Şimdi Ara

BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gece gece güldüm ya billur gibi asmışsın hakikaten bak ama yanlış yapmışsın o yayı sıkabildiğin kadar elinle sıkıp sonra kurbağacık anahtarla sonuna kadar sıkacaksın o zaman amörtisörsüzden daha sert oluyor sıkarken yapılan kas da cabası tabi
    Artık yapacak bir şey yok bari bi demir kaynak yaptır oraya ona binmek çok mantıklı değil
    Uykulu edit: Hacı sen onu kesmemişsin sökmüşsün yeni gördüm geri tak sonuna kadar sık onu tamamen etkisi kayboluyor en sağlamı o olur, ön amörtisöre gelirsek aynı şeyi ben de yapmak istiyorum bi açabilsem o yayların olduğu yere yayları sıkıştırmak için bir kaç santimlik tahta demir bir şey atıcam da açamadım senin gibi tıpaları çıkarınca yayın üstü görünüyor. Tamemen iptal etmek yerine yayları biraz gerecek bir parça koymak daha mantıklı olur göbek de iptal olunca binilmez bizim yurdun yollarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 11 Ağustos 2015; 0:07:08 >

• bnde tıpaları çıkartınca yayların başı gözükmüyor malesef
    alyan gibi bişi var ama 30cm alyanı bn. nerden bulcam oyüzden o amörtisörlerden almayı kafama koydum ama bnm külüstüre uyarmı sizce stok amörtisörleri basmak bana pek sağlıklı gelmedi gerçi bunu tahtanın üstünde oturan biri söylüo ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaleabi99 kullanıcısına yanıt
    Bi düz maşa al tak istersen çoook eskiden düz maşa bisikletimin maşayı kırınca 10 liraya taktırmıştım şimdi de en fazla 20tl filandır, eğer ayarlamak istiyorsan havalı olanlardan almak lazım o da bu bisiklet kadar eder herhalde boşver :D
  • şimdi düz maşa bi basık bisiklet gördüm hoş durmuyordu havalı amörtisör ü nasıl bu hale getiriolarlar

suna bir bak hocam
    http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=1275

düz masa takarsan agirlik tan da kurtulursun

plastik kelepce tutacağını sanmıyorum da iyice bastırıp küçük bir demir parçası kaynattirirsan olabilir

• Şu amörtisör tipinin adı varmı veya nerde bulurum eminönünde bi bisikletçiye sordum ama adamda bi tane varmış adamda kazıklamak isitio belli 100 tl dedi zoom enduro 381 yani nerde bulabilirim başka haşim işcan a da baktım yok ama ayarlanabilir olması lazım
     BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleabi99 -- 29 Ağustos 2015; 19:27:51 >
  • Up

düz maşa al tak kurtul abi sen napıyorsun şahine mercedes motoru takmak için uğraşıyorsun resmen. değmez uğraşmana gezmene yorulduğunla kalırsın. öyle ayarlı maşalar 300-500den başlar düzgün ayarı çalışanlar.
  • anatol A kullanıcısına yanıt
    düz maşa olmuyor malesef kardeşim şu tip maşa eminönünde 100 tl idi iyimiydi kötümüydü bilemedim varsa satan yer paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleabi99

düz maşa olmuyor malesef kardeşim şu tip maşa eminönünde 100 tl idi iyimiydi kötümüydü bilemedim varsa satan yer paylaşırsanız sevinirim

Rst blaze maşam var tavsiye ederim elimle gidondan kitliyorum yaylanmıyo toprakta açıyorum pıss pıss

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama bana fotoğraftaki gibi lazım varsa veya bulursanız haber verirseniz sevinirim

fotoğraftaki maşa muhtemelen zoom maşa falan 20-30tl bile etmez. sana eminönünde söyledikleri xcm falandır yada rst blaze
    bana gösterdikleri maşanın üstünde zoom enduro 381 yazıodu

• arkadaş sana rst maşa veriyor işte niye onu istemiyorum dedin onu anlamadım? olayı idrak edemedim tam resimdekini niye istiyorsun illa bi anlayamadım ayrıca zoom endura 45tllik bi maşa yani iş görmez taş gibi bişeydir yaylanmaz seninkide yaylanmıyordur zaten çok az yaylanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatol -- 3 Eylül 2015; 18:59:11 >
    o tip maşa lazım çünkü onca basık öyle oluyo o tip lazım yani normal bisiklet gibi kullanmıcam o maşayı bulunca bisiklete taktıktan sonra paylaşırım

ne diyelim zevk meselesi uğraştığına değmez istediğin şeyi havalı maşa alıp içindeki havayı boşaltıp istediğini yapardın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.