Şimdi Ara

İphone Sürekli Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım dün akşamdan itibaren herhangi bir işlem sırasında Reset atıp tekrar açılmaya başladı, Restore için itunes ile bağlantı kurduğumda Backup sırasında yine aynı sorunu gösterdiğinden restorede yapamıyorum. 10-15 saniye bi işlemi yapmaya çalıştığınızda reset atıyor.

Cihaz ne JB li ne Yurtdışı, orj turkcell ve kırma vs. yapılmamıştır.

Nasıl kurturulum bi illetten bilen varsa yardımcı olmalarını rica ederim.

Teşekkürler

• reset derken normal kapanıyormu yoksa hard reset gibi mi?

eger normal kapanıyorsa acıldıktan sonra hard reset atmayı dene "home ve power tüşlarına beraber basıp kapanana kadar bekle"

oda olmazsa DFU moda al restore et
  • DFU moda getirip restore yaptım ve yine aynı şey.. Backup yapmadan tüm bilgilerim gitti ama yine düzelme olmadı :S

Bi önceki backup ı restore etmek istediğimde yine kendini kapatıp açıyor. :((((
  • Arkadaşım geçmiş olsun, donanım sorunu gibi hemen servise götür.
  • Bugün tüm gün bomboş şekilde kullandım ve hiç kapanmadı. Ama yedeklerim ve tüm bilgilerim itunes ta kaldı :S Restore dediğim an kapanıyor.
  • arkadaşlar itunesde telefonumu taktığımda processing 20100502 210657.m4a bu yazı geliyor ve bilgisayardaki itunes donuyor ben nasıl müzik yüklicem ne yapmak gerekir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

Arkadaşım geçmiş olsun, donanım sorunu gibi hemen servise götür.

Servise götürmek şart oldu sanırım ama cihazın kenarları yıpranmış durumda bi kaç kere düşürmüştüm, bu sebepten garanti dışı kalırmı ? Garanti harici deme ihtimali varmıki servisin :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: originals

quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

Arkadaşım geçmiş olsun, donanım sorunu gibi hemen servise götür.

Servise götürmek şart oldu sanırım ama cihazın kenarları yıpranmış durumda bi kaç kere düşürmüştüm, bu sebepten garanti dışı kalırmı ? Garanti harici deme ihtimali varmıki servisin :S

Benim hiç garanti ile işim olmadı o yüzden yanlış birşey söylemek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

arkadaşlar itunesde telefonumu taktığımda processing 20100502 210657.m4a bu yazı geliyor ve bilgisayardaki itunes donuyor ben nasıl müzik yüklicem ne yapmak gerekir ...

Processing esnasında cancel deme şansın yokmu?

m4a demek: Mpeg-4 formatı ile sıkıştırılmış müzik dosyasıdır ve bu format yanılmıyorsam Windows'a aittir..

mümkünse başka bir formattaki müzik dosyası atmayı dene.
  • original, son durum nedir, çözüm üretildi mi ve garanti dışı mı kabul edildi?

bende de ona benzer bir sorun var. Şöyleki:

bende 3gs var. Bir ayı geçkin bir süredir telefon görüşmesi tahmini 5-10 dk sürünce sıcaklık uyarısı vs ekrana çıkmadan telefon kendini otomatik olarak resetliyor. 1-2 dk elmayı görüyorum sonra telefon kendi kendine tekrar açılıyor.
    Evvelden olmuyordu. Acaba sürüm güncellemesiyle mi alakalıdır yoksa donanımsal mıdır? Bu arada vodafon kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
    Şimdiden teşekkürler...
    NOT: JB yapmadım orjinal haliyle kullanıyorum.
  • Arkadaslar ben iPod kullanıyorum anlattıklarınız bende de oluyor son os versiyonunu yüklediğimden beri böyle sebepsiz yere kendini açıp kapıyor 1-2 dk elma işareti gözüküyor sonra normale donüyor
  • aynen öyle; ama ben birkaç evvel ki sürüm yüklediğimde başladı bu problem ve hala düzelmedi.
    Bir de faydası dokunacak birileri olsaydı hiç fena olmazdı.
    Bu forumda iphone topiklerinde pek iş yok maalesef, diğer bölümler daha verimli işin açıkçası...
  • originals kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın? Problemin düzeldi mi?

Bende de aynı problem var da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Ne yaptın? Problemin düzeldi mi?

Bende de aynı problem var da...

donanımsal bir arıza çıktı. Servis para istedi ama bi şekilde hallettim
  • kardeşim bndede aynı sorun oluyordu telefonun tam kendi kendine ekrana elma işareti geldiğinde 10 saniye boyunca kilit ve home düğmesine basılı tut ondan sonra kilit düğmesini bırak ama elini home düğmesinden asla çekme akrana bi elma işareti gelcek sonra gine kilit ve home işlemini tekrarla bu arada telefonun bilgisayara bağlı olsun bundan sonra telefonunun ekranında siyah bi ekran gelcek ve itunesdede kurtarma demesi lazm ondan sonra geri yükleyi seçip işlemi itunese bırakıcaksın ben bunu denedim oldu hatta şimdi denedim hemen aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olmak için hemen buraya bildiklerini yazdım eğer işe yaradıysa sıfırlanmış telefonunuzu güle güle kullanın derim :) iyi günler......
  • Reset sorunu bataryadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.