Anlamıyorum.Bazen öyle biri oluyorum sokakda yürüyüşüm insanlarla konuşmam mükemmel hissediyorum insanlara bile farkettiriyorum bu enerjiyi.Ama bazı günler geliyor geçmişte yaşadığım başarısızlıklar hep yüzüme vuruyor yıkılıyorum takıyorum herşeye takıyorum bitik gibi görünüyorum.Neden oluyor bu ? Şuan tek amacım iş bulmak bir kaç yer ilede bu hafta görüşeceğim ama pandemi nedeniyle pek işe alanda yok yaşadığım ilçede malesef küçük bir yer.Bulunduğum yeride terkedemem sonuçta evimide burdan aldım.İş bulsam geçer mi sizce bu olay ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear515 -- 26 Temmuz 2020; 3:0:2 > |
Bir gün çok özgüvenliyim bir gün bir hiçim.

-
-
Hayat zor :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkizler burcu
Güzel kardeşim eline kağıt kalem al kendi biyografini yaz sonra görebileceğyin yere as biyografinin bittyi yerde hayal gücününü kullanarak hedeflerini olmak istediğin kısımları ilave et.
Utanç duyduğun kısımlara çok fazla takılma çünkü onları tecrübelerin olarak gör.
Bipolar
-
Senin özgüvenini destekleyecek şeylerin çoğu kısa süreli olduğundan dolayı bazı anlarda özgüven patlaması yaşıyorsun sonra bunu kaybediyorsun. Kendi olumsuz yanlarını daha az görmezden gel veya özgüvenini düşüren davranışlarından yavaş yavaş kurtulmaya çalışarak ortasını bulup belli oranda sabitlemeye çalış
-
Bipolar
Kısa süreli bunalım yaşıyorsunuz gibi, geçer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İş bulursan çözülür bence. İnsan birşeylerle meşgul olmadı mı saçmalamaya başlar. Bende benzer durumdayım bu arada.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence gün içerisinde moralinizi bozacak şeyleri, çok önemsediğinizden modunuz düşüyor. Böyle olunca da, kendinizi eksik hissediyorsunuz. Duygu durumunuzu, sadece beyniniz değil, tüm vücudunuz hissediyor. Bu sizin konuşma şeklinize, el kol hareketlerinze ve mimiklerinize yansıyor.
Bunu bence yenmenin yolu, ne kadar kötü şey olursa olsun, kendinize 'Evet, bugün beni üzen şeyler oldu ama ben dün kimsem, bugün de o insanım ve düne göre eksik, buruk değilim, devamke!' demektir. Olay budur hocam.
Edit. Bipolar diyen arkadaşlar, nasıl bu kadar hızlı tespit edebildiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 26 Temmuz 2020; 16:22:48 > -
Manik depresif.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244Bence gün içerisinde moralinizi bozacak şeyleri, çok önemsediğinizden modunuz düşüyor. Böyle olunca da, kendinizi eksik hissediyorsunuz. Duygu durumunuzu, sadece beyniniz değil, tüm vücudunuz hissediyor. Bu sizin konuşma şeklinize, el kol hareketlerinze ve mimiklerinize yansıyor.
Bunu bence yenmenin yolu, ne kadar kötü şey olursa olsun, kendinize 'Evet, bugün beni üzen şeyler oldu ama ben dün kimsem, bugün de o insanım ve düne göre eksik, buruk değilim, devamke!' demektir. Olay budur hocam.
Zamanla düzelir hocam.Pazartesiden itibaren bakıcam şu iş durumlarına para falan mühim değil.İnsan evde vakit geçirdikçe kendine takıyor.Aslında evde açarım bilgisayarı oyunlarla falan on numara vakit geçiririm.Ama artık bunu yapmak istemiyorum birşeylere atılmak istiyorum.Gerçek hayata döndüğümde hayatın zorluğu yüzüme çok fazla vuruyor.Yaşıtlarıma bakıyorum kendini geliştirip iyi yerlere gelmiş olanları kıskanıyorum sürekli.Ama bilgisayarı açtığımda artık bana faydalı olan işler için kullanıyorum.Beynimdeki düşünceler uyumamada engel oluyor biraz daha kendim meseleyi çözmeye çalışacağım olmassa piskolojik destekde alırım.Bir şekilde üstesinden geleceğim.
-
Ben sizin sadece canınızın sıkıldığını düşünüyorum. Bu pandemi döneminde depresif, değişken hareketler de çok doğal. Siz de doğal karşılayın. Herkes aynı durumda. Buna emin olabilirsiniz. Her şey olması gereken gibi olacaktır. Siz içinizi ferah tutun. Eğer çok ihtiyaç duyacak olursanız, psikolojik destek de alabilirsiniz tabi ki de. Ama gruptakilere takılmayın. Helvanızı bile yiyebilirler birazdan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244Ben sizin sadece canınızın sıkıldığını düşünüyorum. Bu pandemi döneminde depresif, değişken hareketler de çok doğal. Siz de doğal karşılayın. Herkes aynı durumda. Buna emin olabilirsiniz. Her şey olması gereken gibi olacaktır. Siz içinizi ferah tutun. Eğer çok ihtiyaç duyacak olursanız, psikolojik destek de alabilirsiniz tabi ki de. Ama gruptakilere takılmayın. Helvanızı bile yiyebilirler birazdan.
Aynen zaman geçiyor.Hesap ediyorumda 10 yıl geçtimi ne yaptım diye sormayım kendime o yüzden bir anda herşeyde olsun istiyorum.Ama yavaşlamak lazım.Selametle hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244Bence gün içerisinde moralinizi bozacak şeyleri, çok önemsediğinizden modunuz düşüyor. Böyle olunca da, kendinizi eksik hissediyorsunuz. Duygu durumunuzu, sadece beyniniz değil, tüm vücudunuz hissediyor. Bu sizin konuşma şeklinize, el kol hareketlerinze ve mimiklerinize yansıyor.
çünkü bipolarım 2003te ben de böyleydim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim.
Hayatınızda sadece forumda gördüğünüz ve sadece şuanki hislerini kendince ifade eden bir insanla ne kadar ortak geçmişe sahip olabilirsiniz ki! Şahsen, bir psikiyatri uzmanı tarafından teşhis konulmadan, bu yorumu yapmamak gerektiği kanısındayım.
Hayatın her alanında kolaylıklar dilerim size. Değerli yorumunuz için teşekkürler. Düşüncenizde haklı da olabilirsiniz ama şimdiden karşı tarafın psikolojisini düşünmeden, kişiliğini bilmeden olumsuz yorum yapmamak gerek diye düşünüyorum.
-
Herkes psikolog olmuş yorumlarda bende zaman zaman böyleyim
Meşguliyetim olmadığı için böyle oldugunu düşünüyorum
Dış etkiler, hafıza, beyin kimyasıyla alakalı bir durum. Psikolojik sorunlu insanlarda oluyor, normal insanlarda da olur modunuz düşükse
Bu gayet doğaldır. Yani kimse ebedi özgüven sahibi olamaz. Mesela seni bir sahil kenarına götürsek özgüvenin düşüktür.
Fakat alıp seni 1000 kişinin karşısına koysalar en özgüvenli sandığın adamdan bile daha temiz bir konuşma yaparsın. Çünkü sen doğan gereği sahneyi seviyorsundur. Fakat bir sahil kenarı senin bütün enerjini alıyordur.
Bir diğer olay ise dönemseldir. Mesela son 1-2 aydır özgüvenimde düşüklük var. Sebebi bir geçiş sürecinde olmamdan kaynaklanıyor. İçsel olarak bazı şeylerin farkına varıyorum, bazı şeyleri sorguluyorum. Fakat yapbozun parçalarını tamamladığımda daha özgüvenli birisi olarak meydana çıkacağım. Bunu hepimiz yaşarız.
Asıl mesele dinç olabilmektir. Bazı şeylerin farkına varmaktır. Bu olgunlaşmadır. Özgüven ve ego karıştırılmamalıdır. Çoğu bu hatayı da yapar.
Ego : Kendisini ispatlamak ister.
Öz-güven : "İşte buradayım, her halimle, eksimle ve artımla" der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 27 Temmuz 2020; 1:50:37 >
En Beğenilen Yanıtlar

İkizler burcu
|
Benzer içerikler
- bahçeye kene gelmemesi için ne yapmalı
- kumarda kaybetmek
- ağırsağlam kahve
- excel yuvarlama kapatma
- djarum black migros
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X