Şimdi Ara

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
9
Favori
5.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adeti kargo dahil 66,80tl yapıyor.sepete atınca fenerler gözüküyor ama matlar gözükmüyor.Henüz almadım.

Yorum da buldum
    Bu mesaja eklenen görseller:

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 30 Temmuz 2016; 17:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik soruyu sorayim cadir nasil

• ara sıra kamp yapan bi insanım 17 liralık karida çadır almıştım kendime yedek decatlondan kaliteli bir çadırım var zaten.. ama arasıra misafirim geliyor arkadaşım gelmek istiyor.. ucuz yollu bişeyler arıyodum.. 2 tane olduğunu görünce aldım.. beğenmezsem iade ederim.. fiyat 2 çadır + 2 mat + 3 elfeneri için 60 lira gerçekten sıcak fırsat.. genelde gelmek isteyen arkadaşlarım zaten yazın geliyor.. yağmur çamur vs dertleri olmaz.. asıl kamp bahar dönemlerinde kapalı havalarda yapılır o yüzden en azından yarı profesyonel su geçirmez çadırlara para harcamak gerekir..
  • 4 kişilik çadırda 1 mat mı veriyor?
  • Arkadaşlar ürünü sepette iki adet yapmayın.
    Bir tane ekleyin daha sonra kampanyalar bölümünde sepete ekle diye bir buton var ona basın 65.08 oluyor fiyat
    Kalan 1.72 tl ile dondurma yersiniz afiyet olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

4 kişilik çadırda 1 mat mı veriyor?

Evet

• Tek mat uzunlugu 180x50 buyuk ihtimal tek mat veriyolar.

Edit: yorumlar ic acici degil.tek mat var cadir 210cm yani 3 kisilik 4 degil.el fenerleri 1.50 tl 3 tane 4.50 hadi 5 tl diyelim. Kalitesi tartisilir neticede 1.50 tl. Tekrarlamak gerekirse yorumlarda 3 mevsim olmadigi uzerinden durulmus guneste sauna etkisi yagmurlu havalarda su alma gibi ekskleri var.bende bildigimizden sasmayalim decathlon vb bilindik markalara devam edelim.siparis veren arkadaslarda burda inceleme yazarlarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 30 Temmuz 2016; 18:45:09 >
  • Bende 2 adet ekledim siparişi tamamladım.Bence fiyatı gayet uygun.Çadıra ihtiyacım var.Yaz bitene kadar kullansak bile parasını karşılar.
    Olumsuz yorumlar en iyi ürünlerde bile var bunda da olması normaldir.Alıp deneyip göreceğiz:)
    Konuyu açana teşekkürler...

• Arkadaşlar istanbul içi düşünen var ise siparis geçeceğim 2 adet alalım bu fiyata

• bizim ufaklık için aldım ancak çocuk çadırlarıda 35 TL civarıymış zaten.
    iptal etsemmi etmesemmi bilemedim.
    Neys. pazartesiye kadar düşüneyim bakalım

• Beyler bu çadırların ses yalıtımı ne durumda oluyor acaba? İçerde hatunla takılsam sesi dışarı alır mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Beyler bu çadırların ses yalıtımı ne durumda oluyor acaba? İçerde hatunla takılsam sesi dışarı alır mı ki?

Sesi engelleyeceğini sanmıyorum hocam.
    Yağmur almazsa iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 30 Temmuz 2016; 19:32:29 >
  • İzmir de olup almak isteyen varsa mesaj gönderebilir

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Sağolasın.1 liraya lungo aldım para üstü bile kaldı.

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Sağolasın.1 liraya lungo aldım para üstü bile kaldı.

Bedava çıktı mı

• bedava çadır eklenmiyor 2 tane el feneri v ar sadece
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Maalesef tekrar deneyin çıktı.Lungolarda bedava çıkma oranı çok çok az.

• Bir 2 kişilik, bir 4 kişilik en iyi gibi. 2 kişilik çünkü daha kaliteli gibi. 2sini ekleyince biri bedava gözktü.
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    1 alana 1 bedava var zaten 2 kisilik cadir 4 kisilige oranla daha kalin ve daha dayanikli umarim memnun kalirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Beyler bu çadırların ses yalıtımı ne durumda oluyor acaba? İçerde hatunla takılsam sesi dışarı alır mı ki?

Kardesim sen cadirda kalan hatun mu dedin... birader sen nirvanaya ulasmissin bile....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.