Şimdi Ara

SORUNUM VE FORMAT İLE NE DE BAŞKA İLE CÖZÜMÜ YOk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan saat 05:24 bi bilgisayarcı olarak bu sorunu bu saate kadar cözemedim oturdum düşündüm nerde yanlış yapıyorum diye size sorunu ve denediğim yolları söylicem sorun knight online oynarken 1600x1200 de oynuyordumki birden 'video modu gösterilemiyor bilgisayar ekran sinyalini 1920x1080 olarak deiştiriniz' geldi kapanış o kapanış ne zamanki oturum secilen kısma gelinceye kadar normal acılıyor tam orda gene bu hata cıkıyor format attım win7 kullanıyordum gene win7 attım C de yedeklerim oldugundan win7 üstüne 7 kurdum gibi bişe evde 2 pc im var diger anakart a bagladımda lcd i görüntü alabiliyorum ve diger düz mönitör ü bu pc e bagladımda görtü alıyorum şimdi ben napayım cözüm yolum ne ? C HDD bölümünü komplemi silcem yada lcd i garantiyemi götürcem bana yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrad -- 5 Kasım 2010; 6:10:30 >

CryMotion Byrad_Tr
  • Ekran kartı ayarlarını default olarak ayarla kurcalamışsan ve Knight oyun için options ayarlarını kontrol et..
  • EĞER SORUN ÇÖZÜLMEZSE BIOS AYARLARINI SIFIRLAYIP DAHA SONRASINDA WIN 7 VEYA FARKLI BIR ISLETIM SISTEMI YUKLEMEYI DENEYIN. LINUX KURARKEN AYNI SEY BENIM DE BASIMA GELMISTI BU SORUNDAN BIOS AYARLARINI SIFIRLAYIP ISLETIM SISTEMINI TEKRAR KURARAK KURTULDUM.
    Windows 7 Ultimate
  • Başka bi pc de monitör gene 1920x1080 de calışmıyor win 7 2 makinemde sorun pc den veyahüt biostan kaynaklanmıyor arkadaslar sorun monitörde philips türkiye yetkili bayisine götürcem orda test edilcek bu gün şanslıyımki 10 dk lık uzak bi yerde nvidia control panel den customize cözünürlüge girdgmde kendi cözünürlügü yaptgımda direk monitörü bagladm ve monitör acıldı ne yazıkki sanki monitör o cözünürlügü desteklemiyormuşcasına başlat cubugu falan cok alta kaldı tam oturmadı paketledim monitörü ve götürcem sorun ciddi bi sorun ve kafa karıştırıcı sorun f8 ile vga önyükleme modunda 800x600 acar ve o modu bütün monitörler destekler sanmıyorumki biostan olsun arkdaşlar.

CryMotion Byrad_Tr
  • en azından fazla masrafın olmaz sorunun monitör de ise
    Windows 7 Ultimate
  • Vallaha hocam inş öyledir bide orda çalışırsa yane yazık olur güzelim philips'e

CryMotion Byrad_Tr
  • Benim de PHILIPS 220e monitörüm var bir gün bir oyunu 800x600 de (gözlerim yana yana) oynuyordum sonra tık dedi 1920x1080 alın diye bu video modu gösterilemiyor diye hata verdi o gün bugündür pc yi 1680x1050 de çalıştırıyorum. Bi çözümünü bulamadım sanırım sorun PHILIPS ile ilgili
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.