Şimdi Ara

BİM'de Basınçlı Yıkama Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
14.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi ürünün ne zaman geleceğine nereden bakıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Hangi ürünün ne zaman geleceğine nereden bakıyorsunuz?

Mağaza kapılarına asıyorlar galiba bazen görüyorum.
  • http://www.bim.com.tr/aktuel.asp adresinden veya mağazaların kapılarında asılı veya Perşembe yada Cuma günleri gazete ilanlarından öğrenebilirsiniz
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Normal suyla 100 litre harcarsın bu makine ile aynı işi 20 lt su ile görürsünüz..
    Diğer bir artısıda su basınçlı olduğundan kiri söker atar fırçalayıp arabanın boyasını öldürmessiniz.

+10000....
  • Bunlar o kadar güçlümü bilmiyorum ama sanayide araç yıkatırken, parmağını su jetinin önüne tutup işaret parmağı kopan bir adam görmüştüm. Sanırım acemiydi, yoksa parmağını suyun en hızlı olduğu çıkış noktasına değdirmeye kalkmazdı. Hemen parmağı bir mendile sarıp apar topar hastaneye götürmüşlerdi.

Eğer bu makinalar da o kadar güçlüyse aman dikkat edin arkadaşlar. Parmağınızı su üflecine çok yaklaştırmayın. Yok o kadar güçlü değilse iyi o zaman... Dikkat etmenize de gerek yok.
  • ben alacak gibiyim şeytan al diyor :)
  • ingiliz atasozunu hatırlıyorum boyle mesajları gorunce :)
  • normall yıkamada nasıl 100 lt su harcıyonuz anlamadım ben bir kova su alıyom gidip yıkıyom sonra bir kova suyla duruluyom 10 lt yapar hepsi
  • fırçayla zımparalarsan 5 lt su da yeter 100 lt örnek olarak yazıldı 5/1 oranında az su harcar
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

normall yıkamada nasıl 100 lt su harcıyonuz anlamadım ben bir kova su alıyom gidip yıkıyom sonra bir kova suyla duruluyom 10 lt yapar hepsi

Hortumla yıkamaya oranla denmek istenmiş. Unutmayın eskiden hortumu açar şırıl şırıl yıkardık. Öyle kovayla yıkamak falan duyarlı insanların yaptığı birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

ben koçtaştan almıştım koçtaşın kendi getirttiği bişeyi. 70 liraydı o zaman. 2 sene sonunda arızalandı yenisiyle değiştirdiler. 2 sene sonra yine arızalandı ve çöpe atılmak üzere beliyor. demekki ömrü bu kadar dedim çünkü iki arızada aynı, motor 1 dakka çalışıp devir düşürüyor ve kokmaya başlıyor.

birde nozuluda çok dandikti, nozul ağzı yamuluyor ve homojen püskürtmüyordu suyu. her halukarda büyük kolaylık bas suyu gitsin.

aynı makineden bende de var yeşil fare gibi olandan içindeki başınç odasında kireçlenme oluyor ben açtım temizledim birde elektirikli motor ile pistonlar arasındaki motor yağını değiştirmeniz gerekiyor gürültü dahada azalıyor yeni yağda benim makinananın basınçlı çıkışındaki metal çıkış kırıldı 50 cm yükseklikten toprağa düşünce tik kaynağı yapmak için tornacı 50 lira istedi bende makine kaç para zaten diyip yaptırmadım.

• 20 lira fazla verin sağlam birşey alın bence , birkaç ay sonra bozulduktan sonra ucuz şey almanın bir esprisi yok
  •  BİM'de Basınçlı Yıkama Makinesi

Mayıs ayında 79 tlye Carrefourdan aldım. Böyle aletlere çok para vermeye gerek yok. Zaten profesyonel olmadığı için bir süre sonra bozulup atılmaya mahkum. Olaya şöyle bakmak lazım; sizi 10-15 defa yıkamacıdan kurtarıyorsa kendini amorti etmiş oluyor. Daha fazla hizmet edeceği aşikar.. Bu yüzden çokta irdelemeye gerek yok, kullanacak ortamınız varsa alın. Hem spor yapmış olursunuz hemde cebinize bir katkınız olur. Ve tabiiki yıkamacıdan daha titiz bir temizlik yapmış olacaksınız(onlar için zaman=para olduğundan çoğu yer uyduruk kaydırık yapıyor uyuz oluyorum). Şahsen gayet memnunum 8-10 defa yıkama yaptım, şimdiden parasını çıkarmış oldu.
    Elimde 2 tane daha var isteyen pm atabilir..

makina özellikleri
    -----------------------
    300 lt/saat su debisi
    80 bar max basınç
    1400 w güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 13 Ağustos 2009; 21:07:18 >

• Orijinalden alıntı: oaston

BİM'de Basınçlı Yıkama Makinesi

Mayıs ayında 79 tlye Carrefourdan aldım. Böyle aletlere çok para vermeye gerek yok. Zaten profesyonel olmadığı için bir süre sonra bozulup atılmaya mahkum. Olaya şöyle bakmak lazım; sizi 10-15 defa yıkamacıdan kurtarıyorsa kendini amorti etmiş oluyor. Daha fazla hizmet edeceği aşikar.. Bu yüzden çokta irdelemeye gerek yok, kullanacak ortamınız varsa alın. Hem spor yapmış olursunuz hemde cebinize bir katkınız olur. Ve tabiiki yıkamacıdan daha titiz bir temizlik yapmış olacaksınız(onlar için zaman=para olduğundan çoğu yer uyduruk kaydırık yapıyor uyuz oluyorum). Şahsen gayet memnunum 8-10 defa yıkama yaptım, şimdiden parasını çıkarmış oldu.
    Elimde 2 tane daha var isteyen pm atabilir..

makina özellikleri
    -----------------------
    300 lt/saat su debisi
    80 bar max basınç
    1400 w güç
    [/quo

sana kötü bi haberim var kardeşim koşuyolu carrefour senin 70 e aldığın bu makinadan yüzlercesini 30 ytl ye promosyonla sattı bende 3 tane aldım bim in sattığı cihazdanda şu anda elimde 3 adet var isteyene satabilirim fiyat 110 ytl dir

• fiyat iyide peşin para yada tek geçim bim'de taksit imkanı yoktu
  • sabah bimden aldım bu makineyi gayet iyi daha önce koçtaştan 70 liraya aldığım makineden daha sessiz daha yüksek basınçlı. 70 liraya aldığım makineyi 3 yıl kullandım benim hatamdam dolayı düştü hortum çıkış noktası kırıldı 50 lira istediler kaynatmak için düzgün kullanıldığı ve arada bir içine kireç çözücü döktüğüz sürece sorunsuz kulllanırsınız

bimden aldığım kl marka makine koçtaçta aynı paraya satılan PP marka makineden daha sessiz ve plastik kalitesi daha iyi almayı düşünenlere tavsiye philips maraton elektrik süpürgesi kadar ses çıkarıyor.kalitesi bosch aquatac dan aşağı değil.

carrefourda satılan makineyide incelemiştim dandik bi ürün bi ara 65 lirayaya düşmüştü batıkent carrefourda.
  • 3-5 fazla verip bauhaustan falan, en azından değişim yapabileceğiniz , bozulunca lafınızı dinleyecek biryerden doğrudüzgün bir marka alın. 2 ay sonra çöpe atınca yenisi daha pahalıya gelmiş olacak.....
  • bimden aldığımız ürünleride bozulmayı bırak içime sinmese bile iade edebiliyorum ben. mantıklı olarak bir sebebiniz varsa niye almasınlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.