Şimdi Ara

Binaya gigafiber kutusu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce apartmana gigafiber kutusu geldi fakat altyapıdan kontrol ettiğimde hala 65 mbps hız alabilirsin diye gösteriyor, bu ne zaman aktif olur tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalama 1 aya aktif olur, ilçe ve mahalle neresidir?

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

ist, bahçelievler

• @TurkNetDestek

İletişim kurun derim.

• Benimde binaya fiber geldi bunu ilettigim halde bişey yapmadılar sayfalarında altyapim 100ms/s destekliyor diyor ama bana 50 veriyorlar hala

• teşekkür ederim, kendilerine yazdım yanıt bekliyorum. sürecin seyrine göre güncellemeye devam edicem konuyu.

• Merhaba, PM üzerinden dönüş yapılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba. Binama gigafiber kutusu geldi. Turknet başvuru yaptım yeni abonelik fakat sistemde gigafiber gözükmüyor dediler. Bu konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz yarın kuruluma gelecekler.

• Önder kullanıcısına yanıt

Kutu geldikten sonra 1-2 ay süren aktivasyon süreci oluyor. Sorgulama yaptığınızda GigaFiber ibaresini görmediğiniz sürece şu an yapabileceğiniz bir şey yok, haftada bir kontrol edin.

Merhaba, ortalama süreç 6-8 haftadır. Web sitemiz üzerinden takipte kalabilirsiniz.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Geçişi yaptım zaten giga gelince ona zıplarız. Netgsm kullanıyodum iyice saçmaladılar fiyatta zam gelmiş

Giga açılınca böyle olacak :D

Binaya gigafiber kutusu geldi
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Bizde 35 mbit internete 500 tl verelim ohh ne güzel :D gelsede kurtulsak ya. Sürekli kopması falan iyice dert.

• yaklaşık 7 hafta olmasına rağmen hala aktif olmadı bu arada, konuyu takip eden arkadaşların bilgisi olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.