|
BİNAYA TÜRKNET GİGAFİBER GELDİ (27. sayfa)
-
-
Şuan internet yine gitti -
Hocam internet sıkıntılı mı -
Hocam artık bakm mı yoksa test tarzı bişey mi yapıyolar bilmiyorum haftada 1 gidiyor -
Umarım vdslde öyle dert yoktur bizim buraya 5 aydır gelemedi vdsl geçeceğim gelene kadar umarım ping sıkıntısı çekmem -
inşallah hocam -
Hangi ilçedeseniz? İstanbul Bahçelievler Çavuşpaşa caddesinde oturuyorum,internet yarım saat 45 dk da bir anlık gidip geliyor.ISS Telekom. -
şirinevler de hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Sumeonline testlerde o hızı alabiliyor musunuz?
Alıntıları GösterHocam ben de aynı sokaktayım halen memnun musunuz? Ayrıyetten siteden sorgulama yaptığımda 1-2 ay ücretsiz ya da 6 ay 1Gbps hediye gibi bir yazı çıkmadı, halen geçerli mi kampanya?
-
Benim hanım öğretmen. Evden canlı dersleri yapıyor hergün. Bu güne kadar en ufak bir kesinti olmadı. Hatta eskiden kablolu ile ders anlatırdı şimdi wifi ile bağlanıyor çok yüksek hızdan dolayı.
İnternet sitesine girişte adblock gibi eklentileri kaldırırsanız 2 ay ücretsiz kampanyası karşınıza gelir. Kapılara broşürle indirim kodu asmışlardı fakat çöpe attım onu. Hiç indirim bulamazsanız birinin referansı ile gidip en azından 1 ay ücretsiz alın.
1 gbps kampanyası ise hiçbiryerde yazmıyor. Kendileri şuan üye sayısı az oldugu için otomatik tanımlıyor.
-
Sitede 480 lira cayma bedeli karşılanacağı söyleniyor ama şu anda TT ADSL internet kullanıyorum, ADSL'den Fibere geçerken dahil oluyor mu bu karşılama?
-
Hocam şirinevler mareşal fevzi çakmak 4.sk dayım sence bizim buraya ne zaman gelir bir fikrin var mı? Bayadır kablolar duruyor sanırım tüm sokaklara çekecekler gibi -
Ne zaman gelir bilemiyorum ama çok süreceğini zannetmiyorum hocam -
Tamamdır hocam siz mahmutbey taraflarında mısınız? -
aynen -
Tamamdır sağolun hocam -
Arkadaşlar bu drop kablosumu tam olarak anlamadım Uçlari 3 tane demir var alttakı resime benziyor
Uçlari 3 tane demir var
-
Fiber
-
Teşekkürler
-
Rica ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X