Şimdi Ara

Telefon Sürekli Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta telefoncudan 1 aylık genpa garantili samsung s3 aldım . Alır almaz 4.1.1 versiyona yükselttim telefonu. İlk gün hiç sorun yoktu ertesi gün telefon kendi kendine reset atmaya başladı. Açılıştaki samsung animasyonuna dönüp tekrar açılıyor telefon. Bazen telde konuşurken bazen program yüklerken bazen bilgisayara bağladıgımda. Yani reseti her an atabiliyor. Bende fabrika ayarlarına çevirdim 1-2 gün yine problem olmadı yada ben farkında varmadım. Bugün tekrar reset atmaya başladı.

Fikirleriniz var mı acaba garantiye mi gitmesi lazım yoksa yazılımsal birşey midir ben düzeltebilirmiyim. Kafayı yemek zorundayım.

• fikri olan yok mu ?
  • 4.1.1 e yüklerken wipe yaptın mı ?

yapmadıysan recovery menüye girip wipe yap öyle bir dene

4.1.1 çok sorunsuz bir rom rehberin geç açılması halinde hiç bir soruna rastladım ben şimdiye kadar
  • bu sorunlardan sonra wipe yaptım ama acemiyim daha o ekranda hangilerini yapmam lazım tam olarak recovery modda ?
  • tam olarak o ekranda hangi seçenekleri uygulayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

tam olarak o ekranda hangi seçenekleri uygulayım

Odin ile yeniden kurulum yap ve kurulum sonrasında fabrika ayarlarına bir kez daha sıfırla dene yüksek ihtimalle düzelecektir. iyi forumlar.
  • hafıza kartı takılıyken program attıysanda yapabilirmiş bir yerlerden okumuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O 1'ayda telefona ne olmuş allah bilir normal değildir bence telpa abisine bi git kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.