Şimdi Ara

Bir bilgisayarı uzaktan kontrol etmek için TeamViewer harici bir yol var mı_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerindeki bilgisayarı uzaktan kontrol etmek istiyorum. Fakat teamviewer gibi programlarda ip adresi kısmı boş gözüküyor. Muhtemelen engellenmiş.
    Benim de aklıma başka bir yöntem geldi. Ben PC'yi değilde, klavye ve mouse'u bir şekilde uzaktan kontrol edebilirsem, yine işimi görebilirim. Örneğin internete bağlanabilen bir klavye veya mouse var mıdır. Veya herhangi başka bir yöntemle bilgisayara uzaktan bağlanabilir miyim? Bunun başka bir yolu var mı?

• Alpemix programını deneyebilirsin teamviewer programıyla aynı mantık.
  • chrome uzak masaüstü
    anydesk
    supremo
    ammyy admin

--

bence chrome uzak masaüstü güzel, telefonda uygulamasıda var
  • Arkadaşlar konuyu okumadan mı yorum yazıyorsunuz? Teamviewer benzeri programların engelli olduğunu söyledim. Aynı tür programları öneriyorsunuz. Başka bir yol arıyorum. Başka program aramıyorum.
  • zaten windowsun kendisinde uzak masaüstü bağlantısı bulunmakta.
    gerekli kurulum için internette pek çok video mevcut araştırabilirsin.
  • rdp ve port ayarlarını yaptıktan sonra ip adresi ile windows'un kendi aracıyla bağlanabilirsin. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan ben sana yardımcı olurum. Ö.m at yada mail adresi gönder.
  • telnet yapabilirsin ama çok etkili bir yöntem değildir. sadece cmd ekranından çalışabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rdp portlarının cogu bloklanmıştır. ve önünde firewall olduğu için yapamayaktır. işin ehemmiyetine göre sistem yöneticisinden bu portları acması için talepte bulunabılırsın yoksa zor iş
  • Windowsun uzak masaüstünü denedim ama muhtemelen o da engellidir. Bana başka bir yol lazım.
  • Yok galiba.
  • Merhaba,

Logmein programını deneyebilirsiniz. Bilgisayar agent kuruyor. Hesap oluşturup internet tarayıcısından kontrol edebiliyorsunuz.

Windows'un kendi uzak masaüstü hizmetini kendi bilgisayarınızda açmanız yeterli değil. Aynı zamanda Router veya Firewall üzerinde de port açılması ve dışarından statik IP ile erişilebiliyor olması gerekiyor. Eğer böyle yaptırma imkanınız var ise uzak masaüstünde Ağ Doğrulamasının aktif olduğundan, parolanın güçlü olduğundan ve sizin bilgisayarınızda Uzak Masaüstü ile erişim için bir tek sizin hesabınızın yetkili olduğundan emin olunuz. Zira bu aralar uzak masaüstü portlarına çok saldırı var. Riskli bir konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.