Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce apartmana superonline kutusu takılmış. Nedir ne değildir anlayamadım, sol fiber altyapı mı getirmiş acaba? ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 27 Mayıs 2022; 20:21:53 > |
Apartmana takılan Superonline kutusu

-
-
evet superonlıne eve kadar fiber hizmeti gelecek ama ana kablo daha cekılmemıs sadece dolap yerlestırılmıs
-
Evet Fiber alt yapı gelmiş. Hayırlı olsun Müşteri hizmetlerinden adresin aktiflik durumuna göre abone olabilirsiniz.
-
ortalama 2 3 aya kadar modeme kadar gerçek fiber hizmeti alabilirsiniz (FTTH)
-
aynısı bizimde apartmana takıldı 2 ay içerisinde aktif oldu bugün 100mb fibere geçtim.
-
Hayırlı olsun sürekli alt yapı kontrolü yapın aktif olduktan sonra sol üzerinden seçtiğiniz pakete göre 1000 mbps ye kadar internet kullanabilirsiniz. Ben şu an 1 sene taahhütlü aylık 250 tl ödemesi olan 500mbps paketini kullanıyorum ve memnunum.
-
Bilgi almak için müşteri hizmetlerini aramaya çalıştım ama sadece 2 seçenek var ve abone no istiyor. Altyapı sorgulama yaptığımda şuanlık birşey görünmüyor beklemedeyiz..
-
Henüz aktif olmamış arada kontrol etmeye devam edin zaten zor olanı atlatmışsınız gerisi kısa sürede hallolur.
-
bazen zor olan açılması oluyor kuzenimle aynı yerdeyiz 6 aydır açamadı adamlar.
-
Bilmiyorum kardeş benimki 1.5 ay bile sürmemişti aktif olması. Kurulan tesisat aynı o yüzden çok sürmez yazdım tabii ile göre değişirmi orasını bilmem.
-
Bugün superonlinedan biri geldi paket teklifi yaptı ve aktif edildiğini söyledi. abone olduğum taktirde kurulumun hemen ertesi gün yapılıp hazır edileceğini söyledi. 24 ay taahhahüte 100mbps için ilk 6 ay 100 tl sonraki 18 ay 200 tl ücreti vardı sizce bunu seçmek mantıklı mı? 1000 tl kadar olan cayma bedelini karşıladıklarını söyledi.
diğer paketler 10 mbps ve 20 mbps.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 12 Ağustos 2022; 18:49:6 > -
Hangi sehir hocam
-
istanbul hocam
-
Ortalaması 175 tlye geliyor ben 500 mbps 199 tl paketini tercih ederdim hatta 2 yil taahhut vermek için tv plus da alırsın kullanmasa da 225 tl ödersin tercih sizin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X