DH Yönetici
14 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 575 (Bu ay: 8)
Gönderileri
Taşınacağım evde böyle bir klima tesisatı mevcut. Şu an klima kullanmayacağım fakat ileride ne olur bilinmez. O nedenle borulara ve kablolara zarar vermeden gizlemek istiyorum. Nasıl bir yol izlenmeli?

sabah
SON DAKİKA: Kahramanmaraş deprem bölgesinden acı gelişmeler! İşte, depremde ölenlerin sayısı ve son durum - Adıyaman, Gaziantep, Adana, Malatya, Şanlıurfa Deprem Son Durum
https://www.sabah.com.tr/gundem/2023/02/06/deprem-son-dakika-kahramanmaras-deprem-bolgesinden-aci-haberler-olu-sayisi-artiyor
Dün talihsiz bir olay yaşandı. Benzin almaya gittiğimde yakıt alan taksinin yanından geçerken taksici kapıyı açtı ve ben neredeyse taksiyi %80 oranında geçmişken onun şöför kapısı benim sağ arka çamurluğuma vurdu ve hareket halinde olduğumdan biraz sürttü.

Böyle bir durum başına gelen oldu mu? Kusur kime verilir? Kapıyı sonradan açtığı için yüksek ihtimal kusur karşı tarafa verilir ama benzin istasyonu olması işi karıştırır mı?

Yaklaşık 40 senelik bir binada giriş katında dairemiz var. Fakat tapuyu incelediğimde bodrum katı olarak görünüyor. Bunun düzeltilmesi ile ilgili bir müracaat söz konusu mu? Satarken alıcıya bunu nasıl açıklamalıyım?

Ayrıca dairemiz diğer daireler ile aynı boyutta olmasına rağmen tapuda arsa payı olarak 40 m2 görünüyor. Fakat giriş katı olmayan diğer dairelerde bu 80 olarak görünüyor. Bunun ile ilgili yapılabilecek bir şey var mı?

test başlık

Bu bir test başlıktır. Silinebilir.

@MarionCobretti

Forumda bir çok kod sattım aldım bilen arkadaşlar vardır. Fakat bu arkadaştan 1 adet hb kodu almak istedim. Ücreti gönderdim kodu aldım. Kullanmak istediğimde geçersiz kod hatası verdi. Ekran görüntüsünü ilettim. 2. Kodu gönderdi ve o da geçeriz kod hatası verdi. Sonra diğer indirimlerle birleşmez dedi. Ama konuda öyle bi detay yok.

Olabilir böyle durumlar diyerek iadesini istedim. 2 kodda geçersiz dediği için hesaba tanımlanan bi kod yok yani kodlar hala kullanılabilir durumda. Fakat kendisi iade yapmayacağını kodların kullanıldığını söyledi. Canı sağolsun 3 TL bi para değil. Ama dikkatli olun arkadaşlar. Bugün bunu yapan farklı şeyler de yapabilir. Ekran görüntülerini de ekliyorum.

Aracımda ufak tefek çizikler ve kedi dostlarımızın patileri yüzünden pasta cila yaptırmak istiyorum. Fakat araştırma yaptığımda nano, hibrit, diamond gibi bir sürü paket isimleri var. Ve bu paketler 550’den başlayıp 1500’e kadar gidiyor.

Kendim yapmak istemiyorum çünkü malzemenin önemi kadar işçilik de önemli. Tecrübe ettiğiniz ve tavsiye edeceğiniz yerler var mıdır? İstanbul Anadolu Yakası tarafında.
Selamlar,

Hatırlayanlar vardır belki. Aracıma park halindeyken çarpmışlardı ve servise bırakmıştım. İkame araç aldım ve bugün başıma yeni bir kaza geldi. Sıkışık trafikte ilerlerken yandan yola dahil olmaya çalışan araç ikame aracın sağ arka çamurluğuna vurdu. Kendi aramızda tutanak tuttuk. Resimleri ekliyorum. Bana ve çevreme göre öndeki araç yani sağ arka çamurluğuna vurulan araç haklı.

Sizce kim haklı? İkame yani kiralık araçta süreç nasıl ilerliyor?

Hakkında
Meslek: Web Arayüz Geliştiricisi
Hakkımda:
dfhhfg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Opel
Operatör
Türk Telekom
ISS
Smile
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
TV
LG
Klima
Toshiba
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Tablet
Notebook
MSI
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.425
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 97.444 (Bu ay: 552)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.428 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.