Şimdi Ara

Bir Kız'a Nasıl Yakınlaşılır.Kendi Hikayem.3.YAZI GELDİİİ(EVİN ANAHTARINI ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
67
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdi şunu belirteyim her gördüğüm hatunu yürütürüm gibi bi düşüncem asla yok sadece aklımdan çıkmaması üzerine bir kızla nasıl konuşulur bu konuda tecrübesiz arkadaşlara kendi tecrübemden birşeyler katarak anlatacam.Şunu belirteyim konu dışında biliyorum CSB denilen birşey var bu analtacağım %100 gerçektir ve asla csb değildir.Zaten forumda olduğumdan beri bu topic altına asla csb yazmadım.

Eve dönüyorum,markete girdim iftar için pide,bi iki tane gazoz aldım evime doğru yürüyordum.Marketin oturduğum semt'e bağladığı yok benim evimim 2 sokak aşağısında bende spor amaçlı herzaman 2 sokağı arkadan dolaşırım,neyse 2 sokak öteki yola çıktım karşıya geçtim karşımda 2 tane kız belirdi.1 tanesi epey güzeldi kısacası vuruldum neyse oda beni fark edince böyle bi bakakaldı sonra herkez yoluna gitti.Aklımdan ilk olarak;2 li geziyorsa yakında bir yerde oturur kesin nasıl olsa bidaha görürüm dedim.Akşam 9 dan 11 buçuğa kadar iftardan sonra günlük sporumu yapmak amacıyla dışarı çıkar 2 km boyunca belediyenn yapmış oluğu spor sahasında yürürüm sporumu yaparım.Neyse,ben başladım 1 gittim 1 geldim tekrarki dönüşümde bi baktım köpekler için ayrılmış parkın(köpek parkı)tel kapısında tekrar o kız,elindeki ipi görünce zaten anladım köpeğini gezdirmeye çıktığını,onun gözünden kaybolduğum virajda biraz soluklandım,tekrar geri döndüm onun oturduğu bank'a oturdum kulağımdaki kulaklığı çıkartıp arkamdaki köpek eğlence parkuruna baktım zaten tek bir köpek vardı o da o kızındı,Aramızda geçen konuşma;B:(ben) K:(kız)

B:Güzel köpek sizin mi yoksa bi komşunuzun mu? :)
    K:Benim.
    B:Güzel köpeklerdi bunlar,akıllı uslu.Bir ismi varmı?
    K:Var,Zeyna.
    B:Bi tebessüm ettim kim koydu bu ismi ona?DEDİM.
    K:Ortak bi kararla koyduk evdekilerle.DEDİ.

Sonra isimler söylendi tanıştık,

B:Buraya yakın bir yerdemi oturuyrosun?
    K:Evet 235. Sokakta.DEDİ(halbuki benim evimde 237. sokakta idi)
    B:Bi güldüm,Neredeyse komşuyuz bende 2 sokak ileride oturuyorum:DEDİM,
    K:Devamlı olarak her akşam spor mu yapıyorsun DEDİ,
    B:Bir aksilik çıkmadığı sürece her akşam düzenli olarak yapıyorum DEDİM.
    Tekrar B:Ben artık kalkıyım terim kruuyunca insanın isteği kaçıyor,Sana iyi akşamlar,Umarım birdaha görüşürüz DEDİM.Oda iyi akaşmlar dedi kalktım 2 tur daha koştum sonra eve geldim.

Ertesi gün Hafta sonuydu,hafta sonu sabah akşam koşarım,sabah 7 de kalkar 10 gibi eve geri dönerim saate bakmadım ama herhalde baya bi zaman geçti ben başlayalı dönerken kafamı bi çevirdim bi baktım o kız sanki bi acelesi varmış gibi gene geliyor elinde köpeği.Direkt olarak anladım ilk önce bi yürüşyüşünü yaptıracak sonrada köpek parkına bırakacak diye neyse ben tekrar döndüm bi tur daha tamam ladım en sonlardan 2-3 önceki köpek parkının önündeki bank'a oturdum.Oda geldi,geldi yanıma oturdu onun geldiğini grdüm fakat görmemezlikten gelip tamda kalkıyormuş gibi yaptım kafayı çevirdim o.Aramızda Geçen konuşma;

B:aa Meraba,gene sen :)
    K:Meraba evet gene ben zeyna'yı dolaştırıyordum.Sende kalkıyordun galiba.
    B:ha yok kalkmıyordum aslında oturacaktım.vaktin varsa sende buyur gel.
    K:Zeyna'yı bırakıp hemen geliyorum

Bu sırada gitti parka bıraktı köpeği geldi yanıma oturdu,Ama dün akşamki konuşmamızdaki gibi soğuk değildi sürekli olarak gülüyordu ve hep konuşmak istiyordu.

K:Sporuna dikkat ediyorsun galiba ne zaman görsm buradasın.
    B:(Bi güldüm)Yani dikkat ediyorum denmez özen gösteriyorm dersek daha oturaklı olur :)
    K:Bende istiyorum aslında ama üşeniyorum vede zeyna'yı gezdirirken zaten yapmış oluyor gibiyim.
    B:Yapmak istiyorsan yapmalısın,Geçen gün yanında gördüğüm kız arkadaşınla yürüye bilrsin mesela :)
    K:O mu ? :) o pek vakti olmuyor böyle işlere işden güçden.
    B:İstersen ben sana eşlik edebilirim.
    Böyle birşey beklemiyordu sanırım çünki ne diyeceğini bilemedi arkasına döndü köpeğine falan baktı;
    K:Aslında bende çok isterim ama 2 Km koşabileceğimi hiç sanmıyorum çeyreğine gelmeden düşüp bayılabilirim :)
    B: :) ilk başta 2 km koşmak zorunda değilsin,koşmak zorunda bile değilsin :) yürüsen bile bu sana yeterli olacaktır.Hafta içi 9 dan 11 buçuğa hafta sonuda sabah akşam olmak üzere 2 kere koşuyorum.Sana hangisi uygun olursa zaten telefonum var adresimide biliyorsun gelip söyleye bilirsin . :)
    K: :) Madem bu akşamda buradasın bende bu akşam başlıyım o zaman saat 9 da yolun başındaki spor aletlerinde buluşalım o zaman ? :)
    B:Tamam oldu anlaştık.

Tokalaştık ve ben oradan ayrıldım.

Evet şimdilik bu kadar bu akşam olacaklardan sonra buraya tekrar yazarım

BU AKŞAMKİ ANLATIM
    Evet arkaşlar,dediğimiz gibi saat 9 da buluşacaktık.Saat 9'u 3 geçe dediğimiz yere gittim bi baktım kimse yok azıcık bekledim 2 dakikaya kalmadın geldi kız,Aramızda Geçen Konuşma;B:(BEN),K:(KIZ)

K:Dakik birisin galiba dediğin vakitte burada olmuşsun :)
    B:Değer verdiğim insanlar söz konusu olunca çok hassas olurum :)

Bi dondu kaldı sanki beklemediği yerden soru sorarlarya insana azı açık kalır aynen o durum hesabı.

B:İstersen başlayalım yürümeye,
    K:Olur benim için fark etmez.Ama yeni olduğumu unutmayalım tempoyu birazdan ağırdan alırsak 2 miz içinde daha iyi olur :)
    B:Tabiki

Yürüyüş Esnasındaki Konuşmalarımız
    K:Tek mi yaşıyorsun
    B:Evet tek yaşıyorum.Peki sen,
    K:Bende babam ile kalıyorum annem yurt dışında kışa kadarda gelmeyecek
    B:Umarım sağlığıyla ilgili bi durum yoktur endişelenicek
    K:Yo yo tamamen keyfi gezi amaçlı gitti.Herhangi bir sorun yok.

Bi kaç metrenin ardından;
    K:Tek başına yaşamak zor olmuyormu?
    B:Aslındaaa,hem iyi yanı var hemde kötü yanı;Evde konuşacak bir insan arıyor duruma geliyorum bazen yapabilecek hiç birşey olmuyor,Kendi temizliğini kendin yapmak zorundasın,yemeğini çamaşırını ütünü bulaşığını,Bu kötü olan tarafı :) iyi olan tarafı ise yorucu bi gün ardından kafa dinlmek için birerbir,evde yanlızsın kimse yok,bir sen birde sessizlik başbaşa bir sefa sürüyorsun.Buda iyi tarafı :)
    Tekrar B:Herhangi bir hobin yada merak duyduğun bir şey varmı,ligini çeken vs.?
    K:Hayvanlarla çok yakınım dene bilir hatta en iyi arkadaşım Zeyna diyebiliriz :)
    B:Baban emeklimi yoksa bir işle meşgulmü?
    K:Babam emekli binbaşı,biraz kuralcı bi adam.

Ben vaz geçsemmi diye düşünüyorum içimden melul melul

K:Azıcık dinlene bilirmiyiz?
    B:Baya ilerledik oturacak bi yer yok tekrar geri dönelim istersen yavaşça ?
    K:Yok ben daha fazla gidemeyeceğim çimlere otururum.
    B:Şu ilerdeki marketten şişe su almamı istermisin?
    K:Gerek yok biraz dinlensem toparlarım.
    Tekrar K:Sen oturmıyacaksın galiba DEDİ bende oturudm çime Ardından,Peki sen ne tür şeyler yapıyorsun mesela boş vaktinde neler yaparsın?
    B:Düzenli olarak yürüyüşümü yaparım,Hafta içi 2 gün Fitness'a gidiyorum onun haricinde üyesi olduğum1-2 derken var oralarda arkadaşlarla takılırız.
    K:Ben gerçekten kanaat getirdim sen spor hastasısın.Neden bu kadar aşırı spor yapıyorsun yada banamı öyle geliyor bilmiyorum ben fazla uğraşmadığım için :)
    B:Aslında benim için hobi zaman geçirmek amaçlı yapıyorum.Seninde kondisyon kazanmak gerek birazcık gayret edersen üstesinden gelirsin :)

Çimden kalkerken;

K:Ben hiç sanmıyorum o bahsettiğimiz kondisyonun bende olabileceğine.
    B:Bence hemen yılmamalısın.Sürekli olarak yaparsan bu işi kıvırırsın.İstersen sana eşlik edebilirim.
    K: :) benim kondisyon düşük oludğu için senide etkilemesin sonra ? :)
    B:Benim için sıkıntı yok.
    K:Tamam anlaştık o zaman.Peki gün içinde ne yaparsın sürekli spor yapacak halin yokya.
    B:Hafta içi vaktim yok aslında 2 gün var onuda Fitness'a ayırıyorum onun dışında ne var ne yok hafta sonu yapıyorum.

Bir sessizlik oldu.Boş bir bank ararken

B:Cumartesi günü Gölyazıya gideceğim eğer istersen sende bana eşlik edebilrisin.
    K:Orayı hep duyuyordum hepde gitmek istemişimdir ama hep bi aksilik çıktı yada boş vaktim olmadı,
    B:Ne güzel fırsat işte,Ben senin yerinde olsam kaçırmazdım bu fırsatı :)
    K:Peki tek başınamı gideceksin yoksa belli bir arkadaş kitlesiylemi.Eğer grupca gideceksiniz rahatsız etmek istemem açıkcası,
    B:Yo tek başıma gideceğim.Benimde kulağıma geldi orasının güzelliği o yüzden sırf meraktan gidicem.
    K:Tamam o zaman anlaştık benim getirmem gereken birşey varmı?
    B:Yo sakın herşeyi ben ayarlıyacam sen sadece misafir olacaksın :)

Boş bir bank bulup oturduk.

B:Peki kaç kardeşsiniz?
    K:2 Bir ablam var oda okumak için yurtdışına gitti. :)
    B:Sende tek başına sıkılıyorsundur tabiki bu normal tabi :) İnsan bi boşlukta hissediyor sanki,Bende ailemden kardeşimden ayrılınca uzun süre toparlayamadım.Ama sonradan düzeldi herşey yoluna girdi.
    K:Ailenden neden ayrısın peki?
    B:OKul için ayrılmıştım 3 sene önce sonrada zaten okul bitti.Bende geri dönme gereği duymadım.Zaman buldukça gidiyorum yanlarına.
    Tekrar B:Gülmeyi severmisin?
    K:Evet ama anlayamadım tam olarak gülmeyi kim sevmezki?
    B:Doğru :) O zaman B fıkra anlatayım sana...

1-2 Fıkra anlattım oda bana bilmece sordu zaman öyle o bank'da akıp gitti.Uzun süren bir sohbetin ardından,

K:Saat ilerledi ben eve gitsem iyi olur.
    B:Evet baya geç oldu lafa daldık,İstersen seni evine kadar bırakabilirim,gece gece şimdi köpek möpek çıkar?
    K:Tabi neden olmasın,Hem Babam bahçedeyse onunlada Tanışmış olursun...

Hay yer yarılaydıda ben içine düşeydim o sonki cümleyi kurmaz olaydım.Yapıcak birşeyim yoktu laf ağızdan çıktı bi kere.

B:Tabi hem biraz muhabbet ederiz tanışırız,kaynaşırız(bir yandanda adamının tepkisini merak ediyordum.Evine gidene kadar hiç etmediğin kadar dua ettim inşallah babası çıkmaz karşıma diye)

Hemen geldik benim ayaklar gitmiyordu;

B:Bu sokakda olduğunu biliyorum ama hangi ev on bilmiyorum :)
    K:Hemen şurdaki pembe söveleri beyaz olan.

Kapının önüne gittik.

K:Çok teşekkür ederim beni kırmadığn için.ayrıca teklifin içinde teşekkür ederim,
    B:Asıl ben teşekkür ederim.Bi dahaki sefere benim evi gösteririm kısmet olursa.iyi Akşamlar.Babana Selamlar.(bir an önce toz olma derdindeyip kızın babası çıkarsa diye 3 buçuk... )Ben sana haber vereceğim Gölyazı ile ilgili.Görüşürüz,İyi Akşamlar,

Sonra Kız bi Tebessüm ettki Kapıyı Çaldı bende o arada Fıydım zaten Bu akşamki yaşadaıklarım bunlar bir sonraki evrede yani yarın kızın evine gidicem(bakalım nasıl olucak o iş ama hadi hayırlısı)gölyazı ile ilgili konuşucaktım deyip birazcık dolaşarak planları anlatıcam ve onun muhabbet etme fırsatını yakalayacağım

3.YAZI BAŞLANGICI
    Evet arkadaşlar dün akşam güzel geçen bi sporun ardından Gölyazıya gideceğimiz için dün akşamda demiştim zaten "Ben sana Haberi veririm" diye o yüzden,Bugün Cuma'yı kıldım kızın evine doğru yol almaya başladım ama giderken içimde "Ya kapıyı Babası Açarsa" sorusu döndü dolaştı.Mecburen yapacak birşey olmadığı için gidecktim seve seve (şimdi başından beri okuyan arkadaşlar diyecek " ulan hıyar telefonunu aldın madem peder den bu kadar tırsıyorsun et telefon yada at mesaj söyle" bende öyle yapcaktım ama sahura kalkınca telefonu şarja koymayı unutunca telefonu evde bırakmak mecburiyetinde kaldım.Neyse az gittim uz gittim sokağa girdim,bahçe kapısını açtım kapıya doğru gitti acaba çalsammı çalmasammı diye tereddütüm vardı hala ya babası çıkarsa ne diyecektim"ben kızınızın yeni flörtü yada sevigilisi mi"derken elim kapının tokmağına gitti çaldım.Dua ediyorum umarım babası açmaz diye ama kapının önündeki erkek ayakkabısını görünce kaçmak için yeltemdim tam arka arka basamağı inmeye başladım kapı açıldı tabi karşıma tam da tahmin ettiğim gibi babası çıktı aramızda geçen konuşma,B:(BEN),KB:(KIZIN BABASI); X=KIZIN ADI(tabiki X değil ) X1=Ben

KB:Buyu delikanlı?

Adama ne diyeceğimi bilemedim babalık desem kovalar,amca desem olmaz (bu işin ileriside var ) hoca desem gene olmaz,en sonunda;

B:Efendim ben X'i görücektim.kendisi evdeyse...
    KB:Evde,Kim geldi diyim?
    B:X1 deyin tanır zaten :)
    KB:Biraz bekleticem...

Adam gitti gidiş o gidiş bekle bkle 1 dakika oldu 2 dakika oldu yok,içeride o kadar zaman ne yaptı bilmiyorum büyük ihtimalle kıza beni sordu,diye tahmin ediyorum,baya bekledim sonra kız geldim,

K:Aaa Hoş geldin... :) İçeri buyur,Yada bahçede konuşalım.
    B:Ha sen bilirsin ben şu Gölyazı için gelmiştim dün haber veririm demiştim.
    K:Unutursun sandım ben onu :)
    B:Bende unuturum diye korktum aslında o yüzden her dakika başı telefona hatırlatması için ayarldım :)

Gülüştük...

K:Bi çay ikram edeyim buyur içeri;
    B:Oruç olmasaydım seve seve gelmek isterdim :)
    K:Aklımdan birden çıkıverdi.Kafa kalmadı :)
    B:Ben zamanı söyleyecektim sana aslında onun için geldim.Birde ben bütün hafta sonunu orada geçireceğim yani cumartesi akşamı değil pazar akşamı döneceğim seni cumartesi günü sonunda istediğin zaman getiririm o konuda endişen olmasın :)
    K:Aslında duruma göre bakacağım pazar günü özel bi işin yoksa bende kalmak isterim..
    B:Özel bi durumluk işim yok sadece biraz fazla kalacağım o kadar.
    K:Tamam o zaman istersen senin için sıkıntı olmazsa bende kalmak isterim.
    B:Benim için hiç bir şekilde sorun yok.O zaman saat 8 buçuk 9 arası diyelim.Kalacak yer konusunda arkadaşımın babaannesinin evi vardı orada oranın anahtarını aldım ben orada kalırız.gerçi biraz ufak bir yer ama umarım sıknıtı olmaz.evin içine hiç girmedim ama umarım fazladan oda vardır. :).Ben seni buradan alırım...Fakat...Baban... ?
    K:Olmasa bile sıkışı veririz nolcak sanki.Babam konusunda endişen olmasın senden bahsetmiştim zaten :)Uygun bi zamanda tanıştırırım sizi ... :)
    B:Şimdi rahatladım :) Tamam o zaman ben kaçıyım.?
    K:5 dakika içeri gel istersen soluklanırsın?Heyecandan içeride almadım seni kapının önünde böyle.

İçeri davet etti...Etsem bi türlü etmesem bi türlü kırılsada bunu yapmak zorundaydım...

B:Davetin için çok teşekkür ederim ama eve gidiyim biraz dinleneyim.Sabah okulda biraz işlerim vardı cuma'ya bile zor yetiştim o bakımdan biraz yorgunum.Yanlış anlamazsan ben gidiyim..
    K:Yok,hayır bunda yanlış anlaşılacak birşey yok :)

Tam vücudu çevirdim merdiveni inicem ayağımı kaldırdım...;

K:E peki bu akşamki buluşma yani spor için oda yattı büyük ihtimalle yorgun olduğuna göre...

Bi şaşkınlık geçirdim doğrusu.Asla böyle bir soru beklemiyordum zaten benimde aklımdan çıkmıştı ve bu akşam yapmıyacaktım zaten yürüyüş.Yol gideceğim için erkenden yatarım diyordum.Yani beklemediğim bir anda tokat gibi yapıştı soru ve mutlu oldum açıkcası.Acıtan bi mutluluk

B:O, ıı o konuda sıkıntı yok biraz dinleneyim toparlarım zaten bi ikişey atıştırırsam kendime gelirim.Aynı saate buluşuruz.
    K:Tamam iyi günler,Görüşürüz... :)

Ufak bir tebessüm ettim,sokağa çıkınca bahçe kapısını kapatmak için döndüm tekrar kapattım kafamı kaldırdım bana el salladı bende ona salldım bi ayrıldım oradan...

AKŞAM GÜNCELLENECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirLebenAutoss -- 19 Temmuz 2013; 15:11:19 >

• şuraya kıvrılalım

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • Benim de köpeğim var adı godoş desen işi bitirmiştin ama neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • Onlerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Bir Kız'a Nasıl Yakınlaşılır.Kendi Hikayem.3.YAZI GELDİİİ(EVİN ANAHTARINI ALDIM)
  • Olay bitmiş daha ne yazacaksın

Edit:Güncelleme gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 18 Temmuz 2013; 20:35:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 18 Temmuz 2013; 10:54:49 >
  • hll knk spr dvm . böyle güzel hikayeler okuyunca insan, e bende yaparım ne var ki bunda diye düşünüyor. ama nerdeeee ?? ben asla usengecligimden kurtulup sabah akşam iki saat yürüyüş veya koşu yapamam.

Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
  • hadi bakalım

Takip Edelim.

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-
  • rizorvıd beğendim devamını bekliyorum
    iPad Pro - Macbook Pro M1 16GB - iPhone 12
  • Bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.