|
Ustadan el yapimi ud 3000tl dedi 2500 e indi 2000 e anlastik bi genc vardi ben udu elime aldiktan 5 saniye sora geldi gozumun icine bakip durdu elimden biraksam hemen alicakti anladim hemen tabi hic elimden tezgaha geri birakmadim pazarligi 15 saniyede bitrdim araya girme firsati vermedim muhtemelen 3000 de verirdi o el yapimi cunku fabrikasyon degil kilifida var kendi dedi zaten sen almasan ben kesin alcaktim die Bakalim 1000 ogro bile edebilir ![]() ![]() ![]() Dfi lanparty nforce 4 sli dfi nin en iyi anakartlarindandir zaten eskiden kimse asus gigabyte takmazdi herkes dfi alma pesindeydi 500tl dedi 450 ye indi tezgahta mircosoft lazer mouse 6000 gordum bunuda hediye et dedim bari o sekil 450tl ye aldim ikisini anakarti kutudan cikarinca altindan 4 adet ramde cikti ustundeki islemcinin pinlerinin bikaci yamuk oldugundan posete sarip cebime koydum islemcisi 3800x2 buyuk ihtimal Ebay fiyati 450 euro ![]() ![]() ![]() Kanatlari ayaklari kuyrugu oynayan ejdarha buyuk boy 200tl ![]() Buda malum film 50tl ![]() Toplam 2700 getti ama udu baya pahalliya satacagimi dusunuyorum Uygun vakitte udda bi sarki calip atarim foruma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 7 Ağustos 2026; 7:14:37 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler