Bildirim
bir kaç laptop arasında seçme yardımı !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şahsen notebook seçimi sizin için çok daha iyi olacaktır.Neden derseniz mobil olması nedeniyle kullanım kolaylığı son dönemlerde panel tvlere hdmı çıkışları sayesinde kolay bağlantı yapılabilmeleri elektrik tüketim ve yer sorunu olmamaları dezevantajlarına gelirsek ısınma problemleri sürekli çalışma ve açık olma durumlarında arıza durumlarında tamir ve servis bakım maliyetlerinin yüksek ve olması veya yapılamaması pil sorunlarını cıkarmaları
ben yaklaşık olarak 4 yıldır Hp Pavilion DV6 serisi notebook kullanıyorum ve 3 yıldan beri makina kolay kolay kapatmazdım nedenine gelince torrentten dosya indirmeleri için buna bağlı olarak 3yıl gibi bir zamanda 4 tb yakın media dosyası 1080-720p olarak sahibi oldum çok şükür herhangi bir sorun ve arıza yaşamadım garanti dahilinde ve sonrasında iki kez tamamen açılarak temizlik ve bakım yapılması dışında kurcalanmadı ta ki iki hafta önce calışmaya bağlı power devrelerinde sorun cıkarak servis gördü ve maliyet 160TL sapasağlam olmuş 4 yıllık bir zamandan sonra ve full aylarca kapanmacasına rağmen iyi dayandı diyorum ikinci konu sadece hp lerde mi bilmiyorum ısınma sorunu daha yüksektir özellikle oyun ve performans gerektiren uygulamalarda ısınma yapıyor fakat panele bağladığınızda sadece hp özgü uzaktan kumandası ile rahatca kanepeden kalkmadan duraklatma oynatma durdurma yapabiliyorsunuz bunları dikkate alarak bence karar verin...
-
Para durumun yetiyorsa SONY veya TOSHİBA ...Bütçe orta seviyede ise DELL den şaşma...Bunları uuzn zaman kullanırsın...Ben şu an tam 6 yıldır DELL İnspiron kullanıyorum....Çok şükür....Akıl veren çok olur, para veren olmaz....Unutma.....Saygılarımla...( Hanıma 10 ay önce yepyeni HP aldım..Gırıl gırıl inliyor.. Hard diskin .sesini dinliyoruz....Eski Dell de en ufak ses ,fısıltı yok..Günde 12 saat açık.....Çok şükür...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Ekim 2010; 22:26:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Para durumun yetiyorsa SONY veya TOSHİBA ...Bütçe orta seviyede ise DELL den şaşma...Bunları uuzn zaman kullanırsın...Ben şu an tam 6 yıldır DELL İnspiron kullanıyorum....Çok şükür....Akıl veren çok olur, para veren olmaz....Unutma.....Saygılarımla...( Hanıma 10 ay önce yepyeni HP aldım..Gırıl gırıl inliyor.. Hard diskin .sesini dinliyoruz....Eski Dell de en ufak ses ,fısıltı yok..Günde 12 saat açık.....Çok şükür...)
Türkçe yaz artık ensendeyim, Türkçeye hakaret eder bir yazı tarzını sana burada yazdırmam.
-
Amerika'dan "Refurbished" -- "Asus G51VX-rx-05" getirdim.1650TL'ye birakicam.Dusunursen kivanc888@gmail'e mail beklerim..Ayrica, elden teslim yapma imkanimiz oalbilir.Iyigunler..
"ekran karti GTX260M (1. sinif ekran karti)".
"P7350 2.0GHz Islemci"
"4GB Ram"
"320GB (7200RPM) Harddisk"
"15.6' 1366x768 HD Led LCD"
"4x USB, eSATA, HDMI, VGA, Firewire, Ethernet, Card Reader, Audio, Express Card 54 Expansion Slot"
"Apple-like Backlite Keyboard"
"Webcam: 1.3 MP" -
macbook pro 13.3 inc olanını tavsiye ederim bimekste 2490
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- inox ne demek
- bosch maxx wfl 1610 program süreleri
- philips teleskopik boru tamiri
- weewell buhar makinesi buhar üflemiyor
- powertec en iyi saç traş makinesi hangisi
- en iyi su sebili
- en iyi waffle makinesi
- en iyi buhar makinesi
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
- en iyi blender seti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X