Çocukluğumu müstakil evli büyük havuzlu sitede geçirmiş biri olarak insanların neden denize girdiğini anlamakta zorlanıyorum en temiz plajın bile pis bir kokusu var üstelik dalgalı illa su yutuyosunuz dalgadan dolayı düzgün yuzemiosunuz suyun altına gözünüzü acamiosunuz nerden tutsan elinde kalio yani en son başka çare kalmazsa anca denize giderim gibi Büyük derin bir havuz herturlu denize tercih edilir açık alanda olmalı tabi devirdaim sistemi ve klorlu su olucak oh mis cennet gibi Millet Denizi anlata anlata bitiremio şaşırıyorum hicmii düzgün havuz görmemiş bunlar
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 9 Ağustos 2025; 14:7:55 > |
Bir insan neden denize girer

-
-
küçükken hergün denize giderdik çocuklar olarak. acayip seviyoduk. kayalardan dalmak falan çok eğlenceliydi.
şimdi sıcak nedeniyle plajda oturmaktan nefret ediyom. gidip denize girip hemen eve dönmem lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denize zipkinla balik avlamak icin giriyorum. Hem serinliyorum hem eglenigorum hem de ekmegimi cikartiyotum. Taze baligin lezzeti hicbiryerde yok. Spor yapmak dalmak, serinlemek hepsi bir arada. Kuzey egede oldugum icin su genelde serinletiyor. Guneyin ssuyu cok sicak ben de sevmiyorum. Havuzda yuzmek dalmak serinlemek ve avlanmak cok zor. O yuzden havuza daha nadir giriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havuzun ne faydası var deniz suyu hep iyi gelmiştir ama sıcaklardan dolayı klima artık tercih sebebim.
-
Havuzda sürekli insan sesi dinlersin denizde ise dalgaların sesi rüzgar ayağınla bastığın kum bile farklı hissettirir ayrıca dalgalarla kapışmak zevkli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Havuzda daha çok network yaparsın ulpro😂😵💫
-Hijyen açısından: Düzenli bakımı yapılmayan havuz, denize göre daha risklidir.
-Kimyasal maruziyet açısından: Deniz daha doğal, havuzda kimyasal riski var.
-Doğal faydalar açısından: Deniz havası ve mineralleri bazı durumlarda faydalı olabilir.
-Bulaşıcı hastalık riski açısından: Her iki ortamda da risk var, ama havuzda su değişmediği için daha hızlı yayılır.
GPT
hocam havuzda surekli su acik olur yani surekli temiz suyla degisir ve klorlanirsa denizden 100 kat daha hijyenik olur deniz suyu camur gibi kirli birsuru fabrika denize atik dokuyo diye biliyorum deniz baya kirli bu yuzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 9 Ağustos 2025; 19:8:1 > -
Çok talihsiz bir konu olmuş. Ben havuza da gidiyorum denize de. Havuz da güzel deniz de. Ama deniz hakkında söylediklerinin tamamı yanlış.
1.si hiçbir plajda pis bir koku yok. Sen deniz diye nereye gittin bilmiyorum.
2.si bütün denizler havuzlar temiz. Neden çünkü, deniz suyu tuzlu ve dalga ile sürekli yenileniyor. Biri havuza işese havuz kapanır. Bin kişi x plajına işese hiçbir şey olmaz.
3.sü deniz dalgalı evet. Her zaman değil, dalgalı zamanlarda denize girmiyoruz.
4.deniz altında gözümüzü açıyoruz. Hatta havuzda gözlük olmadan göz açılmaz, havuz pisliği, mikrobu enfeksiyon yapar. Havuz suyunu yutmakta çok tehlikeli. Deniz suyu göze zarar vermez. Yutsan hiçbir şey olmaz. Havuza girerken insanlar insanların apış arası, anüs bölgesi, teri havuz suyuna öyle bir karışıyor ki. Herkes formaliteden üstünü ıslatıp duş aldım diye havuza giriyor. Apış arandaki anüsteki pislik o duşla çıkar mı sence.
@fatihbnk En temiz su #havuzkeyfi #denizkeyfi #fatihbank #otel #tatildeben #yaz
♬ orijinal ses - Fatih BankFatih Banktiktok
En temiz su #havuzkeyfi #denizkeyfi #fatihbank #otel #tatildeben #yazhttps://www.tiktok.com/@fatihbnk/video/7267840926003760390?is_from_webapp=1&sender_device=pc
-
ben denizede havuzada cok girdim surekli suyu akan havuzda su surekli degisir denizde boyle bisi yok su kirliyse kirlidir temiz olma sansi yok
ayrica bizde dusakabin vardi havuza girmeden once herkez dus alir oyle girer idrari geliosa yapar vs
denizde su altinda gozunu acarsan gozlerin telef olur su bulanik zaten denizde
havuzda gunboyu su altinda gozunu acarak yuz hicbisi olmaz
klorda mikrop olduren temizleyici bir madde tuz tuz diye tutturdunuz
oyle hemen havuza atlamazsiniz tabi bizdeki site havuzuydu ticari havuzlari bilmem
ben kendi yuzdugum havuzu ornek verdim denizden 100 kat temizdir ornek alinip inceleme yapilsa deniz suyunda neler cikar neler kimbilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 9 Ağustos 2025; 22:35:36 > -
Havuzun bir faydası yok. Deniz suyu insanın boğazını bile açıyor. Bir kere doğal. Dalga olması ise tercih sebebi. Ben mesela dalgalı deniz severim. Havuz dediğin su birikintisi gibi birşey.
-
havuza dala dala böyüyüp serpilmiş senin gibi biri, tabii ki havuzu savunacak.. denizde bilem bir sirkülasyon olduğunu alttan üstten akıntılar ile suyu habire yer değiştirdiğini ve tuzlu suyun, klorlu havuz suyuna 1000 bastığını nirden bilecek ki deel mi...
ha ayrıca kaldırma guvveti de daha yüskek olduğu için yüzmesi golay ve az zahmetli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Ağustos 2025; 21:58:35 > -
havuza atılan klor ve oksijen tabletleri bakterileri öldürür...
ama mesela adam ecnebi... koltuk altları amazon gibi. terlemiş leş gibi. suya giriyor. sen de onu yutuyorsun. veya apış arası terlemiş ... sen de onu yutuyorsun. deniz en temizi :)
-
-
-
Dini sömürücü iktidar partisinin bu koyu hala daha nasıl bakir halde bırakabildiğine şaşırıp kalıyorum...
-
Havuz suyuna ne atarsan at mikrobu öldürmüyor. İnsanlar terledikçe yüzdükçe sürekli o ter, anüs bölgesi pisliği suya karışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 10 Ağustos 2025; 11:17:46 > -
Tekneler geliyorsa daha kötü. Tekneler pisliğini denize atar, sintine basar. Bunları izleyen ceza kesen yok.
-
Hocam temiz bir havuz sürekli dolar sürekli su değişir yanlardan fazla su tahliye olur havuz diyince aklınıza sabit su geliyor yaniliosunuz
Klor tuzdan çok daha temizleyicidir klor Tüzün iyonlara ayrılmış halı zaten
Tuzun tamamı iyonlasmiyorki
Ayrıca normalde duş almadan havuza girmek yasaktır zaten
Herhangi bir deniz suyu düzgün bir havuzun berraklığına asla sahip olamaz
Ben dalgalarla bogusmayi sevmiyorum açıkçası o yüzden herturlu havuz derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 10 Ağustos 2025; 12:45:21 > -
Havuzda su değişmez. Havuza koyulan su yaz bitene kadar değişmez.
Hala dalga var diyorsun. Hayatında denize girmemişsin. Mesajları okumadan troll gibi cevap atıyorsun. Adam gibi yazdıklarımı oku yoksa bana alıntı yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 10 Ağustos 2025; 13:58:32 >
Benzer içerikler
- bilinmeyen kaliteli ayakkabı markaları
- en iyi axe deodorant
- dünyanın en uzun yılanı 43 metre
- herkesi güldüren palyaço hikayesi
- dolgum düştü ağrı yok
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X