Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
4
Favori
63.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güncel
  • Bu serilerin üçünüde izlemiş biri olarak bir dördüncü olarak fairy Tail'inde mutlaka müsabakaya eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

    Bazı arkadaşlar saçmasapan yorumlar yazmış Fairy Tail için. Serinin ilk 15 bölümü çöptür ama orayı geçtikten sonra gerçek bir başyapıta dönüşür. Aşırı gaz duygusal kısacası diğer serilerden hiçbir altta kalan yanı olmadığı gibi benim için ilginç bir şekilde en çok ısındığım uzun soluklu seridir.

    One piece: ilk 120 bölümü çöptür ama 120. bölümden sonra açılarak bir efsaneye dönüşür. Ama seri dengesiz şöyle ki 70 80 bölüm efsane 40 bölüm vasat sonra 100 bölüm efsane 35 bölüm vasat gibi dengesizlikleri vardır ve bazı yerleri sakız gibi uzatır ama dediğim gibi havasında olduğu bölümlerde efsanedir çok sağlam işlenir.

    Naruto: İlk serinin 20. bçlümlerinde gerçekleşen efsane bir hikaye vardır. Yukardaki animelerden hiçbirinde o kadar duygu yüklü bir sahne görmedim. Naruto da bir daha asla öyle bir hikaye anlatamadı. Ama kaliteli bir seridir bir süre sonra hikaye kopup kaliteli savaş animesine dönüşssede gerçekten izlenmeden bu dünya terkedilmemeli.

    Bleach ... Bleach candır gazdır iyidir hoştur : ) Kaliteli savaşlar esne karakterler kısacası akar. Bir sıralama yapmam gerekirse.

    Fairy Tail ) Naruto ) Bleach= One piece derim . Dediğim gibi hepside belli bir kalitenin üstünde sıkmayacak seriler ama bir yargıda bulunmam gerekirse budur... Bu arada fairy Tail için sadece ilk 150 bölümü izledim devamı nasıldır bilmiyorum. İlk 15 bölüm ve sadece 1 arcı kötü gerisi güzeldir.




  • One Piece'in çok yavaş bi konu işleyişi var ciddi anlamda gitmiyor yani,ama bu kadar fazla karakter kattılar bu seriye ilerledikçe zaten bu tarz anime olmadığı yavaş yavaş aklına kazınıyor insanın,gerçekten saygı duyulacak bi insan Oda sensei

    Naruto şuan ki aklım olsaydı asla ve asla izlemeyeceğim bi seriydi,böyle saçma sapan karakter harcatan bi seri daha yok piyasada,sen kalk 600 bölüm falan izle halen ölümler aklında bulunsun,buna ek olarak çok fazla fiil bölümü var izle izle sonra birden tak diye bi flashback geliyor 1 bölümde öyle gidiyor,animesinde Madara savaşına getirmek için o kadar uzattılar ki konuyla alakası olmayanları flashback yapmaya başladılar ayrıca Akatsuki anime tarihinde gelmiş geçmiş en havalı gruplaşmalardan birisiydi yazık oldu

    Bleach karakter sevdirmesi ve çizimleri bakımından çok güzeldi yani ilerledikçe cidden efektler insanın gözüne gözüne işliyodu,Kırısıki kın diyen Orihime ve sürekli saçma sapan güçlenen Ichigo'yu birazda olsa dengeleselerdi bu ne yahu böyle saçma güçlenme evresi mi olur,adam ölüyor sonra birisini hatırlıyor kalkıyor ayağa bu nedir Denizde kum Ichigo'da power up,ama Aizen için bile izlenilir




  • Anime kiyaslanmasini hic sevmem ama sirayla izleme anlamindaysa



    One Piece



    Bleach



    Naruto




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar One Piece'in mangalarını almayı düşünüyorum. Daha önce animesini bayağı izledim ama bir süre sonra sıkıldım ara verdim uzun süredir. Mangasını okuyan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi animeye göre çok fark var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Mangası daha içten geliyor ben mesela manga okumayı sevmem ama Luffy'nin gözünün altında ki yarayı nasıl olduğuna kadar mangada öğreniyorsun

    Zeff'in sahnesi,Beyazsakal'ın sahnesi vs çoğu sahneyi animede yumuşatmışlar ve animede ki çizimler pek iyi değil o yüzden mangaya yönelmen daha iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 22 Şubat 2017; 21:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, mangasından daha çok keyif alacağımı düşünüyorum
  • bu üçü arasında seçim yapmam gerekse one piece derim. farklı farklı yaratıklar, farklı ırklar. siyasi çekişmeler, arkadan çevirilen işler. bir de luffy ve ekibinin mallıkları yetiyor.

    ha bunlardan farklı derseniz ghost in the shell, dragon ball ilk seri ve z serisi, black lagoon, trigun. belirli kalıplara sıkışmayın, birbirinizi kırmayın. ha magic knight rayearth' ı da eklemezsem olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLdacTrack

    Arkadaşlar One Piece'in mangalarını almayı düşünüyorum. Daha önce animesini bayağı izledim ama bir süre sonra sıkıldım ara verdim uzun süredir. Mangasını okuyan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi animeye göre çok fark var mı ?

    Konu olarak neredeyse hiç fark yok, genel kalite olarak dağlar kadar fark var, özellikle belli Arc 'larda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fillerleri atlayarak izledikten sonra 3 ünüde sırayla izle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLdacTrack

    Arkadaşlar One Piece'in mangalarını almayı düşünüyorum. Daha önce animesini bayağı izledim ama bir süre sonra sıkıldım ara verdim uzun süredir. Mangasını okuyan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi animeye göre çok fark var mı ?

    Animeden kat kat iyidir One Piece mangası :) tabi bu durum kişiye göre degişir ama manga okumayı seven biri isen mutlaka al oku
  • yakisikliyata kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, manga okumayı severim en kısa zamanda One Piece alıp okumayı düşünüyorum
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Tamamdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ah bir zamanların efsane üçlüsü artık tek kaldı.Bitenlerin değeri hissediliyor yeni serilere bakınca bu durum net olarak anlaşılıyor...
  • Bleach one piece kadar uzun olsa belki daha iyi olabilirdi ama naruto ve one piece'e göre kıyaslayınca çok kısa kalıyo sanki
  • Spoiler



    Merhabalar bende bu konuda cok kisiyle tartıştım.En begenilen genel olarak one piece çıktı.ben o bahsedilen guzel bolumlere gelemeden bıraktım seriyi ki naruto ilk 20 de kopuyor.buarada ben ileri seviye naruto fanıyım artık ne kadar objektif olabilirsem birkac açıdan fikirlerimi paylasmak istiyorum buarada yeniyim forumda hatamız affola.



    Naruto begendim yanları başta tam vaktinde bitmesi.Eşsiz diyebilecegim karakter kapasitesi.Nerdeyse her karakter farklı kişiliği geçmişi ve yetenekleri var.ozellikle kisilerin yetenekleri ve seyirci sasirtma konusunda cidden sınırı yok.guc dengeleri gayet mantıklı ayarlanmistir.Mangaka acımadan her karakteri harcar çünkü cok fazla kaloteli karakter var.



    Bleach naruto nun yanında finaliyle beraber pek bir degeri kalmamış orta seviye shounendir.karekterler her acidan daha yetersizdir naruto ya göre fakat benim dış faktor olarak gördüğüm cizimler muazzamdir.byakuya karakteri gibi gördüğüm en karizma erkek karakterdir cidden.savaslar bana sıkıcı gelir çünkü herkesin yapabilecegi bellidir teknik acidan cok zayif seri.en guzel yani tam oturtulamasada serinin icindeki oteki dunya ile bağlantı hoştur.karakterler ölmemesi seriyi dandiklestiriyor.



    One piece tam bilmiyorum tayfalar filan sarıyomuş birde yaşayan kasaba faktörü filan guzel diyorlar dedigim gibi pek fikrim yok.ama vsler guzel deil baya bir baktım teknik yok denecek kadar az şaşırtmıyor ve gereksiz uzatılıyor.karakterler ölmuyo gibi birsey bildigim kadariyla bence kötü.





    Fazla uzatmak istemiyorum tam otaku deilim bunlara ekstra fairy tail ve FMA var pek yazılmamış.fma bence gayet iyi herneyse benim serim Naruto ilerde belki atack on titan gecebilir.yaklasik 13 yıldır narutocuyum izlemeye kesinlikle deger hem seyir keyfi hem felsefi ile bana cok sey kattı.fillerlarini dahi severim.Narutoyu sevmemek mumkun mu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naruto'yu izlemedim . Bleach 2-3 bölüm izledim bana göre olmadığını anladım.



    One piece izliyorum birkaç şey eklemek isriyorum.

    One piece çok derin bir hikayesi olan anime ve felsefesi olarak kendini hissettiriyor.One piece'in evreni çok geniş ve karakter sayısı olarak çok geniş bir anime ve çoğu zaman yan karakterlerin hikayesi işleniyor örnek vermek gerekirse çok önceden ölmüş bazı karakterlerin bile hikayede bir bağlantısı varsa geçmişi ayrıntılı işleniyor.Ve dövüş sahneleriyle değil hikaye ile ön plana çıkıyor.Ayrıntışı işlendiği için yavaş ilerliyor mangası sıkmıyor ve zevk veriyor ama animesi olarak sıkıntılı özellikle son bölümlerde anime şirketi işin bokunu çıkardı ve bölümlerin yarın mangadan yarısını kendileri ekliyor yani manga ile filleri birbirine karıştırdılar boş zamanı olan birinin yinede sıkılacağımı düşünmüyorum.



    Hikaye olarak 10 yılda süreceğini söyleniyor görünüşe göre sürecek :)



    Hikaye içeriği olarak içinde herşey var bir ciddi romantik aşk ilişkileri yok daha çok geri planda bu konuda. Karakterlerin çoğunun bir felsefesi var ve bunu hikayede hissettiriyor ve manga'sı gerçekten saygı duyulacak bir adam ve animenin sonu ilk yazdığından beri belli olduğunu söylediği hakkında yazılara denk geldim.



    Not :Anime ciddileşme ve büyük başların hikaye de görünmesi büyük savaş ile birlikte başlıyor(ben oraya kadar luffy ve tayfasını güçlü olarak görüyordum 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuya yazıcaktım hep unuturdum uplanmış hazır bugün ölmezsek detaylı bir şey yazarım.



    Not:HxH bu 3unu tokatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One Piece hariç de çarpılırsın
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.