bu animeyi izlememiş ya da yeterli olgunluğa erişememiş insanlardır. Naruto'nun gerçek konusunu, içeriğini anlamak ve size gönderdiği mesajı algılayabilmek için zihnen olgun bir insan olmanız gerekmektedir. Bunu yaş ile sınırlandırmak istemedim çünkü kimi insan 16 yaşında zihnen olgunlaşır kimisi ise 50 yaşına gelmesine rağmen omuzlarının üzerindeki şeyi 50 yıl boyunca sadece bir yük olarak taşımıştır. One Piece ve Bleach'te Naruto'da olduğu gibi insanı derinden inceleyen bir konu bulamazsınız. Yani diğerlerini sadece yüzeysel olarak eğlence için izlersiniz, Naruto'da ise bir kitapta olduğu gibi anlam arayabilir ve bir değere ulaşabilirsiniz.

Bir arkadaşında bir dediği gibi "Naruto, gözümüzün önünde büyüdü hergele."... Boyhood filminde olduğu gibi bir karakter gözünüzün önünde büyüyor, bazı acılara göğüs geriyor ve sonuna kadar pes etmiyor. Nefret nedir? Sevgi nedir? Barış nedir? Savaş nedir? İnsanlar niçin savaşıyor? sorularının yanıtını sizlere veriyor bu karakter. Eğer şuanda nefes alan her bir insan bu animede anlatılan şeyi tam olarak anlamış olsaydı ne doğuda kan davası, ne dağlarda çatışma, ne de senden olmayanı hor görme... Bunların hiçbiri yaşanmazdı.

Size önerim Shippuden'de Hatake Kakashi'nin anlatıldığı fillerlara kadar diğer fillerları izlemeyin. Ondan sonra ki fillerların çoğunu izleyin. Bu şekilde bir solukta izleyin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.