hocam masanın ayaklarına tahta koyarım :D ben ölürümde ayarlanır masa almam dedi ve aldı bakalım edit: aslında oturuş pozisyonu ile de alakalı sanki bende kolçaklar masanın altına giriyor şekilde kullanıyorum sanırım sizde kolçaklar masanın altına girmiyor değil mi? kimi insan klavyeye yukarıdan dokunmak ister kimi aşağıdan ben yukarıdan olunca rahatsız oluyorum sizin gibi sanırım bendede aynı sorun olaca bakalım 4 tane tahta alacaz en kötü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 6 Kasım 2022; 11:23:35 > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (510. sayfa)

-
-
kolçaklar her türlü masanın altına girer, kolçak yükseklik ayarı payı çok fazla. masayla da alakası yok aslında bugune kadar oturduğunuz en yüksek koltuk olacak muhtemelen ve gerçekten rahatsız olacaksınız. alışılır herhalde bilemiyorum
-
Hayırlı olsun hocam, umarım sorununuz en kısa süre içerisinde çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dxracer iron serisi var bende mavi renk. Aldigim gunden beri ustune carsaf gerip oturdum. Sifir gibi acikcasi calismayan aksami veya en ufak bir deri catlamasi yok. Sizce ne kadara satabilirim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle size hak veriyorum. Ben de arayış içindeyim. Adam akıllı bir şey bulamadım günlerdir. Astronomik fiyatlar havada uçuşuyor.
hocam kilodan kaynaklı korkularınız varsa kırılır edilir gibi
exvega andromeda yada zio markalarını tercih edin alın geçin en azından 2 sene boyunca kafanız rahat olur
şahsen öyle yaptım 130 kilo olduğum için fiyatlar bu şekilde bu ekonomide ben yaklaşık 5 aydır bakıyorum sadece artıyor azalma yok :) doğal olarak
-
Hangi koltuk hocam?
Hawk koltuklar nasıldır acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 7 Kasım 2022; 14:22:39 > -
Zio valordan bahsediyordum. Hawk hiç denemedim bilgim yok
-
Maalesef öyle. Hafta sonu İkea Marcus deneyeceğim ve İstanbul'a gelmişken bulabilirsem 1-2 gaming sandalyesini deneyip kararımı vereceğim çünkü ihtiyacım var, bazı günler home ofis çalışıyorum.
-
Fabric daha uygun olabilir mi bana, o koltuk daha küçük sanki? 170'im almadım büyük olacak diye keza Hawk içinde benzer yorumlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 7 Kasım 2022; 22:44:40 >
Aşırı pahalı o da. Yaklaşık 4 bin TL vermeye gönlüm el vermiyor. Çok öven var, aynı zamanda şikayetçi olanlar da var. Gaming terletir diyorlar. Bilemedim. Ben de çok kararsızım :D
-
Teşekkürler hocam tavsiye için. Dediklerinize bi bakayım. Kilodan değil de fiyattan yana korkularım var :D
-
Hocam fabric ile çok boyut farkı var mı, daha öncede belirttiğim gibi 170'im acaba fabric alsam sorun yaşar mıyım? XDrive 15'li denemiştim fena gelmemişti.
ölçülerin farkı var sitede
-
sizin koltuk geldi mi hocam
-
Şu sedunalardan alıp da kullanan var mı herkes oyuncu koltuğundan bahsediyor yok mu klasik takılan?
-
1 kasımda sipariş verdim 11 kasımda en geç kargoya vereceklerini söylediler
-
Hocam Valor için ölçülere siteden bakınca oturma minderinin yerden yükseliği en düşük seviyede 49cm yazıyor. Yarasa mekanizmasının ne kadar arttırdığı yazmıyor. Rica etsem en düşük seviyedeyken minderin yerden yükseliğini ölçerek bizimle paylaşabilir misiniz?
Bende 7 yıl önce aldığım bir DxRacer var. Mekanizması taş gibi olsa da suni derisi paçavra oldu, yeni koltuk alana kadar geçici olarak koltuk kılıfı ile kullanıyorum. Bu koltuğu en yüksek ayarına getirince oturma minderi yerden 50cm yükseklikte oluyor. Oturumda bir rahatsızlık hissetmiyorum, ayak tabanım terliksiz zemine oturuyor. Boyum 1.75m. Masa yüksekliği 76cm. Yani 49cm benim için uygun ama diyelim ki yarasa mekanizmasıyla 56cm oldu o zaman sorun olabilir. Muhtemelen ayaklarım yere bile değmeyecek :)
-
7 yıllık DxRacer kullanımımdan sonra yeni koltuk alma arafesinde mevcutta kullanmakta olduğum bu koltuğumla ilgili yorumlarımı paylaşayım:
- DxRacer mekanizması, ayakları vs hala taş gibi. Köpük dolgu çökmedi ve hala güzel bir destek sağlıyor. En ufak bir sorunu yok.
- Kesinlikle ama kesinlikle suni deri koltuk almayın arkadaşlar. Bu malzeme daha ilk senelerde parçalanmaya, ufalanmaya başladı. Ter ile birleşince minicik toz zerreleri halinde dağılıyor bu iğrenç malzeme. Saçlarınıza, giysilerinize, üstünüze başınıza pis toz zerreleri şeklinde yayılıyor. Ben uzun süredir koltuk kılıfı ile kullanıyorum. Ancak yine de düzenli temizlik istiyor :( Koltuk kılıfından aşağı toz şeklinde düşen bu zerreler tekerleklerde birikip laminat parkalerde çıkarması zor siyah lekeler oluşturuyor.
- İnsan bazen kaykılarak oturmak ister. Boyun minderi takılması için açılmış olan deliklerin sert plastik çerçeveleri insanın kafasına denk gelince öyle çok rahatsız ediyor ki! Tamam diyeceksiniz ki bu koltuklar öyle oturmak için tasarlanmamış ama arada insan ihtiyaç duyuyor pozisyon değiştirmeye. Sürekli aynı şekilde oturunca başka sıkıntılar (Basur, cilt hassiyeti, kas ve eklem ağrıları vs vs) da olabilir. Yani tek derdimiz postür değil. %60-70 postürü koruyalım ama ara sıra da vücudu dinlendirmek ihtiyaç. İşte kaykılarak oturmayı tamamen engelleyen bu plastik çerçevelerden resmen nefret ettim. Orada boyun yastığı olsa kaykılınca kafaya denk geliyor, kafayı öne itiyor, öyle oturamıyorsunuz. Kaykılıp yastığı çıkarsanız, başınız plastiğe geliyor ve böyle de oturamıyorsunuz. Bir sonraki koltuğumun boyun/baş alanında böyle bir alan olmamasını tercih edeceğim.
- Omuzlara denk gelen kanatlar benim omuzlarımı ileri doğru itiyor ve bu durum beni inanılmaz rahatsız ediyor. Bazen omuz ağrısı yapıyor. Bir sonraki koltuğumda bu alanın daha geniş olmasına dikkat edeceğim. Muhtemelen alacağım koltuk kendi vücut ölçümün üstünde XL modellerden biri olacak.
- Uzun süreli koltuk kullanımında zaman zaman bacaklarınızı dinlendirmek isterseiniz, bağdaş kurmak ya da bir ayağınızı koltuğa almak gibi pozisyon değiştirme ihtiyacı olabiliyor. Ancak oturma minderinin yanlarındaki kanatlar bunu biraz zorlaştırıyor. Geniş oturma alanlı ve kanatları çok dik olmayan modelleri tercih edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 9 Kasım 2022; 10:25:11 >
-
edit2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 9 Kasım 2022; 12:0:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X