Şimdi Ara

Motorsiklet Lastik değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5-6 aydır Asya AS125T sahibiyim. Kışın yağmur yağdığı zaman veya yerlerin ıslak olduğu durumlarda motorun lastiklerinin(motoru 0 aldım ve üzerinde gelen lastiği kullanıyorum) felaket şekilde kaydığına şahit oldum. Her gün işe motorla gidip gelen bir insan olarak(yolum 4 5 km arası) lastiklerimi değiştirmek istiyorum. İlk motorum olduğu için de haliyle tecrübesizim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var:

1- Öncelikle nasıl bir lastik almalıyım? Motorun kullanma kılavuzunda ön ve arka için 3.50-10 yazıyor. Motorumun yeni lastikleri de böyle mi olmalıdır yoksa daha farklı bir lastik çeşidinden daha iyi verim alabilir miyim?
    2- Kılavuzda yazana görehttp://www.feyizoglu.com/Michelin-3-50-10-SM100_46670.html model lastiği buldum. Michelin iyidir diye düşünüyorum. Uygun mudur?
    3- Hem ön hem arka lastiği değiştirmeli miyim? Yoksa sadece arkayı değiştirmek yeterli olur mu?
    4- Servisle konuştuğumda lastik değiştiğinde bir de rot balans işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Rot işlemi tek lastik değiştirince de gerekli midir? Ücreti tahmini ne kadardır?
    5- Havalar ısınmaya başladığı için lastik almayı sonbahar dönemine bıraksam mı yoksa yazın da ihtiyaç olur mu?

Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    geçen yıl açıldı
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Tek lastik değişimi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.