Turknet müşretisi olup gigafiber altyapına geçebilen arkadaşlar nasıl bir yol izledi? |
BİNAYA TÜRKNET GİGAFİBER GELDİ (29. sayfa)

-
-
sonunda türknetli olabildim pazar günü başvurdum pazartesi gelip kurulumu yaptılar 1 gün içersinde türknetli oldum çok iyi tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir121907 -- 20 Aralık 2020; 13:31:45 > -
Hayırlı olsun dostum bana da nasip olur inşallah güle güle kullanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Swichen
Hayırlı olsun dostum bana da nasip olur inşallah güle güle kullanın.eyw kanka inş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emir121907sonunda türknetli olabildim pazar günü başvurdum pazartesi gelip kurulumu yaptılar 1 gün içersinde türknetli oldum çok iyi tavsiye ederim
Merhaba arkadaşım, hayırlı olsun Binanıza kablo çekildikten sonra süreç nasıl oldu ve ne kadar sürede abone oldunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih2034 -- 19 Aralık 2020; 13:6:31 > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
quote:
Orijinalden alıntı: Salih2034Merhaba arkadaşım, hayırlı olsun Binanıza kablo çekildikten sonra süreç nasıl oldu ve ne kadar sürede abone oldunuz?
Alıntıları Göstermerhaba benim şansıma kablo çekilmişti ancak sistemde güncelleme olamamıştı onla uğraştım 1 ay güncellenmesi için sonra başvurdum 1 gün içersinde gelip kurulum yaptılar hemen aktif oldu telefondan konuşup yaptım kurulumu yapanlar geldiklerinde sözleşmeyi de getirdiler imzaladık öyle yani hızlıydı baya
-
Teşekkürler, tekrar hayırlı olsun
-
-
Evet gigafiber. 1000 mbps hiz alabilirsiniz. Henuz aktif olmamis ondan oyle gozukuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, GigaFiber 100 paketinde upload hızı 50 Mbps' dir. Sinyal sorunu için de ekiplerimiz size dönüş sağlayacaklardır. -
Hocam gigafiberde artık tek paket yok muydu? 1000 Mbps 150 Mbps upload 99.90 olmuştu. 100 Mbps paket hala duruyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Gigafiber' deki paket Temmuz ayında güncellenecek. -
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Ankara da çalışmanız var mı?
-
Merhaba, Ankara' da planlama dahilinde olan mahalleler bulunuyor. -
@TurkNetDestek İstanbul çeliktepe mahallesi hakkında bilgi alabilrmiyim ne durumda proje?
-
Merhaba, ilçe bilgisini benimle paylaşabilir misiniz? -
istanbul kağıthane çeliktepe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X