Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

One piece in detaylı ilerleyişine niye bu kadar takıldınız anlamıyorum, gayet sarıyor (mangadan takip ediyorum, animeyi izlemek için pc ye geçmem lazım, onunla da uğraşamıyorum). Yavaş ama kaliteli bir şekilde ilerliyor. Okurken sıkılmıyorum asla.

Ama Naruto okuduğum zamanlar sıkılıyordum. 50-60 sayı konuşup 2-3 sayı savaşmaktan başka bir şey yapmyorlardı. Adamların savaş yerine gelmesi abartısız bu kadar sürdü. Bunun haricinde de baş düşman dışında (aslında uchiha clanı dışında) adam akıllı bir karakter göremedim. Çocuklar yetişkin gibi depresyonda ya da başrol için tasarlanmış karakter neredeyse kurgu yoksunu. Amacını bile bilmeyen biri. Sonlarını da gördük zaten, olaylar çat diye bitti. Son 50 sayıyı okumayan çokta bir şey kaybetmez.

Bleach i okumadım daha. Onu da baya beğeniyorlar. Okuduğum zaman One Piece ile kıyaslarım.

Hocam uchihalılar dışında adam akıllı karakter görmediğinizi söylemişsiniz şimdi kakashi,jiraiya adam akıllı karakterler değil mi?bi de narutonun dövüşleri OP gibi olmadığı için o kadar sayı beklemeye değer bence Misal Naruto vs Pain efsanedir.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 29 Temmuz 2015; 20:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zura ja nai Katsura da

quote:

One piece in detaylı ilerleyişine niye bu kadar takıldınız anlamıyorum, gayet sarıyor (mangadan takip ediyorum, animeyi izlemek için pc ye geçmem lazım, onunla da uğraşamıyorum). Yavaş ama kaliteli bir şekilde ilerliyor. Okurken sıkılmıyorum asla.

Ama Naruto okuduğum zamanlar sıkılıyordum. 50-60 sayı konuşup 2-3 sayı savaşmaktan başka bir şey yapmyorlardı. Adamların savaş yerine gelmesi abartısız bu kadar sürdü. Bunun haricinde de baş düşman dışında (aslında uchiha clanı dışında) adam akıllı bir karakter göremedim. Çocuklar yetişkin gibi depresyonda ya da başrol için tasarlanmış karakter neredeyse kurgu yoksunu. Amacını bile bilmeyen biri. Sonlarını da gördük zaten, olaylar çat diye bitti. Son 50 sayıyı okumayan çokta bir şey kaybetmez.

Bleach i okumadım daha. Onu da baya beğeniyorlar. Okuduğum zaman One Piece ile kıyaslarım.

Hocam uchihalılar dışında adam akıllı karakter görmediğinizi söylemişsiniz şimdi kakashi,jiraiya adam akıllı karakterler değil mi?bi de narutonun dövüşleri OP gibi olmadığı için o kadar sayı beklemeye değer bence Misal Naruto vs Pain efsanedir.

Akatsuki üyeleri tek başına One Piece karakterleri toplamından iyi. Arkadaşın Naruto'yu izlediğini sanmıyorum. Naruto'nun çocukluk bölümlerine dönülen filleri bile ayrı bir zevk veriyor. Her türlü duyguyu çok iyi bir şekilde veren şimdiye kadar izlediğim tek Shounen. Diğerleri de arada benzer hisleri yaşatıyor ama bunun kadar yoğun değil.

• quote:

quote:

Kakashi nin olayi yine obito ya dayaniyor.

Sunu demek istiyorum, uchiha clani olmasa bu seride okuyuculari baglayacak seyler pek bulunmaz. Uchiha olmayan karakterlerin bir cogu uchiha ile baglantili olarak tasarlaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

Akatsuki üyeleri tek başına One Piece karakterleri toplamından iyi. Arkadaşın Naruto'yu izlediğini sanmıyorum. Naruto'nun çocukluk bölümlerine dönülen filleri bile ayrı bir zevk veriyor. Her türlü duyguyu çok iyi bir şekilde veren şimdiye kadar izlediğim tek Shounen. Diğerleri de arada benzer hisleri yaşatıyor ama bunun kadar yoğun değil.

Bu seri izlenecekse uchiha lar yuzunden izlenir zaten ona bir sey demiyorum OP ta ben madara gibi bir karakterin tasarlanacagini dusunmem mesela. Ama op un da farkli yonleri iyi.

• One Piece > Naruto = Bleach benim gözümde.
    Narutonun dövüşleri daha taktikseldir. Bleach ve OP daha harala gürele. Ama içlerinde tek bozmayan seri op bana göre. (Marineford sonrası tempo biraz düştü doğal olarak ama kalitenin yine de olabildiğince korunduğunu düşünüyorum ). Naruto nun sonu olabilecek en kötü şekilde bitti bence. Bleach de arrancar arc da bitmeliydi, gerçi son zamanlarda idare eder şekilde ilerliyor ama op ile kıyas kabul etmem..

Her seride sağlam karakterler var kendine göre o şekilde kıyas yapmak biraz zor ama düşman olarak bir Aizen ya da Madara gibi sağlam ana düşman yok op de. Yani düz kötü op de ki kötüler. Felsefe eksikliği var

• Her serinin temelinde bu tarz yan karakterler var. Bleach'de Aizen, Op'de Shichibukailer var. Op şimdiye kadar hep bunları ana düşman olarak belirleyip bundan faydalandı. Şu son bölümlerde bile bundan yararlanıyor. Kötü karakterleri de çok detaysız işledi şimdiye kadar. Naruto'yu geç, bir Bleach kadar olup da iki dakika durup neden kötü olduğu hakkında ya da iyi yönleri falan hiç düşünülmedi. Çok tekdüze karakterlerle devam ediyor seri. 700 bölümdür Uchihaları bırak, bizim grubun ilk düşmanı Zabuza gibi bir karakter bile görmedim. Çizimlere falan hiç girmiyorum zaten. Bildiğin çöp kalıyor bu ikisinin yanında.
    One Piece'deki farklı yönden kastın ne? Hangi yönden alsak elimizde kalıyor. Senaryosu iyi sadece. O da bu saçma kurguyla çöp oluyor. Üçü arasında en zayıf kalanı One Piece.
    Üçünü de ardı ardına bazen de eş zamanlı olarak etki altında kalmadan izleyen biri olarak söylüyorum bunları.

• Ben Naruto derdim herhalde. Her karakterin ayrı bir hikayesi ve bu hikayeyi derinlemesine işlemesi, çizimler, hüzünlü sahneleri, eğlenceli sahneleri. Evet evet ben Naruto diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Her serinin temelinde bu tarz yan karakterler var. Bleach'de Aizen, Op'de Shichibukailer var. Op şimdiye kadar hep bunları ana düşman olarak belirleyip bundan faydalandı. Şu son bölümlerde bile bundan yararlanıyor. Kötü karakterleri de çok detaysız işledi şimdiye kadar. Naruto'yu geç, bir Bleach kadar olup da iki dakika durup neden kötü olduğu hakkında ya da iyi yönleri falan hiç düşünülmedi. Çok tekdüze karakterlerle devam ediyor seri. 700 bölümdür Uchihaları bırak, bizim grubun ilk düşmanı Zabuza gibi bir karakter bile görmedim. Çizimlere falan hiç girmiyorum zaten. Bildiğin çöp kalıyor bu ikisinin yanında.
    One Piece'deki farklı yönden kastın ne? Hangi yönden alsak elimizde kalıyor. Senaryosu iyi sadece. O da bu saçma kurguyla çöp oluyor. Üçü arasında en zayıf kalanı One Piece.
    Üçünü de ardı ardına bazen de eş zamanlı olarak etki altında kalmadan izleyen biri olarak söylüyorum bunları.

Naruto da karakterler daha detaylı işleniyor doğru. Sasuke- İtachi flash back ini 123456768237 kez gösterdiklerinden belli zaten. One piece de bu konuya o kadar eğilmiyorlar ama şu iki seriyi karşılaştırmak cidden OP ye haksızlık. Birisi aşırı derece lineer ilerliyor diğerinin ise çok farklı bir hikaye örgüsü var. OP de yaşayan bir evren var ciddi ciddi. Bir olay oluyor insanlar olan olaydan çok dünya da nasıl bir yankı getirecek, sonuçları nasıl olacak diye düşünüyor. Güç dengesi açısından en iyi shounen mangası olabilir OP. Manga da geçen "dünya dengesi" kelimesi göstermelik değil yani. Son olarak çizimlerine laf gelmiş ama manga mı anime mi anlamadım doğrusu. Manga'nın çizimleri gayet güzeldir.Tarzını yansıtır olması gerektiği gibidir. Anime de ise ciddi bir kalite düşüşü var marineford dan beri. Sadece çizimler değil animasyonlar da olabildiğince kötü görünüyor ama bunun sorumlusu TOEI, Oda değil..

Narutonun tek artısı daha detaylı işlenmiş karakterleridir, geri kalan herşey için One Piece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 1 Ağustos 2015; 15:06:50 >

• Konu baya eski ama yine de yazalim; ucunu de izledim, ve cevabim One Piece her turlu. Bir animeden beklentiniz ne olursa olsun karsilayacaktir.

• One Piece diyenleri artık ciddiye falan almayacağım. 50 tane şey yazıyorum, adamlar ya da çocuklar doğru düzgün bir şey göstermeden eeeeüüü.... Naruto çöp OP süper, yazıyor.
    Sizi gidi ecchi sever hentailer... Gidip Oda'nın fantezi dünyasını izleyin. Ama şu saçma animeyi diğer büyük serilerle bir tutmayın. Neredeyse her şeyi karşılaştırılamaz derecede kötü diğerlerine göre zaten. Neymiş: Omo hokoyoso cok oyo. Izletseler göreceğiz. hikayesini de ufak bir olay bile 10 bölümde saçma sapan bir şekilde tamamlanıyor.
    Bir de konuyu açan arkadaş anime demiş, üstüne bende kaç kere izledim demişim. Bazıları halen mangadan bahsediyor. Cidden de anlama seviyesi falan kalmamış artık toplumda. Gidip anime izleyeceğinize önce o izlediğiniz şeyi anlayacak seviyeye gelmenize yardımcı olacak kitaplar okuyun. Sonra gecersiniz sanal medyaya.
    Sözlerim doğrudan herhangi birine yönelik de değil. Bu konudaki çoğunluk böyle ne yazık ki.

• asdfghjkl sinir yapmış
    Sen anlat bakalım neyi iyi Naruto'nun ? Anime olarak çizimleri falan daha iyi olsa bile Narutonun en zayıf tarafı olan fillerlar var onu napacaz ? Bak yine filler girmiş

Cidden merak ediyorum OP e göre nesi iyi Naruto'nun ? Hele hele sonda epic fail olarak bitmiş bir seriden bahsediyoruz. Hanginiz tatmin oldunuz o sona ? Sonlarda ki sürüyle mantık hatasından bahsetmiyorum bile..

OP seviyoruz diye sapık olduk ya la! Her anime de ecchi unsurları olabilir. Dragon ball da da var ama o çok sevdiğin kishimoto da DB hayranı ve sapık demek ki

One Piece ağır ilerler yalan yok, hızlı olacam diye kaliteyi Naruto gibi düşürecekse zaten hiç hızlı davranmasın.

• Neyini anlatacağım, on kere anlattım belki şimdiye kadar. Aynı flashback 5684605 kere gösterilmesi demişsin de animedeki tüm bölümler birbiri ardına gelmiyor izlediğiniz gibi. O flashbacklerin arasında kaç sene fark var. Insan unutuyor o süre zarfında. Asıl sen anlat hentai Oda'nın One Piece'nin nesi iyi? 700 bölümdür daha düzgün derinliği olan kötü bir karakter yaratamadı adam. Boyuna seriyi uzatmak için detay yoksunu karakter basıp duruyor. Yine 700 bölümdür ölen asıl bir karakter göremedik. Çocuk animesi olduğu her türlü belli oluyor. Cizimleri bile bunu kanıtlıyor. 40 senelik Dragon Ball bile yer yer daha iyi geliyor bana. Üstüne basarak tekrar söylüyorum, animeden bahsediyoruz. Naruto henüz bitmedi. Sonu şöyle olmuş diyerek kötüleyemezsiniz. Daha dün Zabuza ile ilk dövüştükleri bölüme Tv'de denk geldim. Sanki yeni izliyormuşçasına oturup izledim. OP'nin eskiyi bırak yeni bölümlerine bile zar zor tahammül ediyor insanlar. Her arcda da aynı şeyler farklı karakterlerle tekrarlanıyor zaten. Kötü adamla karşılaşırlar. Kötü adam bunları döver. Sonra bunlar onların peşine düşüp intikamlarını alırlar. Bu bile aradaki farkı ortaya koyuyor. Eskiden ardı ardına izlediğim için hikayesi güzel ve akıcı gelirdi de şimdi onu da bırakmadılar. Ortada kalite falan da kalmadı düşerecek.

• Bleach bitti One piece guncelim Naruto 100. Bolumdeyim içlerinde en leşi Naruto eğitim eğitim kafamı şişirdi bide datte bayo diyo iyice sinir ediyo komik desen komik değil eğitim izlemeyi severimde kafa bırakın be okuma yazma eğitimi almasını izlemedik en azından,sıralamam Op-Bleach-Naruto

• Zamanında bu konuda yaptığım sıralamada Naruto'yu başa koymuştum sanırım. Şimdi hepsinde günceldeyim ve fikrim değişti. One Piece benim için diğer ikisinden çok daha ayrı bir seridir. Geniş evreni, karakterleri, kurgusu kesinlikle mükemmel. Ne ararsan var seride. Naruto'da önemli bir shounen ama son 200 bölümünü sırf seriyi bitirmiş olmak okudum/izledim. Özellikle animesi çok bozdu bence. One Piece asla kendini bozmadı. Ayrıca Naruto'nun villainlerinin biraz ergen işi olduğunu düşünüyorum. Geçmişlerinde 1-2 travma yaşayıp sonra dünyayı yok etmeye veya kaos yaratmaya karar veren tipler aklımdaki ''derin karakter'' kavramına uymuyor. Hadi bir tanesi böyle olsa neyse ama serideki çoğu villain bu kafadaydı. Tabi bu bir zevk meselesi belki böyle karakterler başkalarının hoşuna gidiyordur ama bana hitap etmiyor. Naruto'nun One Piece'den daha iyi tarafları olduğu da doğrudur ama genel olarak karşılaştırınca One Piece çok daha ağır basıyor. Hentai ecchi yorumlarına ise sadece güldüm. Cevap vermeye bile değmez. One Piece'in olayını anlayamadan yorum yapanlar gülünç görünüyor.

• ilk narutoyu izlersen bidahakine bleachin zevki kalmaz ilk bleach izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofudukpanda

ilk narutoyu izlersen bidahakine bleachin zevki kalmaz ilk bleach izle

Naruto'dan sonra izlemiştim Bleach'i ve izledikten sonra Naruto'yu tamamiyle unutmuştum. :)

• valla tartışma olsun diye söylemiyorum ama 420-421 izledim, aralarda filler felan var, öncesinde sonrasında filler var.... efsane bölümlerin ortasında olmayacak şeyler çıkıyor....

yok guy'un babası yok takım 7'nin hede hödösü!! izleyiciyi aptal yerine koyan böyle bir seri takdir edilemez..

Çok fazla flashback var, naruto dünyası bence one piece'den daha fazla çocuklara göre.. ölen ölene gelen gelene!! Mahallenin çocukları birbirinin aşkısı!!!

Şu diriltme olaylarını bi iptal edin bakalım ortada naruto denen bir seri kalıyor mu?

bütün olay iki tane elemana indirgenmiş... Dün izledim galiba, şu one piece 703 izle ondan sonra bir düşün.... Naruto evreni sürekli dağa küsen tavşanlarla dolu!!

Çizimleri bir kenara bırakalım, OP'de sakura triplerinin olmaması bile yeter...

One Piece mükemmel mi tabi ki hayır, son dönemlerde özellikle marineford arc'tan sonra uzun uzadıya sıktı fakat dressrosa arc güzel gelişmelerin yaşandığı bir arc oldu...

Bleach 198 canon - 164 filler toplam 366 bölüm yüzde 45.3 filler

Naruto 249 canon - 171 filler toplam 420 bölüm yüzde 40.7 filler

One P 609 canon - 094 filler toplam 703 bölüm yüzde 13.4 filler

içerik zengin olunca böyle oluyor işte...

• naruto evet güzel bir seri ama ben one Piece daha çok beğendim felsefesi diğerlerine göre daha güzel geldi bana ilk Bleach sonra naruto ve one Piece izlemiş biri olarak yazıyorum one Piece >Bleach >naruto naruto niye en sonda anime de sürekli filler bölümler vardı filler bitene kadar olayları unutuyorduk.

• One piecee

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Tamam OP çok iyi en iyisi o. 10 dakikalık olayı 10 bölümde anlatsalardı Naruto da bin bölümü geçerdi. Mantığa bak
    Kaç mesajdır kurgusu çöp diyiyorum. Bölüm sayısıyla karşılaştırma yapılıyor halen.
    Şu saçma argümanları göstererek beni daha da haklı çıkartıyorsunuz. Eleştirdiğim hiçbir eksikliğine düzgün bir şekilde cevap alamadım. Bundan böyle bana bu konuda verilen cevapları yok sayıyorum. Alıntılamazsanız bundan sonra iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.