Şimdi Ara

Basınçlı Yıkama Makinesi Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cumartesi günü koçtaç'tan Black Decker yıkama makinesi aldım ilgilenen arkadaş köpük atılmaz bunda dedi benimde hevesim vardı köpük şampuan aldım hevesim kursağımda kaldı :) Bu gün deterjan haznesine doldurdum normal şampuan atar gibi atıyor ya ben yöntemini bilemedim yada gerçekten atılmıyor.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

• Onun ayrı bir sıvısı oluyor sanırım daha yoğun kıvamlı. Yoksa normal cilalı şampuanlardan koyunca sulu olarak atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen benzinliklerdeki gibi mi istiyordun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Onun ayrı bir sıvısı oluyor sanırım daha yoğun kıvamlı. Yoksa normal cilalı şampuanlardan koyunca sulu olarak atıyor

Zaten benim denediğimde köpük şampuan normal şampuan değil ki "modacar fırçasız yıkama şampuanı" hepsiburada'dan almıştım beceremedim şimdi aklıma geldi ben hazneye koyarken su karıştırdım ona ondanmı olmadı acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Sen benzinliklerdeki gibi mi istiyordun ?

Aynen hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe42TRK -- 8 Eylül 2014; 0:03:49 >
  • Ucuna foam lance denilen aparati takman lazim.senin aldigin markada var mi bilmiyorum.bende foam lance olmadan kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten makineyle köpük atıp sonra basınçlı su ile yıkamak yalan dolan
    haa tamam makine hayırlı olsun
    araçı makineyle başta yıkayın
    sonra çift kova yıkama ile bir eldiven aracı sabunlayın
    ve makine ile yıkayın derim ben
  • Şu kıvamda köpük istiyorsanız..

Makinenize şöyle bir apaat almanız gerekiyor..
    Adı foam lance.

Ayrıca köpük yapan şampuan da gerekir ve her yıkamada 200-300ml gider..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Hocam bu aparatın normal deterjan atma aparatlarından farkı ne aynı işlem deterjan atma aparatı ile yapılamıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre 42

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Hocam bu aparatın normal deterjan atma aparatlarından farkı ne aynı işlem deterjan atma aparatı ile yapılamıyor mu ?

O gördüğünüz küçük şişeye 200ml şampuan koyuyorsunuz. Yukarıdaki valften vanayı ayarlıyorsunuz. Siz su püskürttüğünüzde yüksek basınçla gelen su kapın içine incecik bir boğazdan geçerek giriyor ve şampuanı köpürtüyor..

Sizin şampuan haznenizde bu oranda basınç oluşturan 3-5 vana bileşeni olmadığı için böyle köpük yapamaz..
  • Peki bu foam lance denen aparatın havalı olanları varmı yani kompresöre takıp kullanabilirmiyiz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.