Şimdi Ara

BİM'de Basınçlı Yıkama Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
14.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BİM'de 14 ağustos 2009 Cuma günü Basınclı oto yıkama makinası satısa sunulacak ben almayı düşünüyorum Sizce bu makina nasıldır.

Fiyat : 99.00 TL

Basınçlı Yıkama Makinesi

BİM'de Basınçlı Yıkama Makinesi

1400 W, 120 bar, 360 lt/saat su sevk miktarı
    5 metre hortum
    Yıkama tabancası
    Hortum makarası
    5 metre kablo
    Tekerlekli
    Su filtresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcelik37 -- 12 Ağustos 2009; 10:41:06 >

• fiyat ne olacak mış?
  • 99 YTL...
  • fiyat 99 tl ilk mesaja ekledim şimdi
  • bende bugün gördüm ilanlarını nasıl bir cihaz acaba böyle bir şeye ihtiyacım var aslında.
  • arkadaslar markası ne kalıtesi ne onlar hakkında bılgı var mı??
  • Bim'in internet sitesinde markası için bişi yazmıyo ama özellikleri bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Markası KL Duyulmuş bir marka değil, piyasada 130 lira civarı garantisi sağlamsa iş görür gibi.
  • Bizde aynısı dğeilde başka marka var onun da adı duyulmamış gerçekten çok işe yarıyor.Özellikle eviniz müstakilse ve arabanızı kendiniz yıkıyorsanız kaçırmayın.
  • ben koçtaştan almıştım koçtaşın kendi getirttiği bişeyi. 70 liraydı o zaman. 2 sene sonunda arızalandı yenisiyle değiştirdiler. 2 sene sonra yine arızalandı ve çöpe atılmak üzere beliyor. demekki ömrü bu kadar dedim çünkü iki arızada aynı, motor 1 dakka çalışıp devir düşürüyor ve kokmaya başlıyor.

birde nozuluda çok dandikti, nozul ağzı yamuluyor ve homojen püskürtmüyordu suyu. her halukarda büyük kolaylık bas suyu gitsin.
  • Cumartesi günü koçtaşta gördüm farklı bir marka ama fiyat 99 YTL. Onunla bir karşılaştırmakta fayda var derim.
  • müstakil evde normal suyla yıkanır araba basıcnlıya ne gerek var boşa para harcamaya
  • Normal suyla 100 litre harcarsın bu makine ile aynı işi 20 lt su ile görürsünüz..
    Diğer bir artısıda su basınçlı olduğundan kiri söker atar fırçalayıp arabanın boyasını öldürmessiniz.
  • Fiyat itibarı ile alınıp denenebilir diye düşündüm ama en temel sorun bahçeye birde elektrik kablosu çekme sıkıntısı olacak ...
    Normal hortuma çok fonksiyonlu iyi bir başlık takınca o gayet yeterli oluyor bence ...
  • Koçtaştakide harika yahu.
  • ben karcher in küçük el tipi bi modeli var oda 120 lira falandı,onu tavsiye ederim.

bi ara heves etmiştim metrodan alacaktım...model şöyle birşeydi

http://www.karcher.com.tr/tr/Products/Ev_Tipi_Ueruenler/Ev_Tipi_Di_Alan_Ueruenleri/K2_Hafif_Hizmet_Sinifi_Ev_Tipi_Basinli_Su_ile_Yikama_Makineleri/16711600.htm
  • tarih yanlış olmuş galiba, 14 ağustos olmasın?

quote:

Orijinalden alıntı: Mcelik37

Arkadaşlar BİM'de 14 Temmuz 2009 Cuma günü Basınclı oto yıkama makinası satısa sunulacak ben almayı düşünüyorum Sizce bu makina nasıldır.

Fiyat : 99.00 TL

• Karcher daha ii bir seçim olur kanaatindeyim.
  • bimden ucuz diye ne aldıysak zaten bi kac sure sonra bozuluyo sonrada garanti degişim falanda yok .. tekerlekli canta almıstık herkesin bozuldu tamirciye gittik getirmiş butun millet aynı cantadan
  • Bunun basıncı daha yüksek sanırım 120 bar Koçtaşda ve diğer marketlerde bu fiyata satılanlar genelde bar olarak daha düşükhttp://www.koctas.com.tr/U/PP-PWR-330-PWA-Basincli-Yikama/1500-W/2333?R=90 bu aynı fiyat ama 70 bar
    http://www.koctas.com.tr/R/Basincli-Yikayicilar/90?D=1 burada basınçlı yıkayıcı fiyatları var. BİM de satılan Marka olarak iyi bir şey mi acaba şeytan al diyor ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.