Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

1.4 TSI FR kullanıcısı olarak bir çok kez yazdığım için kısaca iki şey söyleyeceğim:

1) İç trim işçiliği rezalet, tıkırtı sesleri kaçınılmaz,

2) Led farları sorunlu, buğu olmaması imkansıza yakın. Bunların dışında aracın memnun olmadığım bir yanı yok.

Teşekkürler. Diğerleri için konuşuyorum: Objektif olmak bu kadar zor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55smsn kullanıcısına yanıt
    Satış rakamları yerlerde sürünüyor dediğin Seat bu ay 1922 adet satmış.

Seat markasının filoya araç satmadığını da düşünürsek cahilce yorumlarının neye dayandığını merak ediyorum.

• Sadece bu ay satılan 1922 Seat marka araç bu konuyu açan arkadaşa sağlam kapak olmuştur.

Unutmadan mazda 95 adet satmış

• uniqlo kullanıcısına yanıt
    o zaman golfle leon arasında sadece tasarım ve döşeme vb'nin kalitesinde mi fark var? güvenlik, yakıt tüketimi, servis masrafları konusunda aynılar mı?
  • CLIO'nun ful donanımlısının opsiyonları ile 70 bin lirayı bulduğu şu zaman da LEON önermek vazgeçilmez olur. Gerçi ben şahsen soğdum LEON'dan o meşhur VW fanatiği ve apollo mavisi 2014 model LEON sahibi kişi yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

CLIO'nun ful donanımlısının opsiyonları ile 70 bin lirayı bulduğu şu zaman da LEON önermek vazgeçilmez olur. Gerçi ben şahsen soğdum LEON'dan o meşhur VW fanatiği ve apollo mavisi 2014 model LEON sahibi kişi yüzünden.

"Toyota" simgesi var, isminizin altında.

Tarih 30 Kasım 2014

Adını söylediğinizin, f. 'deki paylaşımı.

"Toyota degil HYBRİD araba sebeke su ile calisan araba yapsan yine benim gozumde alinacak son markasin

Once kalitesiz ucube arabalarından kurtul sonra ne yapacaksan yap"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

CLIO'nun ful donanımlısının opsiyonları ile 70 bin lirayı bulduğu şu zaman da LEON önermek vazgeçilmez olur. Gerçi ben şahsen soğdum LEON'dan o meşhur VW fanatiği ve apollo mavisi 2014 model LEON sahibi kişi yüzünden.

"Toyota" simgesi var, isminizin altında.

Tarih 30 Kasım 2014

Adını söylediğinizin, f. 'deki paylaşımı.

"Toyota degil HYBRİD araba sebeke su ile calisan araba yapsan yine benim gozumde alinacak son markasin

Once kalitesiz ucube arabalarından kurtul sonra ne yapacaksan yap"

Aynen öyle, f'de ki paylaşımı odur malum kişinin paylaşımı. Ama ondan öncesi var benim f... profilimde. Yeni Jetta'nın stepne havuzunun baştan sağma boyanıp astar gözükecek derecede şişirme olduğunu dile getirmiş ve fotoğrafını çekip paylaşım yapmıştım. Bu malum kişi ölümüne savundu VW'yi ve sanki Jetta sahibiymiş gibi neler neler etti. Adam zaten ben Corolla aldım diye bana bile kızgın, sanki ona aldım arabayı. Olayın başı buydu, sonra kendi sayfasında bahsettiğiniz paylaşımı yaptı ve girdik birbirimize ve ipler koptu.

• Kullanıcısıyım
    Bu fiyata sıfır olarak en yakın alternatiflerinizin B sınıfı olduğunu hatırlatırım veya boşline golf(+4000 TL) vs vs.
    49,600'e 2014 Temmuzda aldım
    Eksiklikleri ve sorunları mevcut fakat bu paraya 0 olarak alınabilecek en mantıklı araç
    Kısacası F/P
  • Bu Mazda fanatiklerini hiç anlamıyorum arkadaş, adam mazda diyor her konuda kendisine versen o paraya gider başka birşey alır.
  • 70 bine clio varmis onu önercez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tok kapı sesi yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreePhone

Sadece bu ay satılan 1922 Seat marka araç bu konuyu açan arkadaşa sağlam kapak olmuştur.

Unutmadan mazda 95 adet satmış

Dacia'da da satış rakamları iyi seviyede,bu onun iyi olduğunu mu gösterir? Kapakçı?

• Eski konulara göz gezdirmistim bir ara, önceden de b sınıfinda jazz öneriliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Eski konulara göz gezdirmistim bir ara, önceden de b sınıfinda jazz öneriliyormuş.

Doğrudur hocam.Fakat benim dikkat çekmek istediğim asıl mesele şu: Vatandaş dizel araç yada 2. el bi araç arıyor çıkmış oradan "1.2 leon al"diyor.Ne alaka ? Fakat konu sapmış satış rakamı vs.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    "Kendi açtığın konu başlığında DACIA diye bir şey olduğunu sanmak" sanırım konunun özeti olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreePhone

"Kendi açtığın konu başlığında DACIA diye bir şey olduğunu sanmak" sanırım konunun özeti olmuş.

Ne alaka? + Kurulan bağlantı ne anlatıyor?Kendin çalıp kendin oynamışsın,devam et...

• dizel 1.6 en dolu sıfır golf 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır focus 60000 TL
    dizel 1.6* en dolu sıfır corolla 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır megane 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır leon 60000 TL
    ....
    ....
    vs.

hangisini alırdınız ?
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl bir bağlantı kurdun bilmiyorum ama sanki eski arabasını değiştirecek gücü olmayan birinin sıfır araç alanlara saldırması gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

dizel 1.6 en dolu sıfır golf 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır focus 60000 TL
    dizel 1.6* en dolu sıfır corolla 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır megane 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır leon 60000 TL
    ....
    ....
    vs.

hangisini alırdınız ?

Sorman hata golf alırdım eğer opsiyonlarda full ise.
    Tek alternatifi astra flexride olabilir heralde gene de golf düşünürdüm.

Bence megane gibi arabalarla golfü kıyaslamak hakarettir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.