Şimdi Ara

BİR İŞ KURACAK OLSANIZ TERCİHİNİZ NE OLURDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanın gelişen ve değişsen gereksinimlerinimi göz önüne alırsınız yoksa klasik genel ihtiyaçlardan yanamı olursunuz.tek kişi ile yapılacak işler neler olabilir.fikirlerimizi paylaşalım.

• Kesinlikle gıda sektörü.. Hiç bitmeyecek bir sektör..
  • özel dedektiflik
  • Hizmet sektörü..

Ya insanları doyuracaksın
    Ya giydireceksin
    Ya eğlendireceksin..
  • İnternet cafe.
    30 maslı falan filan.vb...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 3 Nisan 2007; 1:03:19 >
  • genelev
  • otomobil yan sanayi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ne kadar farklı sektörler de olsa ya cep telefonu ya da bayan iç çamaşırı satardım. Kozmetik satışı da olabilir.
  • Makina imalat sanayi
  • Teknolojiye egimliyiz..

Bu baglamda bişeler olaiblir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luaxelit

genelev

Çok lükse kaçtın hocam
  • Ingilizce ogrenip Turistlere yardimci olurdum Sadece ingilizce ogrenip
  • DONGEL KErhanesi

Anladiniz siz

INTERNATIONAL
  • kazalı araba alıp satardım.
  • gözlem yapmak lazım... bi pğc mağazası açıp ... müşteri odaklı ve ucuz satış.. bence iyi yapılırsa buşeyh.. çok ileri lere götürebilir insanı...
  • BİRİ GENEL EV YAZMIŞ SEN AKIL VER YARRABBİM

ARKADAŞLAR HİZMET SEKTORU YANİ EVLERE SERVİS İŞLERİ
  • Biz tercih ettik bile

yakında çocuk giyimi üzerine bir mağaza açıcaz şöyle merkezi bir yerde insallah nede olsa bir ay giydiklerini diğer ay üzerinde görmek imkansız :)

tutarsa köşe.gif
  • ya valla arkadaşlar ben Hukuk 4. sınıfta okuyorum... çok düşünüyorum bi şekilde iş kurma hizmet etme vs.. işlerini ama sanmayın nki ben para göz falanım.. paragöz değilim ama parayaı severim herkes gibiş ama cimriden ve cimrlikten nefret ederimç..ç.. yolda yüyürken otobüste metroda vs. de.. düşünüyorum ne yapılabilir.. neler yapılabilir.. günümüze çağımıza uygun.. insanların hoşuna gidicek.. hizmet edebilecek.. . kanım kaynıyo içşten içe araştırmak bulmak istiyorum ama neyi bulucam nbeyi okuicam ben de bilmiyorum.. ama çok yakın olduğunu hissediyorum ve paranın da gerekli old.nu düşünüyorum ortalam bi iş için...

ama şunu anladım ki kendini sürekli yenileyen bi sektör bi alan olmalı hiç durmayan

• quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Biz tercih ettik bile

yakında çocuk giyimi üzerine bir mağaza açıcaz şöyle merkezi bir yerde insallah nede olsa bir ay giydiklerini diğer ay üzerinde görmek imkansız :)

tutarsa köşe.gif

ehehe böle şeyhlerle olacak şey değil bu.. daha büyük şeyler yapmak lazım.. milletin alım gücü düşük.. ayrıca ne çocuklar biliyorum üstlerinde günlerce aylarca aynı şey duruyo.. sen de biliyosun

şöle zenginlere hitap edicek ve onlara koymayacak düşündürmeyecek şleyler lazım alırken... teknoloji alanı olabilir.. PC vs..

• Kısmetse tekno magaza dusunuyorum bende... Teknosa tarzı fakat servis hizmeti de olacak sirketlerle bakım anlasmaları falan dusunuyorum 50.000 ytl de sermaye ile giricem insallah tutar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.