Şimdi Ara

BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Garip bir fantezi. Ön amortisor havaliysa havayi komple bosaltin eger havali degilse sökün icindeki yayi cikarin

yok hidrolikmiş

Alıntıları Göster
    basmak ne demek oluyor? daha mı sert oluyor anlayamadım?

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    basmak yere yakınlaştırmak bi nevi modifiye
    arabalarda olduğu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleabi99

basmak yere yakınlaştırmak bi nevi modifiye
    arabalarda olduğu gibi
    sanayiye git oraya uygun demir bi profil bul kaynakçı demir profili oraya güzelce yerleştirir sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

sanayiye git oraya uygun demir bi profil bul kaynakçı demir profili oraya güzelce yerleştirir sorun olmaz

Alıntıları Göster
  • şimdi ben basmadan önce motor takmak istioyodum gene aklıma geldi şöyle motor ölçülerine baktım 25 e 17 falanmış baktım sığıyo şimdi türkiyede uygun bulamadım 750 tl den aşşağı yok yurtdışında sitelerinden bakıyorum uygun en fazla 450 tl ye falan bu arada 66 80 cc sizce gümrükte sıkıntı falan çıkarmı ebayde de var fark edermi gümrükte nasıl olur

• quote:

şimdi ben basmadan önce motor takmak istioyodum gene aklıma geldi şöyle motor ölçülerine baktım 25 e 17 falanmış baktım sığıyo şimdi türkiyede uygun bulamadım 750 tl den aşşağı yok yurtdışında sitelerinden bakıyorum uygun en fazla 450 tl ye falan bu arada 66 80 cc sizce gümrükte sıkıntı falan çıkarmı ebayde de var fark edermi gümrükte nasıl olur

Bir de böyleleri var
     BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

quote:

şimdi ben basmadan önce motor takmak istioyodum gene aklıma geldi şöyle motor ölçülerine baktım 25 e 17 falanmış baktım sığıyo şimdi türkiyede uygun bulamadım 750 tl den aşşağı yok yurtdışında sitelerinden bakıyorum uygun en fazla 450 tl ye falan bu arada 66 80 cc sizce gümrükte sıkıntı falan çıkarmı ebayde de var fark edermi gümrükte nasıl olur

Bir de böyleleri var
     BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR

Alıntıları Göster
    donanımhaber'de bazen hakikaten öyle konular açılıyor ki, lan diyorum apayrı bir bisiklet alemi mi var biz mi yabancıyız, kendimi marstan gelmiş bir bisikletli gibi yabancı hissediyorum

• muzafferste kullanıcısına yanıt
    güzelmiş önlerde mi takıldınız sizde?

• quote:

güzelmiş önlerde mi takıldınız sizde?

Yok ben internetten bulmuştum fotoğrafı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor hakkında fikri olan yokmu

• quote:

motor hakkında fikri olan yokmu

mobilet motoru tak
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    yok ya kit alıcamda onunla uğraşmak lazım kit basitte gümrükte kalırsa sikinti

• quote:

yok ya kit alıcamda onunla uğraşmak lazım kit basitte gümrükte kalırsa sikinti
    Bu bisiklete bu kadar uğraşıncaya kadar 150 TL civarında eski şehir bisikletlerinden alınabilir.
  • softwaredrive kullanıcısına yanıt
    şimdi onu alıp takmak kolay da buna takmak biraz daha uğraştırıcı yapçak bişi yok sıkılıyorum hiç takamassam aklımda öyle bi bisiklet almak var

• quote:

şimdi onu alıp takmak kolay da buna takmak biraz daha uğraştırıcı yapçak bişi yok sıkılıyorum hiç takamassam aklımda öyle bi bisiklet almak var
    bu seviyede bir maşa ile uğraşarak kendinize eziyet etmeyiniz hem adam gibi çalışmazlar hemde gereksiz ağırlıktır.. vede boşluk yapar fazlaca.. muhtemelen maşa 1/1'' lik oversize değil bir 26'' düz maşa alın çok daha verimli kullanırsınız 30-50 tl arası maşalar mevcut
  • posıtıve kullanıcısına yanıt
    şunun gibi mi amacım buna benzemesi bide bunlar arakıyı sırf fotoğraf çekmek içinmi o kadar alçaltıyorlar yoksa arka lastiğe değerekmi gidiyorlar
     BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR
  • quote:

şunun gibi mi amacım buna benzemesi bide bunlar arakıyı sırf fotoğraf çekmek içinmi o kadar alçaltıyorlar yoksa arka lastiğe değerekmi gidiyorlar
     BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR
    Amortisörü sökersin anlarım da neden billur gibi bisiklete asarsın ?

BİSİKLET ÖN AMÖRTİSÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 7 Ağustos 2015; 3:35:40 >

• koycak yer yok

• kaleabi99 kullanıcısına yanıt
    Eve falan koysaydın. Bisiklette boş yere ağırlık yapmasın.
  • işsizlik işte fotoğraftaki amörtisörlerin modelini markasını biliyormusunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.