Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorma ya yanlış tıklamışım editlerken sana yakalandık :D
  • d şıkkı) Hiçbiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoksiT

Sen fan boy olmuşun hayırlı olsun . Naruto - Bleach - One piece yeni izleyecek olupta seçim yapamayanlar için : ilk önce naruto izleyin . Size cok detaya girmeden ama diğerlerine göre daha fazla japon kültürünü ögretir bunun için iyi kıvamdadır yani anime denen şeye başlamak için . Daha sonra bu aksiyonun bitmemesi için bleach ile devam edin ondada naruto kadar aksiyon ve dövüş vardır tabi konu farklı olsada bu dövüş vs. kaliteleri 3 animedede birbirine yakındır ama one piece sona bıraksanız iyi olur japon kültürü olarak cok bişey barındırmıyo içinde ve çok ağır ilerleyen bi hikayesi var diğer 2 seri gibi 3-4 bölümde bi 20 dakikalık kesintisiz dövüşler yok daha cok gelişmeye ve karakterler arası illişkilere dayalı kesinlikle kötü değil ama tadları farklı diyebiliriz . Bazı elemanlar çok fazla filler bölüm yayınlanıp ondada animasyon şirketi artık batırdığı için narutoyu kötüleyebilirler ama komple seri olarak izlendiğinde dövüşleri en cok tatmin eden narutodur bence .

Valla 6 sene önce yazmışım, şimdi okuyunca ben de güldüm dostum, haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 24 Nisan 2015; 23:20:46 >

• windsurf kullanıcısına yanıt
    aynen sağlam hortlatma oldu
  • One Piece'de mübarek Elder Scrolls serisi gibi temel lore var sürekli yeni bilgi ekleniyor ama geriye dönüp baktığınızda o bilginin altyapısı zaten hazırmış, 100.bölümde normal bi konuşma esnasında geçen bi olayın yankısı 300 bölüm sonra yaldır yaldır geliyor. Aman diyim izlemediyseniz sakın bulaşmayın en az bi 4-5 sene daha bekleyin, 600küsür bölüm izleyip güncele gelince daha en az 10 senesinin olduğunu fark etmek adama fena koyuyor

Bu arada shounen olarak bence tüm zamanların en iyisi dragonball (z değil). Hain düşman al sana bombe değil de yolculuk teması etrafında dönen harika bi hikayesi var. Bi an önce z ye geçeyim süper saiyan göreyim diye millet hızlı hızlı izleyip geçiyor hatta çoğu izlemiyor bile ama ciddi bi şekilde oturup izleseniz dragonball bir numara en büyük cehennemden çıkan çılgın maymun diye hak verirsiniz bana

Ek olarak şu bleach'e bi kanım ısınmadı 7.bölümde kaldım konusu hoşuma gitmedi devam etsem mi ne zaman açılır bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

One Piece'de mübarek Elder Scrolls serisi gibi temel lore var sürekli yeni bilgi ekleniyor ama geriye dönüp baktığınızda o bilginin altyapısı zaten hazırmış, 100.bölümde normal bi konuşma esnasında geçen bi olayın yankısı 300 bölüm sonra yaldır yaldır geliyor. Aman diyim izlemediyseniz sakın bulaşmayın en az bi 4-5 sene daha bekleyin, 600küsür bölüm izleyip güncele gelince daha en az 10 senesinin olduğunu fark etmek adama fena koyuyor

Bu arada shounen olarak bence tüm zamanların en iyisi dragonball (z değil). Hain düşman al sana bombe değil de yolculuk teması etrafında dönen harika bi hikayesi var. Bi an önce z ye geçeyim süper saiyan göreyim diye millet hızlı hızlı izleyip geçiyor hatta çoğu izlemiyor bile ama ciddi bi şekilde oturup izleseniz dragonball bir numara en büyük cehennemden çıkan çılgın maymun diye hak verirsiniz bana

Ek olarak şu bleach'e bi kanım ısınmadı 7.bölümde kaldım konusu hoşuma gitmedi devam etsem mi ne zaman açılır bu

Elbette devam et. Senin izlediğin bölümler giriş bölümleri ama olayların başlamasına pek bir şey kalmamış.İzledikten sonra neden daha önce izlememişim ki diyeceksin.

• Yaşım 30 dur. (Belirtmemin sebebini yazdıklarımdan anlayacaksınız artistlik olsun diye değil).
    Animeye 90'lı yılların ortalarında başladım ben, Dragon ball'a. Sonra türkiyede yayından kalktı. İnternet herkeste olmadığı için izlemekte mümkün değildi.
    İçimde hevesti o anime. Sonra OP yayınlanmaya başladı yine 90 lı yılların sonuydu sanırsam. Deli gibi izlemiştim onuda. 15 senedir aktif anime izlerim.
    Op yi 3 defa baştan başlayıp izledim biriksin diye bölümler. Bleachi de 3 defa. Arkadaşım narutoyu önerdi hiç önyargımda yoktu ismini bile ilk defa duymuştum önerdiğinde.
    50 bölüm izledim yada izlemedim dönüp bir daha bakmadım bile. Eğer ben bir sıralama yapıcaksam DB=OP=BLEACH derim. Yani hepsi eşittir benim için. Bleachte tek sinir olduğum bazen saçmalıyorlar güç konusunda. Büyük ihtimalle animede oyüzden bu kadar erken bitti. OP ise mümkünse ben ölmeden bitmesin ama arclar biraz daha seri ilerlese fena olmaz. . Zevkler ve renkler farklıdır gerçi. Herkes kendi fikrini söyler.

• Bleach izliyorum ve diğerlerine bakmak bana bleache ihanet etmek onu aldatmak gibi geliyor izlersem kenpachi her an önümde belirecekmiş gibi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto ve bleach izledim mangalarınıda okudum animede filler açısından bleach önde savaş sahneleri de yeterince doyurucu ancak narutonun daha olgun ve oturtulmuş bir hikayesi var bleache göre , narutonunda savaş sahneleri güzel ama bazen acayip diyalog kasıyorlar o yüzden batırabiliyor ikiside güzel ve izlenilmesi gereken animeler. One piece izlemedim o yüzden değerlendirme yapamayacağım.

• One Piece en iyisi tekrar başlayacağım en kısa zamanda.Naruto da çok iyi ama onun da filler'ları çok fazla gerçi daha az olsaydı bile One Piece kadar iyi değil her halükarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

Yaşım 30 dur. (Belirtmemin sebebini yazdıklarımdan anlayacaksınız artistlik olsun diye değil).
    Animeye 90'lı yılların ortalarında başladım ben, Dragon ball'a. Sonra türkiyede yayından kalktı. İnternet herkeste olmadığı için izlemekte mümkün değildi.
    İçimde hevesti o anime. Sonra OP yayınlanmaya başladı yine 90 lı yılların sonuydu sanırsam. Deli gibi izlemiştim onuda. 15 senedir aktif anime izlerim.
    Op yi 3 defa baştan başlayıp izledim biriksin diye bölümler. Bleachi de 3 defa. Arkadaşım narutoyu önerdi hiç önyargımda yoktu ismini bile ilk defa duymuştum önerdiğinde.
    50 bölüm izledim yada izlemedim dönüp bir daha bakmadım bile. Eğer ben bir sıralama yapıcaksam DB=OP=BLEACH derim. Yani hepsi eşittir benim için. Bleachte tek sinir olduğum bazen saçmalıyorlar güç konusunda. Büyük ihtimalle animede oyüzden bu kadar erken bitti. OP ise mümkünse ben ölmeden bitmesin ama arclar biraz daha seri ilerlese fena olmaz. . Zevkler ve renkler farklıdır gerçi. Herkes kendi fikrini söyler.

OP televizyonda yayınlandı mı? Ya da ben mi yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

Yaşım 30 dur. (Belirtmemin sebebini yazdıklarımdan anlayacaksınız artistlik olsun diye değil).

OP televizyonda yayınlandı mı? Ya da ben mi yanlış anladım

yayınlandı ama 90 lı yılların sonuna doğruydu sanırım. Tam hatırlamıyorum. star tv yayınlıyodu. ama ozaman anime kültürü pek aygın değildi türkiyede o da çok tutmadı. DB gibi 10 15 bölüm yayınlandı yada yayınlanmadı, kaldırdılar.

• One piece işsiz animesinden baska bir sey değil, tam bir zaman kaybi . Izledigim 120 bolumden 60-70 i (belkide daha fazlasi) sacma sapan gereksiz bolumlerdi. Evet filler degil ama filler bolumden eksik yani yok yani . Bu konuda naruto cok daha avantajli. Google amcaya aratirsaniz naruto filler listesi diye buluyorsunuz bolumleri ve onlari izlemeyip animenin tadini doyasiya aliyorsunuz.(Ki naruto ilerleme hizi ve aksiyon gerilim konusunda gayet iyi bir anime ) O yuzden benim tavsiyem naruto izlemen yonunde olur. Bleach izlemedigim icin onun hakkinda yorum yapamayacağım. Hepinize iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 29 Temmuz 2015; 19:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

One piece işsiz animesinden baska bir sey değil, tam bir zaman kaybi . Izledigim 120 bolumden 60-70 i (belkide daha fazlasi) sacma sapan gereksuz bolumlerdi. Evet filler degil ama filler bolumden eksik yani yok yani . Bu konuda naruto cok daha avantajli. Google amcaya aratirsaniz naruto filler listesi fiye buluyorsunuz bolumleri ve onlari izlemeyip animenin tadini doyasiya aliyorsunuz.(Ki naruto ilerleme hizi ve aksiyon gerilim konusunda gayet iyi bir anime ) O yuzden benim tavsiyem naruto izlemen yonunde olur. Bleach izlemedigim icin onun hakkinda yorum yapmayacağım. Hepinize iyi günler.

+1

• Şu sıralar One Piece'in bölüm içinde zorlama şekilde uzatılmış kısımlarını atıp konuyla alakalı kısımlarını bileştirerek 10 bölümden 3-4 bölüm çıkartan bir adam var NayaaTorrents'de. Eğer bir adam gerçekten bunu yapmaya gerek duyduysa, ben bu hikayenin kurgusunda bir sorun olduğu yönündeki fikrimde yalnız olmadığımı düşünürüm.

Ayrıca "300-400 bölüm izleyin, valla açılıyor"cular sıkmaya başladı hakikaten.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • One Piece git gide batırıyor. Ilk 300-400 bölüm şimdikilerden daha iyidir. Naruto ve Bleach ise çoğu filler haricinde üstüne koyarak devam etti. One Piece gerek çizimleri gerekse fazla uzayan saçma kurgusuyla bu ikisine rakip olamaz. Daha çok çocuk animesi gibi kalıyor zaten bunların yanında. Ayrıca ecchi yönü çok abartılı. 700 bölümdür normal göğüs boyutlarına sahip bir bayanı şimdiye kadar görmedim.

Naruto-Bleach arasında genelde fazla ayrım yapamıyorum. Ikisi de türünün en iyisi olmaya aday. Ama Naruto yine de biraz daha ağır basıyor. Çizimleri ve karakterleri çok iyi. Şimdiye kadar görüp de nefret ettiğim birini hatırlamıyorum. Kötü adamlarının bile neredeyse her yönünü eksiksiz ele alıyorlar. Bleach'de ise gereksiz bir Ichigo'yu övme çabası var. Bu yüzden bazı karakterleri beklediğimden daha güçsüz gördüğüm oluyor. Çizimleri, müzikleri falan gayet iyi zaten. Artık yeniden başlasa da biz de doya doya izlesek.

• One piece in detaylı ilerleyişine niye bu kadar takıldınız anlamıyorum, gayet sarıyor (mangadan takip ediyorum, animeyi izlemek için pc ye geçmem lazım, onunla da uğraşamıyorum). Yavaş ama kaliteli bir şekilde ilerliyor. Okurken sıkılmıyorum asla.

Ama Naruto okuduğum zamanlar sıkılıyordum. 50-60 sayı konuşup 2-3 sayı savaşmaktan başka bir şey yapmyorlardı. Adamların savaş yerine gelmesi abartısız bu kadar sürdü. Bunun haricinde de baş düşman dışında (aslında uchiha clanı dışında) adam akıllı bir karakter göremedim. Çocuklar yetişkin gibi depresyonda ya da başrol için tasarlanmış karakter neredeyse kurgu yoksunu. Amacını bile bilmeyen biri. Sonlarını da gördük zaten, olaylar çat diye bitti. Son 50 sayıyı okumayan çokta bir şey kaybetmez.

Bleach i okumadım daha. Onu da baya beğeniyorlar. Okuduğum zaman One Piece ile kıyaslarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

One piece in detaylı ilerleyişine niye bu kadar takıldınız anlamıyorum, gayet sarıyor (mangadan takip ediyorum, animeyi izlemek için pc ye geçmem lazım, onunla da uğraşamıyorum). Yavaş ama kaliteli bir şekilde ilerliyor. Okurken sıkılmıyorum asla.

Ama Naruto okuduğum zamanlar sıkılıyordum. 50-60 sayı konuşup 2-3 sayı savaşmaktan başka bir şey yapmyorlardı. Adamların savaş yerine gelmesi abartısız bu kadar sürdü. Bunun haricinde de baş düşman dışında (aslında uchiha clanı dışında) adam akıllı bir karakter göremedim. Çocuklar yetişkin gibi depresyonda ya da başrol için tasarlanmış karakter neredeyse kurgu yoksunu. Amacını bile bilmeyen biri. Sonlarını da gördük zaten, olaylar çat diye bitti. Son 50 sayıyı okumayan çokta bir şey kaybetmez.

Bleach i okumadım daha. Onu da baya beğeniyorlar. Okuduğum zaman One Piece ile kıyaslarım.

Bleach okunmaz izlenir bilgisayara geçmene bile değer

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

One piece in detaylı ilerleyişine niye bu kadar takıldınız anlamıyorum, gayet sarıyor (mangadan takip ediyorum, animeyi izlemek için pc ye geçmem lazım, onunla da uğraşamıyorum). Yavaş ama kaliteli bir şekilde ilerliyor. Okurken sıkılmıyorum asla.

Bleach okunmaz izlenir bilgisayara geçmene bile değer

Bakacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• one piece'e yeni başladım ama bana göre bleach naruto karşılaştırırsak bleach ağır basar
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.