Yüzbaşı
03 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Film başını hatırlıyorum sadece, bi grup genç avrupa da bi yere tatilmi gezi ney gidiyorlar, fotoraf cekineceğiz diye hoşlanmadıkları birini yavaş yavaş kaydırarak mayına bastırıyolar, sen öldün diyip bırakıp gidiyolar, gruptan yanında bi kız kalıyor tek geri kalan bırakıp gidiyor, civarda yasıyan biride gelip yardım edecem ayagına kızı taciz edip direnince öldürüyomuydu bişe idi, adamda yıllar sonra intikam almak için geri geliyodu falan.

filmi isimini bilen hatırlayan varmı ?
Tunnelbear 500mb dene için indirdim, baglanıyor 5-10sn geri kopuyordu, tunnelbear sitesi bile engelli sıkıntı oraya yormuştum.

nordvpn 1 aylık denemeye alim dedim hiç çalışmadı, sonra onun da bi kaç sn bağlanıp tekrar koptuğunu fark ettim, superonline müşteri hizmetlerini aradım engelli demedi ama durum anlaşılıyor, desteklemiyoruz modem desteklemiyor falan bişeler saçmaladı tamam dedim kapattım.

superonline kullanıpta nordvpn yada herhangi bir vpn engellini aşabilen oldumu?

--

ücretsiz veya opera vpn demeyin. onlar iş görüyor olsaydı ücretli vpn para vermezdik.
Merhaba, kullandığım sistem şu şekilde:

ryzen 2200g
msı b350 gaming pro
kingston 8gb ddr4 3200mhz
samsung evo 960 250gb ssd
2 adet 2tb hdd
cougar 80plus 700w
asus 1050 ti cerberus

--

sistem yaklaşık 4 aylık, ssd görmemeye başladı birden,
ilk başta ssd hdd çakışması sandım
2 hdd söktüm ssd gene yok
ekran kartını söktüm geldi geri
düzendi sandım taktım geri parçaları kasayı yerine koymak için kapatıp fişi çektim bağladım geri ssd gene yok
ekran kartını söktüm geri geldi ssd.
pc kapatıp açtım sdd bios görüyor
ekran kartı takıp kapatıp açtım sıkıntı yok ssd var

en son fark ettim ki bilgisayarı fişi çekersem eğer (pc kapalı bu arada doğal olarak) ssd kayboluyor,
ekran kartını söküp pc bi çalıstırıp kapatıp ekran kartını geri takınca normal çalışıyor
fişi çekip elektriği kesince ssd kayboluyor. ekran kartını sök tak yapınca geri geliyor,
bunu bi kaç kez daha denedim ve anlamsızca ekran kartı ve ssd bir çakışma durumu var

anakart bozuk olduğundan şüpheleniyorum,

önerebileceğiniz bir çözüm var mı ?

anakartı hemen garantiye göndermek istemiyorum kafadan 1 ay pc' siz kalıcam, 1 haftadır pc uykuya atıp kullanıyorum gerçi kapatsam bile fişi çekip elektriği kesmediğim sürece sıkıntı olmuyor.

--

bi ekleme daha m.2 slotu ekran kartı altında acaba ekran kartının fanın vurdugu ısı dogrudan ssd vuruyor ssd pişirmiş olma durumu yüzünden ilk başta ssd bozuk oldugu düşüncesi vardı, ekran kartını söküce çalıstıgı için ssd sağlam oldugunu düşünüyorum.

--

[çözüm]

erkan kartı display girişi ile m.2 ssd aynı veri yolunu kullanıyor, display kablo söküp hdmı ile baglayınca çalısıyor, yani anakart yetersiz
Yaklışlık olarak son 1,5 yıldır turkcell sürekli hattını faturalıya taşıyalım seklinde arıyolar, farklı bi uslupla kibarça rettetim küfrettim ricada bulundum umursamadam kapattım

en son gecen hafta (ya 6 ya 7 gün oldu) aradılar gene yok dedim kapattım, kullandıgım paket avantaj 4gb
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/super-avantaj-4-gb-paketi

gecerlilik süresi yazıyor 31 aralık 2018

--

her aradıklarında yok dediğimde kullandıgım paket tekrar alamıcagım sekilde hattımı blok kondu. yok herhalde bana öyle geliyodur kuruntu falan yapıyorum diye düşünürdüm pek umursamazdımda

bu kacıncı lan bugun paket süresi doldu bende herhalde yeterlı tl yok hatta diye tl yükledim otomatik yenilenmedi, siteye girdim "BU KAMPANYA HATTINIZ İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. YARDIM ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN."

Allah razı olsun.
öncelikle bu sitede bazı kişiler fiyat performan olarak ryzen işlemciyi baya bi övüyordu,
onların bu işten az anlayan kişiler olarak gördüğüm için yıllar sonra bi kere daha amd deniyelim dedim
ve amd işlemci taaaaaaaaaaaaaa bi yerine koyim.

ryzen 2200g cpu ve msı b350 gaming pro anakart yeni sistem topladım.

kasa da tık yok çalısıyor ama görüntü yok. bios sıfırlamayı denedim vs. 2 gün çebelleştikten sonra
cpu aldıgım yerin teknik servisi ryzen işlemci ekran kartı olmadan görüntü vermez diye tutturdu onunla da bi kavga ettik
sonra aynı yerden başka biri ryzen işlemciler bios güncellemeden çalısmıyor öyle bir sıkıntısı var o olabilir dedi.
adamalar hayrına eski seri fx cpu açtı anakartın bios onla güncelledik ryzen işlemci ile tanıştı kodumun anakartı çalıştı pc

şimdi android studio geri kurak dedik sanallaştırma ile android studio birbiri ile tanışamadı. çözüm bulamadım ona.

bios svm açtım, bakınca sanallaştırma etkin görünüyor ama android studio diyor ki yok kardeş sanallaştırma falan, şimdi yalan söyleyen kim burada.

konuyla alakalı çözüm bilgi olan var mı? (hyper v kapalı)

tekrar amd aldığıma pişman oldum ve kimse önermem tavsiye etmem aldırmam.

4 günlük pc burnumdan geldi geri, ne güzel i5 4590 cpu vardi hala gideri olan bi sistemdi ne bok yemeye yenilemeye kalktıysam.
İş yerinin hemen yanında özel bir hastane var, camdan bakınca binanın arka acil girişi görünüyor, girişin 3-4m yanında köşe de çöp var, oraya biri giriyor biri çıkıyor 2dk köşenin boş olduğunu görmedim, 2-3 kişi mutlaka sigara içer, doktorundan stajerine hemşiresinden hademesine herhalde çalışanların %90 sigara içiyor, sağlık çalışanı olup ta sigara tüketmeyen var mı acaba?
Kapalı beta testine katıldım, bugün 3 tane daha key geldi denemek isteyen olursa eğer burada paylaşıyorum,

Sanırım oyunda yeterli oyuncu bulamıyor key gönderdiğine göre,

Oyunu yaklaşık 4 saat oynadım, grafikleri güzel de para verip de almaya değer bişe görmedim boş boş dağdan aşağı kayıyorsun

betayı oynasam yeter bi daha yüzüne bakmicağım boş bir oyun olarak geldi bana.

MCDFJ4H32F4W

2JPDPZL2L6WT

ALCP7BQ3ECZ7
Merhaba,

ps3 acınca cıkan işte kullanıcı 1 - kullanıcı 2 - kullanıcı 3 vs...

işte bu kullanıcıların sırasını değiştirmek istiyorum işte ilk sırada kullanıcı 1 değilde 3 gelsin istiyorum vs...

bunu yapma imkanı varmıdır
Dün gece den beri ps strore giremiyorum, önceki gün acılıyodu sorun yoktu, resimdeki kadar geliyor sonra ps3 donuyor kalıyor bu kısmın bile gelmesi baya sürüyor baya bekledim acaba yavastan gelicekmi diye bişe yok

tr store dil ingilizce olarak kullanıyorum.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/games/alice-madness-returns/cid=EP0006-NPEB00625_00-ALICEMADNESSHDD0?smcid=pdc:tr-tr:pdc-psn-mypsn:ps%20store:null:null

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/games/alice-madness-returns/cid=EP0006-NPEB00625_00-PALICEMADN000001?smcid=pdc:tr-tr:pdc-psn-mypsn:ps%20store:null:null

şu linklerdeki oyun arasındaki fark nedir bilen varmı, ben çözemedim, ikiside fulloyun yazıyo pahalı olanda ek bişe falan mı içeriyor, ikside indirime girmiş ucuz olanı alsam ne fark edercek

birinde 2011 cıkmış 4.5gb
digeri 2012 cıkmış 5.4gb
Hakkında
Meslek: Amele
Hakkımda:
c24816be98fee7754d462fe7987620aa0.jpg
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PS4
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 931
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 8.331 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 844 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.