burnun akıyorsa gripsindir bi öyle bi böyleysen bipolardır hakaret etmiyorum adama.ama o dondurma yiyip olmuştur ama ben yağmurda kalmışımdır olmuşumdur sonuçta olmuştur nasıl olduğu hikayesi önemli değil.gitsin psikiyatriye alsın ilacını hayatına devam etsin uzatmaya gerek yok. |
Bir gün çok özgüvenliyim bir gün bir hiçim. (2. sayfa)

-
-
ikizler burcuysan son derece normal, 2zlerim benim anlık değişiyor senin gene günden güne iyiymiş 😁
ancak bu duygu değişimleri çok üst seviyedeyse dr. a görünebilirsin (anlatımından öyle olmadığını tahmin ediyorum)
-
Bununla ilgili ilaç kullanıyor musunuz ?
Ben de kendimi yıllarca bir tık üstüm bipolar diyordum ancak öyle değilmiş bipolarda duygu geçişleri çok daha sert oluyormuş. Kız arkadaşıma söylemiştim şakayla karışık bu durumumu ''sende yok öyle birşey bir arkadaşımın eşi bipolar,hiç yoktan yere evde kavga çıkartıp sağı solu kırıyor kızın üstüne saldırıyor ertesi gün ben ne yaptım diye özürler dileyip karısının ayaklarına kapanıyor'' demişti
-
bununla ilgili kullandığım ilacı bütün insanlık kullanıyor.maden sularında sodyum bikarbonatlı diye özellikle yazarlar ön kısımda.portakal ekmek su çoğu gıdada var lityum diye bir element ama ben hamuduyla alıyorum 1.5gr günde.bu madde arabalarda radyatör ne işe yarıyorsa onun gibi beyni soğutmaya yarıyor.bipolar hastalarının beyinleri çok hızlı çalışır soğutmazsan arabalar gibi su kaynatır o yüzden vur kır parçala sonra pişman ol durumu olur ama bipolar demek şiddet demek değildir. abartı para harcama da görülür.hulk azrail karışımı gibi göründüğüm için bende şiddet yok mesela ama para bulursam affetmem.
-
Cem Yılmaz'ın tabiriyle psikolojik deli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun Lityumu biliyorum
-
teşekkür ederim.insanların dezavantaj olarak gördükleri şeyleri avantaj olarak görmeyi severim.herkes 2 bin devir çevirirken 5 bin devir çevirebilmek bir hastalık değil lütuftur ama önemli olan kontrol altında tutmak çünkü şakası olmayan bir şey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X