Şimdi Ara

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
9
Favori
5.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    59.9 dan aldık matlar gelmemiş müşteri hizmetleri göndereceklerini söyledi.
    Çadırı kurdum. Kurulm 5-10 dk arası sürüyor. Tavan yüksek değil ama tatmin edici. 30₺ ye de yorgancı çuvalı satıyorlar.
    Ben haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitti mi 1+1 olmuyor?

• Ankarada Satmak isteyen olursa çadırlardan birisini alabilirim

• Bende çadırı teslim aldım el feneride kargo da yazıyor fakat çadır matı gönderilmemiş. Müşteri hizmetlerini aradım çadır matı hediyesi siz aldığınız anda yok diye ısrar ediyor oysaki ben ürünü aldığımda parantez içerisinde mat ve fener hediye yazıyordu. Israrla müşteri hizmetleri yok diyor siz aldığınızda olsaydı fener gibi sepete ücretsiz eklenirdi yazıyor. Merak ettiğim acaba alan arkadaşlarda hediye mat ayrıca sepete eklendi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

Bende çadırı teslim aldım el feneride kargo da yazıyor fakat çadır matı gönderilmemiş. Müşteri hizmetlerini aradım çadır matı hediyesi siz aldığınız anda yok diye ısrar ediyor oysaki ben ürünü aldığımda parantez içerisinde mat ve fener hediye yazıyordu. Israrla müşteri hizmetleri yok diyor siz aldığınızda olsaydı fener gibi sepete ücretsiz eklenirdi yazıyor. Merak ettiğim acaba alan arkadaşlarda hediye mat ayrıca sepete eklendi mi?

Tekrar ara birşey bilmiyor o eleman. Sepete eklenmemesi bizim sorunumuz değil napalım yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

Bende çadırı teslim aldım el feneride kargo da yazıyor fakat çadır matı gönderilmemiş. Müşteri hizmetlerini aradım çadır matı hediyesi siz aldığınız anda yok diye ısrar ediyor oysaki ben ürünü aldığımda parantez içerisinde mat ve fener hediye yazıyordu. Israrla müşteri hizmetleri yok diyor siz aldığınızda olsaydı fener gibi sepete ücretsiz eklenirdi yazıyor. Merak ettiğim acaba alan arkadaşlarda hediye mat ayrıca sepete eklendi mi?

Hayır sepete eklenmedi hatta ben mesaj attım sepete ekleyin diye onlar hediye eklenmez dedikler çadır geldi geldikten sonra ekleyip gönderdiler hocam arayın hakkınızı

• tekrar aradım talep oluşturdular, şimdi baktım maile gönderilen faturada kamp matı yazıyor. Umarım gönderirler beklemedeyim.
  • Müşteri hizmetleri ile hiçbir görüşme yapmadım.Bugün el feneri geldi.Yarın da matlar gelir sanırım.

• Eğer kargoda iki paketiniz varsa malesef matlar yola çıkmamış

• Sipariş sayfası bu şekilde benim. Matlar daha sonra eklendi
    Bu mesaja eklenen görseller:

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB)

• istanbulda fazla olan arkadaşlardan satmak isteyen varsa elden teslim alırım. fener ve mata gerek yok. iyi forumlar
  • matları bende gönderilmedi diye yazı yazdım kargoya verildi bugün fenerlerin içinden 1 siyah 1 gümüş renk 2 tane outdoor kanca çıktı..
  • Uyku tulumu önerisi olan var mı acaba? Karida 1 alana 1 bedava kampanyası bitmese alacaktım ama bitmiş sanırım kampanya ikinci eklediğim ürün bedava olmuyor...

• ortak olarak alacak varsa istanbuldan bana ulaşabilir sipariş vericem ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

ortak olarak alacak varsa istanbuldan bana ulaşabilir sipariş vericem ona göre

Hocam dikkat et bedava yok yanında

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    uyarı için teşekkürler, farketmemişim. O zaman satan varsa pm diyelim :)
  • banada matları göndermemişler. Mesaj attım bakalm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

uyarı için teşekkürler, farketmemişim. O zaman satan varsa pm diyelim :)

Bu gün tek çadırın fiyatı 39 lira olmuş mat yok yanında

• Satmak isteyen olursa 1 adet çadıra talibim.
  • çadır almak isteyenlere 1 adetini satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.