Şimdi Ara

Bir top A4 fotokopi kağıdı 25 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha haziranda 15 TL geçen sen ise 7.5 TL idi. vege copier bond tr 'de üretilen bir kağıt.

https://www.hepsiburada.com/ve-ge-copier-bond-a4-80-g-m-500-ad-fotokopi-kagidi-p-OFISCOPIERBONDA4?magaza=Özer

hammadde tamamen yurt dışından geliyor tabii... dolar artışını direk hissediyorsunuz bu üründe.

mesleğim icabı sektördeki birçok firma kağıt zammından dolayı 1 -2 ay gecikmeli basabildi TYT-AYT kitaplarını. Bazıları basamadı bile.

Kitaplar da piyasaya 50 TL'den satışa çıktı normal olarak.

Halen daha "biz ekmeği dolar ile mi alıyoruz?" diyen var ne yazık ki bu ülkede...

durum "ne yazık ki" daha da kötüleşecek...

Allah sonumuzu hayretsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 30 Ağustos 2018; 13:19:27 >

• Biz ekmeği yüroylamı alıyoruz bilader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene PDF çıkartan ya da not fotokopisi çektiren üniversiteliler yandı o zaman.

• Demekki kesilen onca ağaç, kağıda dönüştürülmemiş. Mobilya yapılmış hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Demekki kesilen onca ağaç, kağıda dönüştürülmemiş. Mobilya yapılmış hep.
    tr'de ağaçtan kağıt yapacak fabrika yok artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

tr'de ağaçtan kağıt yapacak fabrika yok artık...

Alıntıları Göster
    niye? fabrikaları mı yağmalamışlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotokopi Kağıdı A4 Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben toptancıdan 22 den anca alabiliyorum. mayısta 11 den almıştım. yazık günah..
  • a101'de 18 lira. Ancak anlamadığım birşey var geçen sene 10 liraya aldım dolar 3,8'di şu an 6,5 ise nasıl 20 lira olur?
    Fırsatçılık yapıyorlar. Bazı ürünlerde 2 kat fiyat artışı var dolar o kadar artmadı.
  • SEKA yı satıp kapatanlardan hesap sorun. biz diyoruz fabrika açın üretin,bu hükümet tam tersini yapıyor var olan fabrikaları kapatıyor.
    sonrada çıkıp utanmadan dış güçler bize ekonomik olarak saldırıyor deniyor.
    sen var olan fabrikalarını kapat,kağıdı dışarıdan ithal et sonra deki ekonomiyi dış güçler batırıyor. ekonomiyi bizzati hükümetin icraatleri batırıyor hiç kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

niye? fabrikaları mı yağmalamışlar?

Alıntıları Göster
    var ki bu kadar pahalı
  • Carrefour'da daha ucuz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

a101'de 18 lira. Ancak anlamadığım birşey var geçen sene 10 liraya aldım dolar 3,8'di şu an 6,5 ise nasıl 20 lira olur?
    Fırsatçılık yapıyorlar. Bazı ürünlerde 2 kat fiyat artışı var dolar o kadar artmadı.
    Fırsatçılık demek kolaycılık olur. Kağıt piyasasında bir belirsizlik vardı zaten. Kur artışı tuzu biberi oldu:

http://www.anittatr.com/oluklu-mukavva-kagit-piyasalarinda-buyuk-belirsizlik/

Asıl kazığı tarım ürünlerinden yiyeceğiz. Özellikle de buğdaydan.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

ben toptancıdan 22 den anca alabiliyorum. mayısta 11 den almıştım. yazık günah..
    https://www.sanalmarket.com.tr/copier-bond-fotokopi-kagidi-a4-500-yaprak-80-g-p-235fb7e
    Migros 18,5 tl kdv dahil.
  • alibaba da 1 dolara satılıyor. gidip çinden kolilerce kağıt ihtal edip 15tl ye satsam mı? gümrün vergisi 22 euro yani gümrük vergisiz 25 adet satın alabilirsiniz.
  • Üniversite öğrencileri yandı...
  • "Bu yılın ilk altı ayının sonunda da 7.7 milyarlık bütçesinin yetmeyeceğini gören Diyanet, şimdiden 550 milyonluk ek ödeneğe ihtiyaç duydu."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 6 Eylül 2018; 15:21:54 >
  • Fena zamlar var sektörün içindeyim daha şimdi bir kağıt grubundaki ürünlere %33 zam gelmiş. Bıktım artık fiyat değiştirmekten.
  • 7 sene önce 15'e almistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.