Şimdi Ara

Apartmana takılan Superonline kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce apartmana superonline kutusu takılmış. Nedir ne değildir anlayamadım, sol fiber altyapı mı getirmiş acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 27 Mayıs 2022; 20:21:53 >

• evet superonlıne eve kadar fiber hizmeti gelecek ama ana kablo daha cekılmemıs sadece dolap yerlestırılmıs

• Evet Fiber alt yapı gelmiş. Hayırlı olsun Müşteri hizmetlerinden adresin aktiflik durumuna göre abone olabilirsiniz.

• ortalama 2 3 aya kadar modeme kadar gerçek fiber hizmeti alabilirsiniz (FTTH)

• aynısı bizimde apartmana takıldı 2 ay içerisinde aktif oldu bugün 100mb fibere geçtim.

• Hayırlı olsun sürekli alt yapı kontrolü yapın aktif olduktan sonra sol üzerinden seçtiğiniz pakete göre 1000 mbps ye kadar internet kullanabilirsiniz. Ben şu an 1 sene taahhütlü aylık 250 tl ödemesi olan 500mbps paketini kullanıyorum ve memnunum.

• Bilgi almak için müşteri hizmetlerini aramaya çalıştım ama sadece 2 seçenek var ve abone no istiyor. Altyapı sorgulama yaptığımda şuanlık birşey görünmüyor beklemedeyiz..

• ru1ns r kullanıcısına yanıt

Henüz aktif olmamış arada kontrol etmeye devam edin zaten zor olanı atlatmışsınız gerisi kısa sürede hallolur.

• alex59 kullanıcısına yanıt

bazen zor olan açılması oluyor kuzenimle aynı yerdeyiz 6 aydır açamadı adamlar.

• yusuf683 y kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum kardeş benimki 1.5 ay bile sürmemişti aktif olması. Kurulan tesisat aynı o yüzden çok sürmez yazdım tabii ile göre değişirmi orasını bilmem.

• Bugün superonlinedan biri geldi paket teklifi yaptı ve aktif edildiğini söyledi. abone olduğum taktirde kurulumun hemen ertesi gün yapılıp hazır edileceğini söyledi. 24 ay taahhahüte 100mbps için ilk 6 ay 100 tl sonraki 18 ay 200 tl ücreti vardı sizce bunu seçmek mantıklı mı? 1000 tl kadar olan cayma bedelini karşıladıklarını söyledi.

diğer paketler 10 mbps ve 20 mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 12 Ağustos 2022; 18:49:6 >

Hangi sehir hocam

• Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt

istanbul hocam

Ortalaması 175 tlye geliyor ben 500 mbps 199 tl paketini tercih ederdim hatta 2 yil taahhut vermek için tv plus da alırsın kullanmasa da 225 tl ödersin tercih sizin

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.