Şimdi Ara

Bitcoinden Daha Fazla Değer Kazanan Araç Honda CİVİC !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malumunuz son zamanlarda kripto para birimleri gerek bitcoin gerek ethereum gerek ripple bir hayli arttı.

Ama oda nesi. Civic fd6'lar kripto para biriminden çok daha fazla artış gösterdi.... !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 11 Ocak 2018; 14:48:28 >

• Oda bir şey mi :D sen yeni jazz'ın fiyatına bak 2018:
    Bitcoinden Daha Fazla Değer Kazanan  Araç Honda CİVİC !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTalliCaLi -- 11 Ocak 2018; 14:53:34 >
  • Isyerimde bir arkadaşım 2011 model fd6sina 70.000 istiyor. Fb7yi o paralara veriyorlar deyince bu daha çok tutuyor diyor, 68.000 verdiler vermedim diyor hondacilarla genel olarak polemige girilmiyor uzaklaşmak en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Isyerimde bir arkadaşım 2011 model fd6sina 70.000 istiyor. Fb7yi o paralara veriyorlar deyince bu daha çok tutuyor diyor, 68.000 verdiler vermedim diyor hondacilarla genel olarak polemige girilmiyor uzaklaşmak en iyisi

2015'te 2007 model siyah 142 bin km'de manuel elegance almıştım bir astsubay arkadaştan.Araçta 1 gram boya ve değişen yoktu.38.750 tl'ye almıştım.Şu an aynı emsal araç için 53-54 istiyorlar. :)
  • honda ve cem yılmaz en büyük balonlardır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç degmez arkadaşlar o paralara sıfır araç alın.civic filan he zarar etmiyim piyasası olan bi araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tokugawa Hanedanlığından kalma atmosferik tork fakiri bir motor, içeri cayır cayır yol sesi alan bir iç kabin. Halkımızın arabadan anlama bilgisi 10 üzerinden 5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 11 Ocak 2018; 15:46:59 >
  • Bu ikinci elcileri alt etmenin tek yolu araç alacak herkesin sıfır araç alması...Zaten şu an ikinci eldeki bir çok aracın fiyatı neredeyse sıfırına yakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTalliCaLi

Oda bir şey mi :D sen yeni jazz'ın fiyatına bak 2018:

Fiyatları görünce şoka girdim.
  • quote:

Link alabilir miyim ?
  • 38 bine 2010 sonu çıkışlı fd6 almıştım hata boyası yoktu hayatımda sürdüğüm en teneke yalıtımsız kafa ütüleyen araçtı 70 verenin aklına....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

38 bine 2010 sonu çıkışlı fd6 almıştım hata boyası yoktu hayatımda sürdüğüm en teneke yalıtımsız kafa ütüleyen araçtı 70 verenin aklına....

Yanlız Pozitif + olarak ekleyebileceklerimizde var,

otomatik şanzıman ve motor sorunsuzluğu gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Link alabilir miyim ?

Buyrun:http://honda.inallar.com.tr/jazz/fiyat-listesi/6/16/1

Jazz grubunda paylaşıldı. Ayrıca honda türkiye telefonla arandı ve söyledikleri. Bayiler istediği fiyatta satmakta özgürdür cevabını verdiler :D :D Yani fiyatta doğru.

• quote:

quote:

quote:

Link alabilir miyim ?

Jazz grubunda paylaşıldı. Ayrıca honda türkiye telefonla arandı ve söyledikleri. Bayiler istediği fiyatta satmakta özgürdür cevabını verdiler :D :D Yani fiyatta doğru.

Henüz resmi sitesinde vs fiyat listesi yok o açıdan sordum. Otomatik gelmiş sadece.. Manuel gelseydi alıp ona buna kafa tutacaktım. 130 hp çünkü.

• Yemişim civici

• quote:

quote:

quote:

quote:

Link alabilir miyim ?

Henüz resmi sitesinde vs fiyat listesi yok o açıdan sordum. Otomatik gelmiş sadece.. Manuel gelseydi alıp ona buna kafa tutacaktım. 130 hp çünkü.

manueli de 102 beygir hocam. sen nerden çıkardın 130 beygiri? ne almanyada ne de ingilterede 130 hp yok.

• civic değer kazanmadı senin fakirleştin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

quote:

quote:

quote:

Link alabilir miyim ?

manueli de 102 beygir hocam. sen nerden çıkardın 130 beygiri? ne almanyada ne de ingilterede 130 hp yok.

Jazz yeni yılda 1.5 130 hp versiyon ile de gelecek.

"isteğe bağlı olarak sunulan CVT otomatik şanzımanla" dendiği için manuel bekliyorum. "Diğer araçlara oranla" uygun fiyatta gelirse iki üç tane kendini hızlı zanneden arkadaşı deleceğim

http://www.otostil.com/yeni-honda-jazz-turkiye/

• He tamam değer kazandı, alım gucumuz de coğ eyi zaten 3 4 yıldır. Dolar yuro da artıyor zenginleşiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 11 Ocak 2018; 16:31:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.