Şimdi Ara

(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
9
Favori
5.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666azazel

2 kişilik

150 * 210 * 110 cm ölçülerinde
    185T PU 800mm polyester malzeme
    7.9mm kalınlığında poller.
    Yaklaşık 3500 gr paket ağırlığı.

4 kişilk

210 * 210 * 130 cm ölçülerinde.
    Malzeme : 170T polyester, PA 450mm su geçirmezlik
    Poller : 7 mm
    Ağırlık : 2.5 KG

bakınca 2kişilik daha kaliteli görünüyor ama 2 kişi sığabilir mi

2li alınca
    2 çadır
    2 mat
    2+3 toplam 5 fener olur.

İki kişilik olanda mat yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 31 Temmuz 2016; 18:17:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    4 kişilikte hesap yapmıştım da

2 kişiliğe 2 kişi sığar mı diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 31 Temmuz 2016; 18:29:10 >
  • Boyum 1.85 benim. 4 kişilik çadırda çapraz yatmak zorunda kalmıştım (başka marka ama boyutlar aynı). Düz yatınca ayağım ya da kafam çadıra değiyor. 4 kişilikte 2 kişi kaldık, çantalarla beraber ancak sığdık, 3. Kişiye yer kalmamıştı. 2 kişilik çadır alanlar bunu göz önünde bulundurarak alsınlar.

Sağlamlık konusunda endişe edenler, naylon bezler oluyor çadırın üstüne geçirmek için çadır brandası diye aratırsanız çıkar. Çadırı kurduktan sonra üstünü bununla örterseniz sağnak yağışta bile yukarıdan su geçirme derdi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 31 Temmuz 2016; 20:06:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku tulumları 20 lira eder mi? Çadırım var ama tulum alsam mı diye düşünüyorum. Birde mat hediyeli demiş birisi, bende öyle bir ibare ne ürün sayfasında ne de sepette gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Uyku tulumları 20 lira eder mi? Çadırım var ama tulum alsam mı diye düşünüyorum. Birde mat hediyeli demiş birisi, bende öyle bir ibare ne ürün sayfasında ne de sepette gözüküyor.

20 liraya tulum nerede link varmi

Edit Buldum arkadaslar karida uyku tulumunu tavsiye edermisiniz kullanan arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinjanbert -- 31 Temmuz 2016; 22:49:52 >
  • ben hem çadırı hem de uyku tulumunu 2 şer sipariş geçtim 4 er tane gelmesini bekliyorum bakalım
  • Sanırım çıkmış yola bana mesaj geldi Hepsiburada dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çadır ve bir matı satmak isteyen olursa 30 lira verebilirim, İstanbul Anadolu yakası, Kadıköy Üsküdar tarafları, en uzak Beşiktaş tarafları. Pm atabilirsiniz.

• Tam bir çadırımız eksik diyorduk.Sağolsun arkadaş yakalamış ve paylaşmış
  • Çadırı kuran var mı?

• İstanbul anadolu ve kocaeli alan varsa birlikte alaniliriz. Uyku tulumu almayıda planlıyorum.

• Konuyu gorup , arkadasla iletisime gecip almamiz 10 dkyi bulmadi.kisi basi 35 desek cok karli dedik aldik.Boyle firsat yilda bir geliyor kacirmamak lazim. Umarim bir sorun cikmaz urunde memnun kaliriz. Paylasan arkadasa cani gonulden tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne isime yarayacagini bilmemekle beraber siparisini verdim.haber veren arkadasa tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 1 Ağustos 2016; 12:51:14 >
  • toojohn kullanıcısına yanıt
    İşte bunlar hep kapitalizm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 1 Ağustos 2016; 9:13:31 >
  • Çadırı sepete ekleyince fener sepette ücretsiz olarak ilave oluyor fakat mat sepete ilave olmuyor. Ürün sayfasında mat ve fener hediye diyor ama sıkıntı olur mu ?
  • fiyat yükselmiş
  • 79 olmuş

• Saat 9 gibi eski fiyattan sipariş verdim gönderirler dimi ?

• Odemeyi ha yaparim ha birazdan yaparim dedim fiyat yukselmis

• Hocam benimde siparisim o saatlerde oldu.
    Suan icin,urunler paketleniyor fenerlerde ise teslimata hazir ibaresi girmisler.
    Sorunsuz gelir umarim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.