Şimdi Ara

BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim eski bi bisikletim vardı gerçi görünüş olarak o kadar eski değil ama biraz paslı
    ben bunun arka amörtisörünü bastım şimdi çoğunuz öyle bisiklet sürülmez fln diyicek ama ben böyle seviyorum ön amörtisörü basmanın yolunu bulamadım isterseniz bisikletin resmini atarım yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleabi99 -- 12 Haziran 2015; 17:34:57 >

• yapmış hakkaten. Sevgili arkadaşım, kardeşim ağabeyim bilemiyorum yaşım 40, sakın ama SAKIN o bisiklete binmeyin. Yaptığınız amortisör basmak değil orta amortisörü ıkartıp uygun olmayan destek koyarak kadroyu kırılgan hale getirmek. Tahta esnemez ilk kuvvetlice çukurda kadro kırılabilir, tahtakırılır sonra yine kadro kırılabilir, her koşulda size ciddi zarar verebilir. O tahta zamanla nem ile çürüyüp üstüne oturduğunuz anda bile kırılabilir.

Ön amortisör basılmaz araba değil bu aletler çok istiyorsanız maşa değiştirir sabit maşa alırsınız onun dışında o ön amortisörün çalıştığından bile şüpheliyim bisikletteki pas oranına bakarak. Sele yamuk, aka fren teli bitmiş, arka balatalar en azından bitik. Sürmeyin, sürdürmeyin ben görevimi yapıp uyariyim sizi. Çok tehlikeli.
  • Arkayı nasıl bastın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka amörtisörü çıkartıp uygun tahta kestim

• kaleabi99 kullanıcısına yanıt
    bir fotoraf alabilirmiyiz? Büyük meraktayım
  • Air bisiklet

•  BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR
  • kaleabi99 kullanıcısına yanıt
    yapmış hakkaten. Sevgili arkadaşım, kardeşim ağabeyim bilemiyorum yaşım 40, sakın ama SAKIN o bisiklete binmeyin. Yaptığınız amortisör basmak değil orta amortisörü ıkartıp uygun olmayan destek koyarak kadroyu kırılgan hale getirmek. Tahta esnemez ilk kuvvetlice çukurda kadro kırılabilir, tahtakırılır sonra yine kadro kırılabilir, her koşulda size ciddi zarar verebilir. O tahta zamanla nem ile çürüyüp üstüne oturduğunuz anda bile kırılabilir.

Ön amortisör basılmaz araba değil bu aletler çok istiyorsanız maşa değiştirir sabit maşa alırsınız onun dışında o ön amortisörün çalıştığından bile şüpheliyim bisikletteki pas oranına bakarak. Sele yamuk, aka fren teli bitmiş, arka balatalar en azından bitik. Sürmeyin, sürdürmeyin ben görevimi yapıp uyariyim sizi. Çok tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 13 Haziran 2015; 11:17:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİSİKLET LASTİK BASINCI
    12 yıl önce açıldı
    Bisiklet Amortisörü Açma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garip bir fantezi. Ön amortisor havaliysa havayi komple bosaltin eger havali degilse sökün icindeki yayi cikarin

• ptahba kullanıcısına yanıt
    mesajınız için teşekkür ederim elimden geldiğince düz yolda gitmeye çalışıyorum yaptığım ağaçta sağlam bir ağaç ama paslar için ne yapmam gerek bilmiyorum

• crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    nasıl sökeceğimi bulamadım amörtisörlerin üzerindeki tıpaları söktüğümde uzun bir boşluk var karanlık içerisini tam seçemiyorum

• Yay vardır içinde
    alt taraftan kaynaklı olabilir

• efbiyay kullanıcısına yanıt
    peki nasıl sökebilirim tavsiyeniz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleabi99

peki nasıl sökebilirim tavsiyeniz varmı

Kaynaklı yerlerden kesilip yay çıkartılacak pad için ise pas sökücüler var

ya kesmeden çıkarmanın bir yolu yokmu o zaman kaynakla daha sakat olucağını düşünüyorum tornavidası falan yokmu o tıpanın aşşağısından çıkarsak falan olmazmı

• Maalesef belkide pistonların üstünden açılıyordur

• Tam frenin yanında lastik olan parçayı kaldır bi bak

onun içinde 15 cm lik aşşa yukarı bi boşluk var bi vida gibi birşey var ama yıldız vida gibi değil boş sanki tırnakları yok gibi tam seçemedim telefonun flaşıyla baktım

• O değil tam parlak piston varya onunla alt kısmın birleştiği yerde lastik bir körük var onu kaldır bak belki ingiliz anahtarıyla açılır

deniyeceğim teşekkür ederim @efbiyay

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Garip bir fantezi. Ön amortisor havaliysa havayi komple bosaltin eger havali degilse sökün icindeki yayi cikarin

yok hidrolikmiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.