Şimdi Ara

biraz birikmisim var, üretim isine girmeyi düsünüyorum. ne yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, 50 - 60 bin gibi bi rakamla ne üretimine girebilirim? belki bu rakami 90 a kadar cikarabilirim. ciddi yorumlar bekledigim icin konuyu buraya actim. sizlerden inanilmaz derece guzel fikirler ciktigina sahit oldugum konular oldu, yardiminizi esirgemezseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi hatrısayılır bi seramik firmasının ortağıyım aile şirketi. ne yapıcan üretimi
    90 milyar param var diyosun kirala bi dükkan al sağlam bimarkanın bayiliğini
    illa üretim diyosan 90 milyrla bişey üretemesin
    haaa aklıma geldi sağlam krutemizleme ütü vs. aç
    abonelik sistemi falan yap işte aylık x kadar kıyafet ütü ?? x kadar kıyafet+ütü ?? falan
    al bi araba hergün gezdir evleri çok büyük paralar kaldırırsın
    ama en önemlisi temizleyemediğin şeyin parasını almıycan tyoksa seni silerler bidaha bişeylerini göndermezler
    hem 90 milyara sağlam bi makne alabilirsin 30 milyar kaldı desek 2. el bi fiorno falan alırsın tamam
    üretime atılırsan hayatının hatası olur kriz vurur zam vurur devlet tamam destek vecem der vermez açığını bulur basar cezayı işci ayakkabısını giymez ayağıana bişey düşer al başına belayı ....
    hadi krizgeldi diyelim kuru emizlemenin müşterisi hrzaman olur şimdiki kaınlar hep çalışıyo ütü vb. zamanı olmuyo
    ama sağlam para kazanmak istiyosan indirim yapcan, yapamadığın şeyin parasoını almıcan, güvenilir olcan
    telden yazdım hatalara bakmayın

• Cafe acabilirsin ama kendi dukkanın olmazsa zor :D

• Aslında köy hayatı yaşasan hayvancılık yapılabilir neden olmasın hiç bitmicek bir iş

Bayilik olabilir
  • Ciftlik isine gir büyük bas kücük bas hayvan alip satabilirsin aklini kullanirsan iyi para var.

• arkadaslar cok saolun ilginiz icin, aslina bakarsaniz sizlerle uc asagi bes yukari ayni fikirlere sahibiz. bende ciftlik dusunuyorum ama nasil bir yontem izleyebilirim kaca mal olur ? bu konuda fikir nasil elde edebilirim?

• Dostum en son bir konu açtım ona bakarsan paranın ufak bir kısmıyla küçük zamanlı bir ticaret yapabilirsin :) İşin şakası tabii. Bir bakarsan sevinirim, düşünürsen durumu konuşabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saray çiftliğinin sahiplerini bizzat tanırım işin inceliklerni anlatmayı çok sevrler :)
    öncelikle yeterince büyük arsan olacak
    yemini kendin üreteceksin arsa verimli olacak ot çöp herşey büyüyebilecek arrsada
    yemini kendin üretemezsen yem fabrikaları 1 kuruş kar ettirmiyomuş
    sütü sağdın diyelim sağlam kaynatma makinelerin olacak kaynatnak için vb.
    paketleme makinelerin olacak ki satışa izin verilmesi için sütün arkasını okuduysan UHT falan birsürü şey yazar pastörize paketleeme makinası alca kibu arsadan bile masraflıymış
    yani 90 milyarla çok zor yaparsın büyükbaş hayvanı
    ama keçi işne girebilirsin keçi sütü ve peyniri satabilirsin o iş daha masrafsızmış hem keçi daha az yem falan yiyomuş
  • Açıkçası o zamanlar için iyi para imiş ama bugün de o para ile bir çok şey yapılabilir. Günümüzde bir çok örneği mevcut. Basit, kimsenin yapmadığı fazla sermaye gerektirmeyen işler elbette mevcut.

İş Kurmak İsteyenler için tavsiye bir rehber:https://neoekonomi.com/ne-is-yapabilirim-diyenlere-is-kurma-fikirleri/
  • Ne oldu kurdunuzmu

• merhaba arkadaşlar, malesef bir şey yapamadım. hayırlısı olsun.
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Parayı iş için kullanmadınızmı

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Ciftlik isine gir büyük bas kücük bas hayvan alip satabilirsin aklini kullanirsan iyi para var.

Lafla olmuyo o iş herkes aynı seyi diyor hayvan işine gir diye...bilgi deneyim olmadan bu iş yapılmıyor..zamanında doktorlar vs. zenginler hayvancılığa girişti hepsi batırdı işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Ciftlik isine gir büyük bas kücük bas hayvan alip satabilirsin aklini kullanirsan iyi para var.

Lafla olmuyo o iş herkes aynı seyi diyor hayvan işine gir diye...bilgi deneyim olmadan bu iş yapılmıyor..zamanında doktorlar vs. zenginler hayvancılığa girişti hepsi batırdı işi.

Canlı hayvan işi sıkıntılı hocam bulaşmayın.
  • Kasap aç kendi hayvanını besle onları büyüdükçe tosun oldukça kes sat. Ama 2 yıl bekle hayvanların üremesi için. Mükemmel getiri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.