Şimdi Ara

bilgisayarım douyor reset atmak zorunda kalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım douyor reset atmak zorunda kalıyorum. bazen oyun oynarken bazen muzik dinlerken donuyor(ekran klavye hepsi) sorunun kaynagını bir tyurlu bulamadım.
    xp64 bit kurdum yine aynı
    sistem özellikleri

amd athlon 64 X2 dual core processor 5400+
    1x1x2 = 4 gb kingston DDR2 667 ram
    palit 1gb nvidia geforce 8500 GT
    400 W power suply
    Asus M3A AMD770/DDR2 1066MHz S+GL+RAID+16X 940pin anakart

ne denedimse olmadı yalnız şunu merak ediyorum acaba power suplyden olabilirmi?

sizinde goruslerinizi bekliyorum.

Intel Core 2 Duo E8500 -*- Gigabyte GA-EP35C-DS3R -*- OCZ Reaper 2 GB 1066 MHz CL5 Heat-pipe DDR2 Kit (2x1GB) -*- HIGH POWER COOL-MAX 350W POWERSUPPLY -*-HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X
  • aynı sorun bendede var ben konu açtım bende merak ediyorum
  • Bunun birden fazla nedeni olabilir. Ekran kartın fazla ısınıyordur kuzey köprüsü soğutucu problemli olabilir ekran kartı fanın tozlanmıs ve dönmüyor olabilir.ramlerde problem olabilir. bunları kontrol ettiniz mi?
    UZAK DURUN Tari_34 nickli sahis Sozune guven olmayan sattigi urunun disi baska ici baska olan fatura garanti var dedigi halde olmayan ustune bir de sizi suclu cikarmaya calisan bir sahistir.Detay merak edenlere pmden tel ve pm kayitlari verilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaMNN

Bunun birden fazla nedeni olabilir. Ekran kartın fazla ısınıyordur kuzey köprüsü soğutucu problemli olabilir ekran kartı fanın tozlanmıs ve dönmüyor olabilir.ramlerde problem olabilir. bunları kontrol ettiniz mi?

zerre toz yok fan iyi donuyor ses yok pcde ramleri denedim ekran kartıda gayet iyi gorunuyor ısınma sorunu yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StKraL -- 9 Ağustos 2008; 1:12:06 >
    Intel Core 2 Duo E8500 -*- Gigabyte GA-EP35C-DS3R -*- OCZ Reaper 2 GB 1066 MHz CL5 Heat-pipe DDR2 Kit (2x1GB) -*- HIGH POWER COOL-MAX 350W POWERSUPPLY -*-HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X
  • hakikaten gıcık bir sorundur her şeyden olabilir ama bende en çok harddiskten oldu şimdiye kadar. Ama harddiskler cırt cırt öterdi bende.

Benimki daha da gıcık durduk yere res atıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: StKraL

bilgisayarım douyor reset atmak zorunda kalıyorum. bazen oyun oynarken bazen muzik dinlerken donuyor(ekran klavye hepsi) sorunun kaynagını bir tyurlu bulamadım.
    sistem özellikleri

400 W power suply

Şimdi gördüm ramleri bir düzeltirmisiniz? 1x1x2 yi zaten anlamadım da 2x1 varsa elinizde sadece onlarla deneyin aynı özelliklerde ise tabi.

Orjinalden alıntı: StKraL

bilgisayarım douyor reset atmak zorunda kalıyorum. bazen oyun oynarken bazen muzik dinlerken donuyor(ekran klavye hepsi) sorunun kaynagını bir tyurlu bulamadım.
    sistem özellikleri

400 W power suply

HOCAM senin sorunun anakartla ilgili Asus M3A dedin mi 100 metre öteden yürü bundan sonra ... :D Sana ilk tavsiyem anakartı deiştirebiliyorsan deiştir. Yok olmaz değiştiremem diyosan ;

1- önce bios güncellemesi yap (301 veya en son çıkan )
    2- bios dan on board lan ı disable yap

donma sorunun kalktı

3- harddiskleri vermemişsin ama mümkünse bi harddisk kullan çünkü sata slotların dan bazıları zamanla aşırı ısınmadan pert oluyorlar buna en büyük sebep kuzey köprüsünün aşırı ısınmasıdır.

Bir M3A zede olarak beni dinlamani tavsiye ederim :P

• bir psu temın edıp
    yenı psu ıle calıstırmayı denedınmı bi müddet dostum
    bı dene bakalım eğer imkanın warsa k gelsın sana
  • arkadaşım birde şöyle dene istersen malware,spyware ve adaware tür programları virüs programları yakalamaz istersen bunları temizleyen programlar ile bilgisayarını bir güzeltarat bakalım belki arka planda çalışan trojan vb şeyler yüklenmiş çalışıyorda olabilir bence bir bakım ve temizlik yap
    spybot search&destroy
    malwarebyte-anti malware
    trojan remover

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.