Şimdi Ara

Yazıcı Pembe Çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon MP495 kullanıyorum. Renkli kartuş olmasına rağmen en başta renkli başlıyor 1-2 cm düzgün çıkardıktan sonra pembe çıkarıyor. Kartuşun bitme imkanı yok, çünkü resmi beş, altı kere çıkarttım ve hepsinde dediğim gibi 2 cm doğru çıkarttı, sonra pembe çıkarttı.

Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yazıcınız Pembe mi Çıkarıyor? Sorunun Çözümü

Yazıcınızın pembe mürekkep çıkarması yaygın bir sorundur ve çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. "Yazıcı pembe çıkarıyor" veya "Yazıcım pembe çıkarıyor" gibi terimlerle karşılaştıysanız, sorunu çözmenize yardımcı olabilecek bazı olası nedenler ve çözümler aşağıda verilmiştir:

• Boş Mürekkep Kartuşu: Mürekkep kartuşlarınızdan biri boşsa veya düşükse, yazıcınız pembe mürekkep çıkarabilir. Kartuşları çıkarın ve mürekkep seviyelerini kontrol edin. Boş olanları değiştirin.

• Tıkalı Mürekkep Nozulları: Mürekkep nozulları tıkandığında, mürekkebin doğru şekilde akmasını engelleyebilir ve bu da pembe tonlara neden olabilir. "Canon yazıcı pembe çıkarıyor" veya "Epson yazıcı pembe çıkarıyor" gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız, nozulları temizlemeyi deneyin.

• Yanlış Yazıcı Sürücüleri: Yazıcı sürücüleriniz güncel değilse, yazıcınızla bilgisayarınız arasında iletişim sorunlarına neden olabilir. HP yazıcı pembe çıkarıyor veya diğer marka yazıcılarda pembe çıktı sorunları yaşıyorsanız, sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.

• Kötü Kaliteli Mürekkep: Ucuz veya uyumsuz mürekkep kartuşları kullanmak, yazıcı kafasına zarar verebilir ve pembe çıktı sorunlarına neden olabilir. Orijinal üretici mürekkeplerini kullanmak her zaman önerilir.

• Hasarlı Yazıcı Kafası: Yazıcı kafası hasar görmüşse, düzgün bir şekilde mürekkep püskürtmeyebilir ve bu da pembe renklere neden olabilir. Bu sorunu çözmek için yazıcı kafasını değiştirmeniz gerekebilir.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra da yazıcınız pembe çıkarıyorsa, profesyonel bir teknik servise başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kartuşlar orjinal mi yoksa doldurma fln mı yaptınız ? doldurma yaptırdıysanız normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webstern

Kartuşlar orjinal mi yoksa doldurma fln mı yaptınız ? doldurma yaptırdıysanız normaldir.

Sadece siyah sonradan dolduruldu, mecburen siyah beyaz cikarttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Kartuşlar orjinal mi yoksa doldurma fln mı yaptınız ? doldurma yaptırdıysanız normaldir.

Hocam kağıdı alan kısımdaki dönen boruyu ıslak mendille siliniz aynı sorundan müzdariptim düzeldi
  • renkli Kartuşun dolu olup olmadığından emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Hocam kağıdı alan kısımdaki dönen boruyu ıslak mendille siliniz aynı sorundan müzdariptim düzeldi

Aksam denerim sagolasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazıcı siyah beyaz yazmıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.