Şimdi Ara

biometrik fotoğraf 18 adet 20 tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
216
Favori
109.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekimlikrandevu sitesinde fotograf özelliği olarak ,

ICAO standartlarında Biyometrik fotograf olacak şeklinde belirtilmiş.

Standartlara ne olduğuğna bakınca da 60x50 mm olarak olması gerektiği yazıyor

Kaynak ;

http://fotopanorama360.com/biyometrik-fotograf-nedir-nasil-olmali/

www.ankarafotografcilarodasi.org
    ÜLKELER İÇİN FOTOĞRAF ÖLÇÜLERİ
    http://www.ankarafotografcilarodasi.org/duyurular/111-ulke-fotograf-olculeri.html

Bu durumda 4 lü basım olan en uygunsonuç gibi duruyor.

Kaldıki zaten kimlik üzerinde kullnılacak ölçü 35 mm x 45 mm şeklinde gibi duruyor (Pasaportlarda böyle)

fazlalık olan boyutun sadece tarayıcının okuması için gerekliliği bilgisi yazılmış.

aynı şekilde şu meşhur biyometrik yapan ve baskıya hazırlayan siteyede girip türkiyeyi seçtiğimizde

ölçü olarak 5x6 yı görebiliyoruz.

http://www.idphoto4you.com/

Bu siteden hazırlayıp baskıya vermek mi yoksa direkt netbaskı daki çeşidi mi kullanmak konusu tamamen size kalmış tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen tanıdık, güzel ve ucuz çeken esnaf diye gönderdiğim fotoğrafçı bile valideyi kazıklamış. 8 tane biyometrik fotoya 25 lira istediler deyince şalterlerim attı
  • istanbul kadıköy tarafında uygun çeken yer var mı birde kSIKÖY ilçe emniyet en son kaç adedini kaça çekiyordu güncel bilgisi olan var mı ?
  • Yeni chipli kimlikler için bu biometrik foto gerekiyormuş.

17.01.2016 tarihinde randevu aldık.
    Ankaradayım. Nasıl yaparız ?
  • ankara'da normal bi fotoğrafçıda 8 tanesine 15 tl verdim daha dün. yeni kimlik için 1 tane lazım onu da taratıp geri veriyolar. ehliyete 2 tane lazım, pasaporta da 1 tane desen, 18 tane fazla gibi.
  • Bugün fatihde kimlik işlemi için çektirdim 15 tl ye 17 resim
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Emniyet yeni sahradaki mi
  • Var mi kayseri de uygun fiyata fotoğraf veren yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boluda 4 adet 10 tl ye buldum hemen çıkarttım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    emniyettemi?
  • tayfam_30 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nüfus idaresinden çıktığın zaman ilk sağa sap dümdüz yürüyünce önüne geliyor
  • biyometrik fotoğraf konusunda değişik fikirler varmış :) Hiç farketmemiştim :)
    Benim dslr makinamda var, çekerim onunla, photoshopda da hallederim, Ankara Ankamall'da sinemanın yanında fotoğrafçı var onda da vardı usb den 1tlye fotoğraf çıkartan makinalardan, ordan hallederim artık gerektiğinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 7 Ocak 2017; 23:26:58 >
  • Aynen arkadaşlar ben pasaportu çıkartırken bilmiyodum bundan olduğunu gittim fotoğrafcıya saat 4'tü bugün yetişemezsin çekelim yarın gidersin dedi. Ona inanım 4 fotoya 15 tl verip çekildim. Öbürgün saat yine 4'te şubeye bi gittim bu makinalardan var hemde ucuz
  • Fazla acele etmeye gerek yok 2020 yılına kadar süresi var ben baharda yıllık izine ayrılınca halledecem kimlik işini benim sorum su benim evde renkli yazici var yukarda anlatılan programlar la biyometrik fotoğrafımı hazırlasam yazıcıya fotograf kagidi koyup fotoğrafları çıkarsam olurmu bu arada yazicim mürekkep püskürtmeli(kartuşlu).
  • Ümraniye mediamarkt'a gittim, 4 tanesi için 7,5 tl fiyat istediler. Ayrıca oradaki makine ayrı bir kırpma işlemi gerçekleştiriyor. Ona da dikkat etmek lazım. Onu görünce dönüp fotoğrafçıda bastırdım, 12 tanesi 25 tl.
  • DeLiNeRoN kullanıcısına yanıt
    Kendiniz fotograf çıktısı alacak şekilde ayarlayıp götürmediniz mi? Ben 10x15'lik kağıda ayarlayıp çıkarttım. Kağıt başına 37 kuruştu sanırım. 4 tane de biyometrik sığıyor.
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam başka bir fotoğrafçı stüdyoda formata uygun çekip bana verdi, o halini götürdüm. Ama fiyattan eminim 4 tanesi 7.5 tl.
  • nüfuz cüzdanını avrupa standardına getiriyorlar da keşke foto olayını da öyle yapsalar. Bulgaristanda nüfus cüzdanı çıkartırken/yeniletirken işlemleri yapan kişi aynı anda senin fotonu çekiyor. oturuyordun tabureye, onun ekranında bir şablon var, az sağ diyor biraz yukarı diyor vs senin kafanı çerçeveye oturtuyor. sonraki resim gerektiren ehliyet, pasaport vs gibi resmi belgelerde o foto otomatik çıkıyor. para da almıyolar ama muhtemelen ödediğin harcın içinde vardır. ama en azından gidip sağdan soldan foto çıkartmaya uğraşmıyorsun.
  • Teşekkürler. 4 tane için 45 lira isteyen fotoğrafçılara iyi bir ders olmuş olur. Bende Kadıköy'de var mı diye bakınıyordum en kısa sürede gidip çektireceğim.
  • Bugün kadıköy de starbacks ı geçince hemen solda olan bir saatçiye girdim. Saat tamir satış ve vesikalık fotoğraf çekimi yapıyorlar. Hemen bankanın yan tarafı. Fiyat sordum gel abi gel içerde hallederiz dedi. Oturdum pozumu verdim çekildi. Fiyat nedir dedim. Abi sana iyisinden yapayım 45 tl dedi. Sen nediyosun arkadaş, ben 20 tl vermemek için buraya geldim hayatta vermem dedim. abi gel 25 e yapayım dedi. Hayırlı işler dedim çıktım arkamdan bağırdı 15 yaptım dedi. Birazdaha zorlasam 10 a inecekti. :) 20 tl verdim. 4 biometrik 4 vesikalık olarak aldım. Kadıköye 6 tl ye hızlı vesikalık çeken yerlerde var ama biometrik varmı sormadım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.