Şimdi Ara

Sele Tavsiyesi - Kıç ağrısına çözüm olacak sele tavsiyesiniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    İlk başta belediyenin bisikletleri ile başladım çok hoşuma gitti sonra kendime Hepsiburada'dan Carraro Sportive 224 Erkek Şehir 24-V VB 28 Jant isimli alttaki ürünü aldım. Belediyenin bisikletindne sonra buna binince adeta uçtum fakat belediye bisikletinde de bunda kilodan kaynaklandığını düşünüyorum kıçta bir ağrı oluşuyor. Hatta geçen gün Avcılar - Baltalimanı arası git gel 90KM yol yaptık, nasıl ağrı ve acı çektim anlatamam.


    Bisikletim:https://www.hepsiburada.com/carraro-sportive-224-erkek-sehir-24-v-vb-28-jant-p-HBV00000BU75J

    Tayt giymek istemediğim için Dechatlon'dan iç çamaşırı şeklinde olan pedli üründen aldım, açıkçası pek bir faydasını gördüm diyemem hatta doğru yanlış tam emin olamadım ama pedin bitiş noktalarında oluşan boşluktan kaynaklı daha fazla acı hissettiğimi düşünmekteyim.

    Bir kaç gündür daha iyi bir pedli ürün almayı düşünürken bugün sele niye bakmıyorum diye bir araştırdım, en çok satılan ürünlerde aşağıda linkini verdiğim fiyatı çok iyi yorumları fiyatından da iyi olan ürünü gördüm. Özellikle birisi 100 kilo üzerindekilere tavsiye etmiş, çok rahat olduğundan bahsedilmiş. Açıkçası üzerindeki sele görüntü olarak çok güzel, bu sele bisikletin görünümünü bozacaktır fakat bu çileyi çekmenin de manası yok.


    Sele:https://www.hepsiburada.com/yumusak-buyuk-ve-genis-yayli-bisiklet-selesi-p-HBV000003YE0T?magaza=Bisikletpro


    Şimdi uzun lafın kısası bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu ağrı için bu seleyi tavsiye eder misiniz yoksa şöyle bir ürün de var büyük ihtimal rahat edersin diyebileceğiniz bir ürün var mıdır?







  • Büyük ihtimal sele yüksekligini doğru ayarlamamışsınızdır.Veya yanlış boy/kadro oranı seçmişsinizdir.

    Sele yüksekliği videosuhttps://youtu.be/UNgRn4txxAg
  • Hocam kişi ye göre sele üreten bir firma var aklımda değil şimdi, bir zemin üzerine oturup dötümüzün basınç haritasını çıkarıyorlar bir nevi. Dolayısı ile ağrı vs olmuyor, tüm seller kişiye özel olduğu için ama fiyatları tuzlu 300-500 arası olması lazım.
  • Az önce ben ne okudum öğle , bisiklet maceram başlamadan bitti tayt giymemek için iç çamaşırı şeklinde pedli ürün, pedin boşluk kısmından dolayı acı hissii ......

    Doğrumu okudum. Deli kanlı adamın taytla pedle ne işi olabilir. Yok arkadaş ben bisiklet alıp bineceğim diye bunca şeylere katlanamam kenan sofuoğlu gibi motorsiklete binerim giydiğim deri mont taktığım kask olur.
  • sele diyince akla brooks markası gelir bir numaradır bence tamamen deri ve siz oturdukça size göre şekillendiğinden gün geçtikce performansı artan bir sele çeşidi ama fiyatıda bir hayli var
  • Brooks ...
  • komik gelecek ama, önce çinden bir adet sele pedi aldım fayda sğlamayınca, bim / a101 gibi marketlere gelen viscon yastıkların küçüğünden 20 iraya alıp seleye göre bu pedin içine terziye diktirdim ... sonuç mükemmel
  • Sıkı durun bj ağrıyı engelleyen yegane şeyi açıklıyorum:
    Daha çok bisiklet sürmek.
    Bunun başka bir yolu yok arkadaşlar siz sürdürkçe o ağrıya vucudunuz alisacak ve artik hissetmemeye baslayacaksiniz. Sele kılıfları vs hikay,hem zamanla bu ozelliklerini kaybediyorlar hem de enerjinizin bir kısmı kılıftaki yaylanmaya gidiyor. Pedli taytlar tercih edilebilir ama o bile şart değil. 2 günde 1, 2 saat sürün 1 ay sonra ağrı vs kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.