Şimdi Ara

BİR İŞ KURACAK OLSANIZ TERCİHİNİZ NE OLURDU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlangıç için fazla bile bence... Neden dersen Alıcan ürünleri zaten minimum 24 ay taksitle kredi kartıyla alcan peşin para ile almana gerek olmıcak. İlk zamanlar stok yapmana da gerek yok sadece dukkan ı doldurman kafi daha sonra büyük alımlarda ertesi gün teslim olayı yapacak bölece malı sattıktan sonra gidip toptancıdan o ürünü alıp müşteriye teslim edeceksin... Benim plan bu

Orjinalden alıntı: Kenshi

Başlangıç için fazla bile bence... Neden dersen Alıcan ürünleri zaten minimum 24 ay taksitle kredi kartıyla alcan peşin para ile almana gerek olmıcak. İlk zamanlar stok yapmana da gerek yok sadece dukkan ı doldurman kafi daha sonra büyük alımlarda ertesi gün teslim olayı yapacak bölece malı sattıktan sonra gidip toptancıdan o ürünü alıp müşteriye teslim edeceksin... Benim plan bu

biraz oyuruc ve zor olmaz mı ? düşünyorum da çok yüklü külfetli, bişi olur maddi maveni ??

100 000 ytl sermayen olur herşeyi peşin alırsın ve dolayısıyla indirimli alırsın -> bunu kastetmiştim
  • Zahmet olmadan yorulma olmadan olmaz bu işler kardeşim... Ben gece gündüz calısır didinirim işim düzene girsin diye. Zaten tek olmıcam servis için bi saglam arkadas alırım işe iki kafadar yaparız bişeyler. Sadece biraz dikkatli olmak lazım ne satabilcegini iyi kestirmen ve elinde ürün patlatmamayı becermen gerek ayrıca bir de 1 sene boyunca güzel paralar beklemeden yılmadan calısmak şart. Düşünsene Dükkan tuttun restoresi falan 5 milyar tutsa zaten sermayen oldu 45.000 kira v.s. cart curt derken hesabını cok iyi yapmak gerekiyor.

@quadrem dostum bilgisyar sektorunde peşine indirim çok çok cüzi dir. Peşin mala para baglamak yerine bunu 24 aya yaymak seni çok rahatlatır 24 ay vadeli aldıgın 50 milyarlık ürün emin ol cebinde ki 100.000 ytl den daha makbule geçecektir. Dükkan kira tahminen 1-2 milyar da o olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 26 Mart 2007; 1:19:15 >
  • haklısın tabi hiçbişi basit değil olmaz. da.. bu arada müşteri memnuni,yetini en önde tutman gerekir.. yoksa teknosadan yada diğerlerinden bi farkın olmaz... ben hukukta okuyoreum ama teknoloji mağazası açmak aklımdan geçmiyo değil... benim de farklı planlarım var kendime göre..ama daha çok müşteri odaklı ve müşteriye görssel odakllı şeyler amaçlı...
    2001 FIAT BRAVO 1.6 SX
  • Ülkemizde en karlı işler kadın giyim, kozmetik, güzellik salonu ve gıda bence...
    Yalnız kadın giyim özellikle hepimizin bildiği reklam da yapmak istemem ama en azından şu şekilde yazıyım t..s..., r....i....., m.... ve z.... markalarından olmalı.
    VW Golf
  • Ya zaten müşteriye odaklı çalısmayı dusundugumden basarı saglama hedefindeyim. Ben bi G o l d bilgisayar gibi davransam mahvolurum. Adamlar reklam gucunu kullanabiliyor gun geliyor kampanyalarla malı goturuyorlar ama ben bir müşterimi kaybetmeye bile tahammul edemeyecek kadar ekonomik düşünmeliyim o yüzden satıs sonrası da musteriyle ilgilenmek gerekli... Ben satıstan ziyade servis olayında büyüme amacındayım bende cevre cok geniştir kafadan 10-15 firma ile bakım anlasması yapıcak durumdayım tanıdıklarım saolsun yanımızdalar her zmn... Servis sistemini güzelce oturtup bir ekip kurdugumda satısı sadece sıcak para için kullanıp agırlıgı periyodik servis hizmetlerine yönelticem...

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaslar hepimizin gelecek kaygısı var ben evlilik paramı v.s. iş kurmaya harcıcam riske giricem olduda iş tutmadı o zmn yandık . Yaş 24 suan sanırım 35 te anca evlenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 26 Mart 2007; 1:27:21 >

• kenshi

ya iyide 24 ay taksitle alınca bunun faizi çok gelmicek mi?? peşin fiyatına 24 ay taksit yapılıyo mu :D biraz daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.. çünkü kafamda sorular var bu konuda ?? yaş kaç bu arada merak ettim ??

Orta halli isen emlak araba alsat..

Az paran varsa bilişim firması... (Web master - Programmer fln..)

bellki yıllar sonra bir teknik servis açabilirim onuda düşünmüyor değilim hani

cocuk mağazasında büyük oynayacağız markalaşmaya kadar gidecek yani insallahu teala
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Biz tercih ettik bile

yakında çocuk giyimi üzerine bir mağaza açıcaz şöyle merkezi bir yerde insallah nede olsa bir ay giydiklerini diğer ay üzerinde görmek imkansız :)

tutarsa köşe.gif

ehehe böle şeyhlerle olacak şey değil bu.. daha büyük şeyler yapmak lazım.. milletin alım gücü düşük.. ayrıca ne çocuklar biliyorum üstlerinde günlerce aylarca aynı şey duruyo.. sen de biliyosun

şöle zenginlere hitap edicek ve onlara koymayacak düşündürmeyecek şleyler lazım alırken... teknoloji alanı olabilir.. PC vs..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kenshi

ya iyide 24 ay taksitle alınca bunun faizi çok gelmicek mi?? peşin fiyatına 24 ay taksit yapılıyo mu :D biraz daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.. çünkü kafamda sorular var bu konuda ?? yaş kaç bu arada merak ettim ??

Tabi ki artık peşin fiyatına taksit devri... Toptancı Milleti rekabetten bıktı artık son carelerine basvurmuslar... Kesinlikle faiz olayı cok degil sen bi elektronik ürün alırken kredi kartıyla peşine taksit yaptırmıyormusun oda aynı hesap olacak... Yaşım 24

Valla ben bu anlattıklarımı yaklasık 3-4 aydır dusunup tarttım kafamda ki plan bu yönde. Umarım olacak
    Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Başlangıç için fazla bile bence... Neden dersen Alıcan ürünleri zaten minimum 24 ay taksitle kredi kartıyla alcan peşin para ile almana gerek olmıcak. İlk zamanlar stok yapmana da gerek yok sadece dukkan ı doldurman kafi daha sonra büyük alımlarda ertesi gün teslim olayı yapacak bölece malı sattıktan sonra gidip toptancıdan o ürünü alıp müşteriye teslim edeceksin... Benim plan bu

Çok iyimsersin hoca...Artık büyük firmlar için işine iyice girdi..Oem'de para kalmadı..Teknik servis ve pc satışından da kazanamazsın...Büyükler gitgide küçükleri eziyor;ezecek....Teknosa Vatan vb her yere yayılıyor yavaş yavaş..Senin toptancından aldığın fiyatın 2 dolar pahalısına mal satabiliyor adamlar..Yaşadım biliyorum....
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• Online alışveriş sitesi ciddi ciddi düşünüyorum.
  • ne yapacaksanız yapın bayanlara yönelik olsun ;)

İç Çamaşırından İncik Boncukuna.

Günlük istisnasız 5 milyar cirolu Bijuteri dükkanı bilirm ben, ki büyüklüğüne göre 15 olanıda var...

GALATASA|RA|Y
  • böle topikleri arşivde saklicaksın bigün lazım olur diye
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.