|
-
-
Evi çöplüğe çevirdin yeter la
_____________________________ -
Dinazorlu, anakartlı ayin yolda.
tek yol erken seçim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hiçbirine anlam veremedim pek hdjshgd
anakartın eşdegerlerine binlerce tl çekiliyo hocam 7000 isteyen gördüm :D
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hmm mini ticaret anladım kolay gelsin
anakart çalışırsa satmicam elimde tutucam ilerde çok daha degerli olacak zamanında elimdeki 4 adet 3dfx ekran kartını çok ucuza verdim hala acısı geçmedi
O ejderha o kadar eder mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hocam 300tl o ejderha için çok komik rakam pazarlık bile etmedim 1000 çok rahat eder
Bir tek gemi çok hoşuma gitti..Anakarta çok vermişsin..Hiç mi esnaf tanıdığın yok kadıköyde
_____________________________ profil ayarlarına girdim ne bu tantana..
Senden öncesi hep vardı senden sonrası olmadı Mustafa Kemal'im..Aynı şeyleri düşündüğüm için en kıymetlimsin.. -
socket 370 anakartlar ucuz diil hocam
Yakında belediye basar, çöp ev diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
dinozorlar güzel yıkarsın bide oh mis ejdarhada iyi anakartı satabilirsen helal olsun ben am5 anakart satamıyom
Hocam piyasada nadir bulununca kıymete binio
Bitane daha vardi soket 462 komple kasa ama agp 1.5v olduğu için almadım kt4av anakartli komple kasa seklindeydi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt