< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 11 Kasım 2020; 13:30:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
-BİTTİ- Kargolamadılar, İPTAL ettiler...Lufian tshirtler HB de 18TL almayani döverler

-
-
Konusu açıldı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siteye giremiyorum ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
marka adını ilk defa duydum.
öyle bir yazmışsın ki sanki adidas nike tommy lacoste orjinal polosu 18tl
-
Niye adam gibi giymemişler, yakalar apaçi gibi havada
-
18 tl tshırte verilirmi çok fazla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Predator536Niye adam gibi giymemişler, yakalar apaçi gibi havada
Kimin giydiğine bağlı, böyle genç ve yakışıklı adamlar giyince tarz oluyor, kara kuru çucuklar giyince apaçi.
-
harbi döverler
alın beğeneceksiniz
-
O saydığınız markalardan hiç aşşağı kalır yanı yok. Kalite olarak da muazzam. Örneğin montları.
-
Bir insan neden konu başlığını böyle yazar.
-
Gelirse tabi:) daha önce trendyoldan aldım 2 tane biri gelmedi. Aylarca uğraştım paramı geri alabilmek için.
-
Super normalde yuvarlak yaka giyiyorum 1-2 lufian tshirt var begeniyorum, verdim bir kac tane polo deneyelim artik yaslaniyoruz :)
Kargo bedava nasil alabiliriz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
4 tişört + 1 çorap aldım. Kargosuz 80'e geldi.
-
6 thisirt aldım 100lira üzerine giyimde 20indirim de varmış , tanesi 15 e geldi tskler
Bişey kalmamış zaten..10 TL kargo var..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 adet aldım indirim de dahil 105 TL ye geldi, inşallah ürünleri gönderirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
montlarında da indirim olsa ya keşke.
Satici lufian ise gelmez haberiniz olsun konkordato mi ne ondan ilan ettiler şikayet var şikayet kaynıyor
![]() |
Niye adam gibi giymemişler, yakalar apaçi gibi havada |
18 tl tshırte verilirmi çok fazla |
Alanlar giyinip bi foto atsın bakalım tam kadro :D sadece aldık demeye değil, konuya renk gelsin biraz :D
|
Kampanya bitmiş. Neyse param cebimde kaldı
![]() |
marka adını ilk defa duydum. öyle bir yazmışsın ki sanki adidas nike tommy lacoste orjinal polosu 18tl |
fırsatı ilk görenlerdenim almadım çünkü polo t-shirt sevmiyorum. keşke basic modeller olsaydı
|
yaka kaldırmakta nasıl bir mallıktır hala anlamış değilim..
|
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tcl p735w
- vodafone geçiş kampanyaları faturalı
- yudum egemden hile
- maaşım qnb de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X