Şimdi Ara

Bkm Express'ten 20tl iade! (ilk kez kullananlara!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
26
Favori
20.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20.38 de sipariş verdim direk mail geldi 20tl kazandınız diye hala dolmamış kota güncel
  • N11 den 29.99 + 2.47tl ye 2kilif aldim toplam 32.46
    2.47lik kilif lg g3 mini imis benim tel lg g3

2.47ligi iptal edersem 20liralik iade gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasomelih

20.38 de sipariş verdim direk mail geldi 20tl kazandınız diye hala dolmamış kota güncel

Hocam sipariş vermek yeterli mi yoksa kargo sonrası onaydan sonra mı geliyor? 2 gün önce almama rağmen mailime iade vs mesajı gelmedi, sadece BKM kullandığınız için teşekkürler diyor, daha önce hiç alışveriş yapmamıştım BKM ile, anlayamadım gitti.
  • Narthyard N kullanıcısına yanıt
    Onay ile alakası olacağını zannetmiyorum. Buradaki çoğu kişiye anında gelmiş mail, bana da 10 dakika sonra geldi. Alışverişi tamamlamadım hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 saat önce üye olup Ödeme yaptım, herhangi bir mail gelmedi, bkm ye destek hattından yazdım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ofofyarim

Bende 1 saat önce üye olup Ödeme yaptım, herhangi bir mail gelmedi, bkm ye destek hattından yazdım bakalım.

sonuç ne oldu hocam.
  • kullanılıyor.
  • Narthyard N kullanıcısına yanıt
    Hocam alisveris yaptigim gibi aninda mesaj geldi bana 20tl kazandiniz diye

• ben hepsiburada.com dan alışveriş yapmak istiyorum ama bkm ile ödeme yap seçeneğini göremiyorum bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbilek

ben hepsiburada.com dan alışveriş yapmak istiyorum ama bkm ile ödeme yap seçeneğini göremiyorum bir türlü

Hepsiburada BKM ile anlaşmalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofofyarim

Bende 1 saat önce üye olup Ödeme yaptım, herhangi bir mail gelmedi, bkm ye destek hattından yazdım bakalım.

Aynı durumdayim,mesaj attim. Gelen cevapta kampanya devam ediyor yazmislar, ne alaka

• ne saçma güncel kotayı gösterseniz de ona göre alışveriş yapsak. millet bittiğini nereden anlasın
  • Bana standard bir mail ile donus yapmışlar ama 20 tl kazandınız maili gelmiş öncesinde. Umarım sizde halledersiniz.

• Bana da mail gelmedi, iki farklı müşteri temsilciyle görüştüm. Dedikleri ortak ve şu, kısaca:

Mail gelip gelmemesi önemli değil, sistem otomatik olarak işlemi gerçekleştiriyor. 31 Aralık'a kadar 20tl ilgili hesabınıza yatmış olması lazım, yatmazsa arayın yardımcı olalım.

Bana söylenen bu, farklı bir cevap alan yazarsa memnun olurum.
  • ben önceden hesap açmıştım ama alışveriş yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum zaman aşımına uğrayıp alışverişi göstermeme şansı var mı bu sitenin işlemler menüsünde birşey gözükmüyor bakalım hayırlısı
  • ttnet fatura ödedim anında geldi mail

harcayacak yer bulamayanlar yapabilir
  • daha önceki bkm kampanyalarında mail gelmeyenler de iade almıştı.
  • Karti üyelikten silsek yine iade yapilir mi acaba

• sanal kart falan kullansak olmaz mı? vardır bi yolu illaki de yolu bilenler pek paylaşımcı değil bence :(
  • Azazil88 kullanıcısına yanıt
    Tc ve kart sahibi uyumlu olması lazım yani karttan ziyade TC önemli.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.