Şimdi Ara

Bir Passat Neden İki Aydır Satılamaz ? ? ? (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
9.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, imzamda yazan aracı yaklaşık iki aydır satamıyorum sizce 19,5 - 20 gibi bir rakam çokmu? Aracın bana maliyeti bu fiyatın çok üzerinde. Sahibinden com a baktığım zaman benim kriterlerde en hesaplı araç benimki görünüyor. Ankaradayım, telefon etmeyen il kalmadı hepsi yarın gelip bakalım diyor ama gelen giden yok :) Modeline göre kilometreside düşük (177bin) değişen parçasıda yok, arızalı biyeride yok. Nedir anlamadım acaba bendemi bir problem var yoksa passat sanıldığı kadar tutulan bir araç değilmi?

Birşeyler yorarsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEZ_TEX -- 8 Ekim 2010; 15:22:25 >

• Km ayarı yaptırmamışsın o yüzden satamıyorsun ! 177.000 değil de 77.000 yazıp fiyatın üstüne 2.000 TL daha ilave edersen bir günde satarsın. Üç vakte kadar beklemene gerek yoktur.
  • A Hero'nun yazdıklarına katılıyorum Fiyatı Biraz Daha Aşşağıya Çekmelisin.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Km ayarı yaptırmamışsın o yüzden satamıyorsun ! 177.000 değil de 77.000 yazıp fiyatın üstüne 2.000 TL daha ilave edersen bir günde satarsın. Üç vakte kadar beklemene gerek yoktur.

:) haklısın aslında ama ben bu arabadan aldığım parayla tekrar araba alacağım, haram parayla haram araba alıp takla atmak istemiyorum :)) beş sene satılmasada yapmam öyle birşey. yorumun süper ama teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Merhaba arkadaşlar, imzamda yazan aracı yaklaşık iki aydır satamıyorum sizce 19,5 - 20 gibi bir rakam çokmu? Aracın bana maliyeti bu fiyatın çok üzerinde. Sahibinden com a baktığım zaman benim kriterlerde en hesaplı araç benimki görünüyor. Ankaradayım, telefon etmeyen il kalmadı hepsi yarın gelip bakalım diyor ama gelen giden yok :) Modeline göre kilometreside düşük (177bin) değişen parçasıda yok, arızalı biyeride yok. Nedir anlamadım acaba bendemi bir problem var yoksa passat sanıldığı kadar tutulan bir araç değilmi?

Bence fiyatı biraz fazla istiyorsunuz çünkü : her ne kadar renaultta olsa meganın 06 07 gibi modellerini 20 bin civarlarında rastlıyorsunuz , yani insanlar 99 model bir passata 20 vereceğine model yılı yüksek olan bir megane'a 20 bin veriyorlar . Bence asıl nedeni bu .

Aynı şekilde 20 bin TL'ye 2002-2004 Mondeo 2.0 Ghia bulunabiliyor. İnsanlar bunları falan göz önünde bulunduruyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, imzamda yazan aracı yaklaşık iki aydır satamıyorum sizce 19,5 - 20 gibi bir rakam çokmu? Aracın bana maliyeti bu fiyatın çok üzerinde. Sahibinden com a baktığım zaman benim kriterlerde en hesaplı araç benimki görünüyor. Ankaradayım, telefon etmeyen il kalmadı hepsi yarın gelip bakalım diyor ama gelen giden yok :) Modeline göre kilometreside düşük (177bin) değişen parçasıda yok, arızalı biyeride yok. Nedir anlamadım acaba bendemi bir problem var yoksa passat sanıldığı kadar tutulan bir araç değilmi?

Bence fiyatı biraz fazla istiyorsunuz çünkü : her ne kadar renaultta olsa meganın 06 07 gibi modellerini 20 bin civarlarında rastlıyorsunuz , yani insanlar 99 model bir passata 20 vereceğine model yılı yüksek olan bir megane'a 20 bin veriyorlar . Bence asıl nedeni bu .

Aynı şekilde 20 bin TL'ye 2002-2004 Mondeo 2.0 Ghia bulunabiliyor. İnsanlar bunları falan göz önünde bulunduruyorlar...

Arkadaşlar sanırım haklısınız ama ben şu şekilde düşünüyorum; passat kullanmak isteyen biri bence megane veya mondeo gibi araçlara meyletmez. Model yılı farklıda olsa kalite olarak 'benim gözümde' çok farklı araçlar.
    Belkide ben sabit fikirliyim. Bu arabayı Volvo S60 alabilmek için satıyorum ve başka hiçbir araç şuan bana cazip gelmiyor. Acaba insanlar araç alacakken birden fazla markayı hani fikir değilde gerçekten ihtimaller arasına koyabiliyormu? koyabiliyorsa çok ilginç.

• galerilere sor kaç para vercek ona göre değerlendir

edir:s60 demişsiniz takasa versenize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 6 Ekim 2010; 16:21:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galerilerle çok hoş olmayan anılarım var. Şimdi gidip 'yaa abi biz bunun 2003 modelini daha geçen hafta 20 milyara sattık' derlerse kavga kaçınılmaz demeyelim de kaçınılır bir fikir olur. O yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.
    S60 ını satan arkadaşlar ya sıkıştığı için satıyor ya da daha yeni s60 almak için satıyor o yüzden takas olayı malesef olamıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

galerilere sor kaç para vercek ona göre değerlendir

• Bence fıyattan degil zaten almak ısteyen bır sekilde gelip bakıp pazarlıgını ayrıca yapıyor tıko para verip alıyor demek emsali daha ıyı km de olanı yeglıyorlar az daha bekle ıstersen fıyat duşur ama fıyattan degıl olay bekleyeceksın. 200bıne dayanmış araca pek ıyı gözle bakmazlar bu arada 100bin de burun kıvıran millet :)))...
  • Benim araca en yakın araç 200 bin km de ve bin tl daha pahalı :) onu yeyliyorlarsa diyecek birşeyim yok :))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sanırım haklısınız ama ben şu şekilde düşünüyorum; passat kullanmak isteyen biri bence megane veya mondeo gibi araçlara meyletmez. Model yılı farklıda olsa kalite olarak 'benim gözümde' çok farklı araçlar.
    Belkide ben sabit fikirliyim. Bu arabayı Volvo S60 alabilmek için satıyorum ve başka hiçbir araç şuan bana cazip gelmiyor. Acaba insanlar araç alacakken birden fazla markayı hani fikir değilde gerçekten ihtimaller arasına koyabiliyormu? koyabiliyorsa çok ilginç.

Passat Megane'la falan aynı kategoriye konmayabilir ama Mondeo ile aynı kategoride değerlendirilir. Passat almaya meyleden kişi aynı segmentteki Mondeo, Vectra gibi araçları da göz önünde bulundurur. Passat bunlara göre çok üstünlüğü olan bir araba değil. Hatta bu üçü içinde arka tekerlerde tam bağımsız süspansiyon yerine ucuz maliyetli torsiyon çubuklu süspansiyon kullanan tek model. Yol tutuşu, viraj kabiliyeti falan Mondeo veya Vectra kadar iyi değil mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 6 Ekim 2010; 16:43:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

galerilere sor kaç para vercek ona göre değerlendir

Galericiler ölü fiyat verirler o arabaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela ben olsam yine aynı şekilde 99 model bir passata 20 bin bayılmazdım . Üstte ki kardeşimin belirttiği gibi 02 04 model mondeo alırdım

valla arkadaşım neye göre değerlendiriyorsunuz anlamıyorum da şu mondeo ve vectrayla passatın lambalarda kalktığını hayal ederseniz aynı dediğiniz konforuda hesaba katıp? sonuçta neye karar verirsiniz bilmiyorum..

• vatandaş konfora şuna buna donanıma bakmaz.

ucuz düşük km ve düşük yaştaki bilindik araçlara bakarlar.

ben 20000lira para arabaya verecek olsam b sınıfı dizel c sınıfı benzinli bakardım.
  • 99 model toyota carina 2.0 ı 10.000 tl ye verdik

passat ın 20.000 tl etmesi mümkün değil bence

km de 180 bin diyorsunuz

taş çatlasa 16.000

hakettiği 20.000 dir ona bişey demem, ancak millet gider 97 model torosa 12 bin verir ama passata 15 anca verir,
  • quote:

Benim araca en yakın araç 200 bin km de ve bin tl daha pahalı :) onu yeyliyorlarsa diyecek birşeyim yok :))

Bir aracin degeri sahibinden.com'da duran ilanlar degil, muadilinin en son satildigi fiyattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreith

99 model toyota carina 2.0 ı 10.000 tl ye verdik

passat ın 20.000 tl etmesi mümkün değil bence

km de 180 bin diyorsunuz

taş çatlasa 16.000

hakettiği 20.000 dir ona bişey demem, ancak millet gider 97 model torosa 12 bin verir ama passata 15 anca verir,

:)))) sende haklısın. 97 model e200 e de 30 milyar verirler 130 beygir kumaş koltuklu arka camlar manuel :)
  • Benim bütçem de 18-20 000 di ve 2005 model 45000 de dizel c3 almıştım.Passatların o serileri çok daha konforlu olsa da içinde o eski havasını hissettiriyor.Km de yüksek olunca iyice korkuyorsun.Ben iyikide bunu almışım diyorum.
  • quote:

quote:

tamamıyla katılıyorum.

• arkadaşlar yanlış anlamayında bana üstüne para verseler ne megane alırım ne citroen ne mondeo. oldum olası sevmemişimdir. bir arkadaşımda 2005 megane var, bir arkadaşımda 2007 model corolla var, bazen arabalarına binmek zorunda kalıyorum ve kendimi kuş serisi araçlarda gidiyor hissediyorum. hele corollanın o göğsü beni deli ediyor. çin malı oyuncak tabancaların teferruatları gibi :) megane ın arka koltuğuna 3 kişi oturunca ortadaki bel fıtığı oluyor, corollada da öye :) bunlar benim fikrim tabi. demekki ben yanlış düşünüyorum ki o araçlar 4 günde satılıyor ama ben iki aydır bekliyorum.

bundan sonraki alacağım araç Allah nasip ederse s60 onunda pek seven kitlesi bulunmuyor :))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.