Şimdi Ara

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
9
Favori
5.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu çadırın iki kişilik olanını 16 liraya almıştım. İsteyen olursa aynı fiyata verebilirim. Hiç açılmadı, çantasında duruyor. Üsküdar, Kadıköy ya da Fatih'te elden teslim edebilirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 2 Ağustos 2016; 10:09:28 >
  • tam gördüm içeri daldım bütün konuyu okudum 2. sayfanın sonunda fiyatın 79 olduğunu görmem bir hayal kırıklığı tabi..
    @mstkurt hocam kullanmıyorsanız alabilirim 4 kişilik alamadık bari 2 kişilik işimizi görsün çocuk yok henüz eşimle de sığarız heralde :) karşı ödemeli kargo ile alabilirim hesabınıza havale yapabilirim hemen? özelden pm atıyorum
  • Cadirlar dun fenerler ise bugun kargolandi, niye ikiye bolduler acaba

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET ARKADAŞLAR BİR FIRSATIN DAHA SONUNA GELDİK. KONUYU AÇTIĞIMDAN BERİ 512 TANE SATILMIŞ KONUYA TEŞEKKÜR MESAJI YAZAN ARKADAŞLARIMA BEN DE TEŞEKKÜR EDİYORUM. FIRSATI GÖRÜP SATIN ALAN VE ORADA BURADA BİZE ÖLÜCÜ DİYEN EKŞİCİKLERE DE SELAMIMI İLETİYORUM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkdaşlar Uyku Tulumunda Hala Devam Ediyor.
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kaç kişinin sarın aldığını stok durumuna nerden bakıyorsunuz ?

• toojohn kullanıcısına yanıt
    Kargo yola çıktı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: tayyarağa

Teşekkürler hocam kaç kişinin sarın aldığını stok durumuna nerden bakıyorsunuz ?

Sepete ekleyip miktarı 999 yapın kalan stok çıkıyor

• benimkiler de kargolanmış yarın gelir, teşekkürler
  • bende iki kişilk 2 tane çadır + 2 uyku tulumu+6 tane el feneri = hepsi 105 liraya geldi.bu fiyata iyi bir outdoor başlangıcı oldu kullanım bahar,yaz aylarında dağ ve yayla gezilerinde olacak işimi görür şimdilik.

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 1 Ağustos 2016; 22:27:09 >

•  (Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB)

Çadırdan görüntüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 1 Ağustos 2016; 22:53:16 >

• Bir adet çadıra 35 tl'den sahip olma imkanı için iletişim dm ^^

• Çadırını kullanmayacak ve ya satmak isteyen varsa bana ulaşırsa çok sevinirim.
  • Çarşamba okuldaki arkadaşlara soracağım.İsteyen olmazsa burdaki arkadaşlardan birine verebilirim bir tanesini.
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Kalite nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Kalite nasıl?

Bizim hoşumuza gitti su geçirmiyor şemsiye gibi kumaşı var. Onun haricinde tek kişi kurmakta zorlanabilir. Ya da ilk kurulumda zorlanabilir desek daha doğru olur. İçinde bir adet kese gibi bir cep var tavanın ortasında bir askı var. Alt taraf daha kalın bir naylondan yapılmış daha çok güven veriyor.

Fenerler küçük el feneri 1 milyoncudan bulunabilir düzeyde yani.

• Çadırlar geldi, daha açıp kurmadım. El fenerleri iş görür bence ama dandik. Yine hepsiburada kalitesi kendini gösterdi ve içinden matlar çıkmadı iletişime geçicem birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Çadırlar geldi, daha açıp kurmadım. El fenerleri iş görür bence ama dandik. Yine hepsiburada kalitesi kendini gösterdi ve içinden matlar çıkmadı iletişime geçicem birazdan.

Aynen bende de çıkmadı aradım göndereceğiz dediler

• Fiyat 69.90 olmuş arkadaşlar

• Aldigim gun matlar icin e-mail atmistim, bugun gondereceklerini soyleyen bir e-mail atmislar ve matlarda siparis ekranina eklenmis.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.